reklama
Koreczek super,tylko odpoczywaj.
Wody nie mam bo wymieniaja nam rury w bloku. Jak robili piony to tylko dany pion nie maial,ale teraz od kilku dni robia poziomy,a ze blok dlugi to to trwa.Nasz blok lamaniec 10-12 klatkowy,jest co robic.
Wody nie mam bo wymieniaja nam rury w bloku. Jak robili piony to tylko dany pion nie maial,ale teraz od kilku dni robia poziomy,a ze blok dlugi to to trwa.Nasz blok lamaniec 10-12 klatkowy,jest co robic.
Koreczek fajnie że Cię wypuszczają do domku a jak ciśnienie, lepiej trochę?
Jagna uśmiechu i zdrówka dla Celinki!!
ja właśnie wrzuciłam prześcieradełka i kocyki do prania, może w przyszłym tygodniu spakuję torbę dla siebie już... choć mam nadzieję, że wytrwam jak najdłużej, chociaż do 1 marca
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i badania!!
Jagna uśmiechu i zdrówka dla Celinki!!
ja właśnie wrzuciłam prześcieradełka i kocyki do prania, może w przyszłym tygodniu spakuję torbę dla siebie już... choć mam nadzieję, że wytrwam jak najdłużej, chociaż do 1 marca
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i badania!!
mamusia synka
i córeczki
Monisia no właśnie zebym nie dostała skierowania do szpitala..................... :-(
koreczek super!!!!!tylko sie w domu nie wkurzaj!!!
Właśnie zrobiłam reorganizację toreb szpitalnych zapakowałam 4 komplety ubranek, pampersy, chusteczki, sudocrem, bepanthen, smoczek, podkłady, wkładki w osobnej torbie, przygotowałam ubranko, kombinezon, czapki, kocyk i pieluchę na wyjscie ze szpitala.....musze jeszcze zrobic reorganizacje w duzej torbie mojej.............ale to kiedy indziej..............
koreczek super!!!!!tylko sie w domu nie wkurzaj!!!
Właśnie zrobiłam reorganizację toreb szpitalnych zapakowałam 4 komplety ubranek, pampersy, chusteczki, sudocrem, bepanthen, smoczek, podkłady, wkładki w osobnej torbie, przygotowałam ubranko, kombinezon, czapki, kocyk i pieluchę na wyjscie ze szpitala.....musze jeszcze zrobic reorganizacje w duzej torbie mojej.............ale to kiedy indziej..............
mamusia synka widzę że Ty już przygotowana ale wytrwaj jeszcze miesiąc trzymam kciuki żeby ciśnienie spadło trochę!
Czy Wasze maluszki też mają często czkawkę? Nasza córcia ze dwa razy w ciągu dnia na pewno;-) ale lekarz powiedział że to nic złego niby....
Czy Wasze maluszki też mają często czkawkę? Nasza córcia ze dwa razy w ciągu dnia na pewno;-) ale lekarz powiedział że to nic złego niby....
flower188
Fanka BB :)
Ewa - z tym do 25 lat jako najlepszym wiekiem dla kobiety na urodzenie dziecka to też słyszałam ale to nawet nie tyle o "łatwy" poród chodzi ile i o dużo korzyści dla kobiety typu mniejsze ryzyko raka szyjki macicy, raka piersi, i innych przeroznych chorbsk - ja sie tak na styk załapałam bo miałam 25,5 jak Karolcię rodziłam
moniqa - ja tez mam te koszyki metalowe właśnie w lidlu zakupione; ja wypralam juz w dziecinnym proszku koszule do spzitala i bede tez prala nasza posciel w nim jakos blizej porodu bo dzidzi duzo ze mna w lozeczku na poczatku bedzie;
ja do szpitala szlafroka nie biore raczej bo w ogole nie nosze takich rzeczy to nie bede specjalnie kupowac na 1 raz - wezmę bluzę rozpinana z kapturem i tyle
aneta - ja mam taka szafe z jyska tylko ze w kolorze jasny braz w przedpokoju we wnece i mam taka sama na tym mieszkaniu pod wynajem ale nie wiem czy wiesz ze to jest strasznie liche; my kupilismy teraz do Wawy do pokoju dziewczynek taką ale chyba nie masz tego sklepu u siebie niestety Szafa Junior - Systemy - meble młodzieżowe - Pokój młodzieżowy jest duzo solidniejsza, ladna i ma spoko te poleczki w srodku rozlozone
gratki z udanych wizyt i kciuki za kolejne!
wczoraj bardzo fajny film ogladalam w necie polecam Czas na miłość online Lektor - Films-Online.pl lekki ale nie glupi, mozna sie posmiac jak ktos lubi brytyjski humor
moniqa - ja tez mam te koszyki metalowe właśnie w lidlu zakupione; ja wypralam juz w dziecinnym proszku koszule do spzitala i bede tez prala nasza posciel w nim jakos blizej porodu bo dzidzi duzo ze mna w lozeczku na poczatku bedzie;
ja do szpitala szlafroka nie biore raczej bo w ogole nie nosze takich rzeczy to nie bede specjalnie kupowac na 1 raz - wezmę bluzę rozpinana z kapturem i tyle
aneta - ja mam taka szafe z jyska tylko ze w kolorze jasny braz w przedpokoju we wnece i mam taka sama na tym mieszkaniu pod wynajem ale nie wiem czy wiesz ze to jest strasznie liche; my kupilismy teraz do Wawy do pokoju dziewczynek taką ale chyba nie masz tego sklepu u siebie niestety Szafa Junior - Systemy - meble młodzieżowe - Pokój młodzieżowy jest duzo solidniejsza, ladna i ma spoko te poleczki w srodku rozlozone
gratki z udanych wizyt i kciuki za kolejne!
wczoraj bardzo fajny film ogladalam w necie polecam Czas na miłość online Lektor - Films-Online.pl lekki ale nie glupi, mozna sie posmiac jak ktos lubi brytyjski humor
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
Kasiulekk czkawka to nic złego. Mój pierwszy syn czkawkę to miał chyba codziennie
Ja tez już mam dużo poszykowane ale do mojego szpitala nie musze mieć ubranek dla dziecka a tylko na wyjście. A na wyjście dowiozą mi w dniu wyjścia bo po co będę jechała z tym całym bagażem
Ja tez już mam dużo poszykowane ale do mojego szpitala nie musze mieć ubranek dla dziecka a tylko na wyjście. A na wyjście dowiozą mi w dniu wyjścia bo po co będę jechała z tym całym bagażem
flower mam pytanie do Ciebie bo w pierwszej ciaży miałaś cholestazę, tak? czy swędział Ciebie tylko brzuch czy rzeczywiście stopy i dłonie też? ja mam na razie bardzo mało podwyższony aspat i alat, bilirubina w normie, w przyszłym tygodniu powtórzę badania, jeszcze jakąś fosfatazę alkaliczną czy coś takiego mam zrobić..:-( ale mam nadzieję, że to jednak nie początki tej cholestazy, niby lekarz powiedział, że w zasadzie w normie jen aspat i alat i takie podwyższenie nie oznacza nic złego... może to do tego duphastonu, od początku go biorę i inne jeszcze leki i wątroba trochę już wymęczona...ale ja sama wolę dmuchać na zimne i to posprawdzać
Koreczek, super! W domu najlepiej Dbaj o siebie!
Flower, ja o tym słyszałam w kontekście "elastyczności" Ale tak na logikę biorąc nawet, to im człowiek młodszy, tym łatwiej. Chociażby taka rzecz jak zarwane noce - ja już teraz widzę, że po 3 latach trudniej mi odespać zarwaną całkiem nic ni wtedy jak miałam 24 lata.
Są oczywiście i plusy rodzenia później. A czasem po prostu życie za nas wybiera.
Grunt, żeby znaleźć jak najwięcej plusów w swojej sytuacji Ja się zawsze tak staram robić
Dziewczyny, które jeszcze nie kupiły podpasek poporodowych - koleżanka mi poleciła takie z hartmana: HARTMANN WKŁADY POPORODOWE ANATOMICZNE midi 14szt - Sklep internetowy ABC Malucha wszystko dla Niemowląt
Podobno sto razy lepsze od belli.
Ja już niestety bellę kupiłam :/
Flower, ja o tym słyszałam w kontekście "elastyczności" Ale tak na logikę biorąc nawet, to im człowiek młodszy, tym łatwiej. Chociażby taka rzecz jak zarwane noce - ja już teraz widzę, że po 3 latach trudniej mi odespać zarwaną całkiem nic ni wtedy jak miałam 24 lata.
Są oczywiście i plusy rodzenia później. A czasem po prostu życie za nas wybiera.
Grunt, żeby znaleźć jak najwięcej plusów w swojej sytuacji Ja się zawsze tak staram robić
Dziewczyny, które jeszcze nie kupiły podpasek poporodowych - koleżanka mi poleciła takie z hartmana: HARTMANN WKŁADY POPORODOWE ANATOMICZNE midi 14szt - Sklep internetowy ABC Malucha wszystko dla Niemowląt
Podobno sto razy lepsze od belli.
Ja już niestety bellę kupiłam :/
reklama
flower188
Fanka BB :)
kasiulekk - nieznacznie mogą być podwyższone w ciąży (zwłasza fosfataza) ja normy miałam p[rzekroczone kilkunastokrotnie więc spokojnie;-) ja zawsze mam robione jeszcze gttp; tak swędziało mnie caaaaałe ciało do tego stopnia że miałam rany od drapania i zasnąć na sekundę nie mogłam bo można było zwariować od tego świądu - sam brzuszek często swędzi od rozciągania się skóry; duphaston to hormony które mocbo obciążają watrobę a dodatkowo koło 30tc jest najwyższe stężenie w ciąży wytwarzanych przez nas hormonów - możesz na wszelki wypadek stopsować teraz trochę delikatnieszą dietę dla wątroby: zero smażonego, ciężkostrawnego, jak najmniej surowych owoców i warzyw to powinno trochę odciążyć ale wydaje mi się że nie masz czego się obawiać póki co; mi 1 badanie wyszło w normie a tydzień później już była masakra no ale ten świąd miałam ciągły: ręce, stopy, uszy, plecy,szyja - no wszytsko a brzuch chyba najmniej
Podziel się: