reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

masiosia wszystkiego najlepszego dla Julka!!! :-)

Nikusia82 wlasna waga będziemy się wszystkie stresowac, ale dopiero gdzies tak w kwietniu, wiec się nie przejmuj!!!! ;-)

Megi Pegi Gratuluje udanej wizyty i teraz to już tylko odpoczywac!!! :-D

susi Trzymam kciuki żeby szybko się wyjasnilo z reklamacja! Super zdjęcia! :-D Kciuki za wizyte zaciśnięte!

AnetaNorwegia piekna szafa!!! Tez taka chce hehe :tak:

marcia30 ja na targach chyba o tym słyszałam, ale jakos się nie wgłębiałam w temat, bo cena przeraza…:eek:

Moniqaa i tak masz duzo wiekszy porządek niż ja, bo ja na razie z rzeczy maleństwa mam w kartonach… :sorry:

alesia Gratuluje udanej wizyty! :-D

mamusia synka Kciuki za wizyte!!! I powiedz o tym cisnieniu!

No dobra teraz faktycznie sie zbieram! Pozniej jeszcze do was zajrze! ;-)

reklama
Monisia no musze kartke napisać bo mam w ciśnieniomierzu pamięć wiec muszę te ostatnie pomiary na karteczke przepisac i mu pokazac.......no a dziś 140 /86 od samego rańca..........

Czesc dziewczyny:tak:
W końcu przespałam noc, poza 1 siku? :eek: Wow.:szok:

Wszystkim wizytującym dzisiaj życzę powodzenia:tak:

Masiosia 100 lat dla Julka:tak:

Jagna 100 lat dla Celinki:tak:

Ps. dziewczyny co mają konta na fb - nowa poprawiona i uaktualniona tabelka z nowymi kolumnami:-D

Ostatnia edycja:
I chyba celinka jagny ma dzisiaj urodzinki...wszystkiego naj dla wszystkich dzieciaczkow ktore maja dzisiaj urodziny:-)

no cena tego zelu jest zabujcza ale jakby mialo mi przyspieszyc porod to bym zainwestowala tylko problem polega na tym ze trzeba go kupic wczesniej a jak bede miala cesarke .....to wtedy nie potrzebny, nigdy nie wiadomo co nas czeka. Najleprzym rozwiazaniem byloby zeby byl dostepny w szpitalu wtedy chcesz to kupujesz...zaciekawil mnie ten zel do masazu krocza pomysle nad nim .

ja juz wrocilam z labu jakos dzisiaj mi slabo musze polezec sobie ..

hej

ja też dzisiaj mam wizytę ale na 15.00

trzymam kciuki za Wasze wizyty:) ja wczoraj za pranie i prasowanie się wzielam, trochę się namęczyłam i brxuch bolał

100 lat dla Celinki, oraz spóźnione dla Julki

Ja też wstałam :) i o dziwo w wc byłam tylko 2 razy :szok:
:szok:
Dzisiaj się wynoszę do rodziców ... za to mój tata przyjeżdża i zaczyna się to wszystko... aż się boję zostawić mojego tatę i P samych co oni mi tu w domu zrobią :p nie będę miała kontroli :p może jeszcze po drodze do Ikei wpadniemy

Wczoraj popakowałam trochę swojej torby do szpitala, poprałam piżamy .. szlafrok zajmuje pół miejsca w walizce :no:ale i tak nie wymieniłabym go na inny

Dzwoniłam wczoraj do swojego lekarza i GBS ujemny :D

Trzymam kciuki za was dziewczyny dzisiaj (te mające wizyty) :D i gratuluję wczorajszych !

Anetka nie tylko Twoje:-(

AnetaNorwegia ślicznie. Też bym tak chciała...
Niestety u mnie to tak ładnie nie wygląda... raczej straszy. No nic trzeba sobie radzić :-D

Dodane:

U mnie na chwilę obecną to tak wygląda. I już nie mam koncepcji jak to zrobić by było lepiej... Tak jest niepraktycznie, ale nie mogę tego obejść... Każdą radę chętnie przyjmę :)
Mąż już nawet półkę dorobił...
Na dole jeszcze wielki bałagan - bo na razie nie wiem co tam położę... na chwile obecną leży to co się dało upchnąć :D
Zobacz załącznik 603058

A tu mój zakup ostatni (poza prześcieradłem):
Kocyk z Pepco za 19,90 (jeszcze na dobrą sprawę nie rozpakowany)
Zobacz załącznik 603059
Wiesz wygląda lepiej niż u mnie, ja na razie mam wszytko upchnięte na 2 małych półkach u Celinki w szafie (2 półki w 40). A te koszyki to super pomysł też muszę poszukać. Już część poprałam a 3 worki czekają w łazience.

Dziękujemy za życzenia:-D
100 lat dla Julka
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Sama dziś mam wizytę, a nie mam wody:wściekła/y: Na szczęście ogoliłam się wczoraj, na dziś złapałam największy gar wody, podgrzeję i jakoś się ogarnę:eek:

Jagna, Masiosia sto lat dla Waszych dzieciaków.

Dziękuje za gratulacje udanej wizyty. W piątek mam jeszcze usg więc będę wiedzieć co tam u mojej małej.

Mimo że jestem na zwolnieniu muszę jeszcze dopilnować zakończenie jednego projektu. A pracuje nad nim z moim kolega który okazał się nieslownym palantem i wszystko co robi muszę dwa razy sprawdzić. Ile bie ten człowiek nerwów kosztuje to wre...

Z tym odpoczywaniem to sama nie wiem czy się uda. Pożegnała się już z niania i na głowie mam ruchliwego Tadzia który teraz dość mocno na każdym kroku zaznacza swoją niezależność :-) no ale w pracy już mi się nie chce przy biurku siedzieć po 8h.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam ja dziś niewyspana zasnąć nie mogłam i się kotłowałam przez pół nocy.

Trzymam kciuki i dzisiejsze wizyty i badania:-):tak:.

Ja do teori Ewy tez nie pasuje pierwsze dziecko 30 lat a teraz 36 będzie bo tyle niedawno skończyłam (ale stara już jestem) chyba dobrze że ja cc w takim razie.

Masiosia Jgna sto lat dla dzieciaczków i zdrówka dużo:tak::tak:.

Do góry