Mouse już wiem, że jest opdanięcie brzuszka jest możliwe.... bo mój opadł, ale to nic groźnego tak czasem bywa jak nic nie boli nie ma skurczy jest ok:-)
Mamusia synka rzeczywiście nie ciekawie z tym Twoim ciśnieniem... trzymam kciuki aby spadło i zostało na odpowiednim poziomie! ja też mam wyższe ale w cukrzycy tak bywa.
Mamatek tak jest już na l-4 bo ma krwiaka i lekarz zabronił jej pracować... a co do sądu to naszej znajomej ZUS mimo decyzji sądu nie wypłacił pieniędzy, a Ola ma już 3 lata
sąd sądem, a ZUS i tak żyje swoim życiem oni mają swoje własne oddzielne prawo jakieś chyba
. Ja też działalność założyłam będąc w ciąży, ale o dotację starałam się już końcem maja i dopiero w sierpniu dostałam odpowiedź o tym, że przyznali mi dotację, więc już w ciąży byłam i szkoda mi było rezygnować z tej dotacji... dlatego założyłam tą firemkę. A na l-4 byłam tylko w grudniu 3 tygodnie i zaraz po wysłaniu listu do ZUS'u miałam kontrolę przyszły Panie i sprawdzały czy jestem w domu i czy jestem rzeczywiście w ciąży. Ale kasy do tej pory nie dostałam jeszcze z ZUS'u
no cóż bywa...
Mouse ja śpię jak zabita... o każdje porze dnia i nocy zasypiam od razu.... choc czasem jak w nocy sie na siku przebudzę to Amelka zaczyna swoje szaleństwa i wtedy trudniej mi zasnąć, ale generalnie nie jest źle:-) na początku to ja nie spałam całymi nocami.... a co do bleee... porannych to współczuję! ale to też może być spowodowane czymś tam w moczu, ostanie badania miałaś ok?
Agnis zjedz jeszcze drugie pół za mnie... ale mi się marzy coś słodkiego.... taki snikersik z orzechami i karmelem....
to będzie pierwsza rzecz jaką zjem po porodzie! choćby nie wiem co!
Malpawzoo no właśnie moja siostra też nie wiedziała, że jest w ciąży choc była już w 10 tygodniu bo ona ma problemy z miesiączką i często tak miała, że jej nie było.... i dopiero jakoś w połowie września poszła do gina i okazało się, że jest w ciąży.
Moniqaa podonie mam jak Ty jak tu ładny rożek to tam nie ma takiej ładnej pościeli jak jest pościel i rożek to nie ma przewijaka....i też jeszcze mąż chce inne kolory a ja inne... no i kolejny dzień a ja dalej nic nie mam
ale w niedzielę nie wyjdę ze smyka jeśli czegoś nie kupimy!
Babygg witaj na pokładzie... ja niestety mam insulinę bo mimo diety cukier mam wysoki... a naprawdę jej przestrzegam, zresztą wiesz bo rozmawiałyśmy... ale tylko 2 jednostki przed pierwszym śniadaniem... jaką masz dietę ile kalorii?
Susi dziękuję za kciuki :-)
Marcia ja mam mierzyć godzinę po I śniadaniu, II śniadaniu, obiedzie, podwieczorku i kolacji no i na czczo. dodatkowo rano badam mocz na obecność acetonów.
Co do
grupy krwi to tak trzeba mieć tą z laboratorium bo to co lekarz wpisał jest nieważne.
Ewa dużo zdrówka dla Twojej rodzinki! oby szybko wrócili do pełni sił!
GRATULUJĘ udanych wizyt
Ja po USG, Amelka już główką w dół ładnie ułożona:-) waga 1500 g:-) czyli ta cukrzyca nie wpłynęła na masę ciała
ufff...:-) nie zobaczyliśmy buzi maleńkiej bo już jest za nisko, ale najważniejsze, że wszystkie parametry w normie:-) a co do tego opadniętego brzucha to jest to możliwe, tak bywa czasem, no a te bóle pod mostkiem właśnie tym mogą być spowodowane.
Ja odpisuję a tu postów coraz wiecej przybywa.... muszę zmykać na "podwieczorek", miłego wieczoru