reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Agnis, Moniqa i Ozila gratuluje wizyt :tak:

Kurcze tak piszecie o tych dzieciaczkach 4kilowych ze az sie sama zaczynam martwic :(
Michelle miala 3755g a teraz druga ciaza i do tego chlopak... Jesli bym dotrwala do konca to nastawiam sie na te 4kg :tak: no bo co poradze :( nie wiem jak to jest rodzic maluszka 3kg, napewno latwiej ale nawet sie nie ludze. Podejrzewam ze maly juz ma z 2kg napewno :tak: sie okaze 20 na usg :D

Moniqa i Agnis ja mam sporo na 50 i 56 ubranek :tak: Michelle w 50 musialam podwijac rekawki :) i do szpitala pakuje 50-56 tylko, jeden jakis najmniejszy 62 ewentualnie komplecik :tak:

Monisia gratulacje dla meza :)

Ewula sliczny ten kocyk w sowki :szok:
Ja mam posciel w sowy i jeden komplecik z body :)

Moniqa ja mam materac piankowy... Juz po 3 dzieci i jest ok... Ale teraz kupilam nowe lozeczko malemu ze zdejmowana jedna strona na pozniej i ten materacyk jest troche przy maly :( wiec zamowie nowy w ikei ale tez raczej piankowy :tak:

Jagna ja tez mam hemoroidy :tak: w tamtej ciazy po porodzie same zeszly... Ale slad po nich zostal... Teraz zrobily sie na nowo juz z 3msc temu ale mi nie przeszkadzaja i nie pekaja wiec ok

Dziewczyny wiecie moze czy gdzies dokupie takie drazki do szafy na ubrania?? Nie wiem jak to sie fachowo nazywa :(
Chodzi mi o to ze w szafach zawsze jest jeden na gorze a ja bym chciala miec jeszcze dwa nizej. Chodzi mi o szafe ktora ma byc u dzieci w pokoju... Jak powiesze cos na gorym drazku to na dole pustka i chcialabym to wypelnic :tak: i zrobic 3 rzedy ubran wiszacych :) nie wiem czy kupie cos takiego w ikei czy jysku??? :sorry:

U mnie pierwsze pranie dla malego nastawione :D 50 i 56 , jutro nastawie 62 bo ich wiecej mam. I biore sie za prasowanie :tak: czego nienawidze!!! Jolcia wpadnij mi pomoc :D :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Anetka w castoramie,obi ikei popatrz.Nieraz maja takie do przyviecia i bierz metalowe.jak nie to u stolaza albo kij drewniany od szczotki dotnij.
Super ze zejda same,narazie tylko swedzi,nie peka.Jutro mam wizyte to zapytam.
Mnie dzis Marcel wykonczy,jak nie skopie zeber,ze sie zwijam z bolu,to teraz po nerce i jajniku nadaje.

Aneta myślę, że w Ikei coś się znajdzie. W końcu u nich szafy też robią na wymiar :-)

PS. Własnie zerknęłam na stronkę i na szybko:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60141163/
Widzę, że też są inne :-)

PS2. Właśnie tak mi się przypomniało, że miałam zapytać.
Dziewczyny czy pierzecie też np nowe prześcieradła? Bo ręczniki to piorę, ale myślę czy prześcieradła też rozpakowywać i prać....

Ostatnia edycja:
Ja piore wszystko, zwlaszcza dla dziecka.Ale znam takich co tylko prasuja, bo tez zabija bakterie.Ja wole wyprac,zwlaszcza rzeczy ktore kazdy moze dotknac.

Oj coś kiepsko się czuję brzuch dołem ciagnie ufffff.

Agnis i Moniqa gratuluję udanych wizyt i dużych dzieciaczkó.

Monisia super że mąż dostał pracę gratulacje.

Anetka w ikeii znajdziesz drążki w różnych rozmiarach na 100 %.

Ja piorę wszytko co dla maleństwa ma być i prasuje też wszytko.

Zmykam się położyć nie dam rady nic więcej napisać.

reklama
Ja tez już po wizycie. :-) Z szyjka nawet nie jest tak tragicznie jest teraz 2,5 cm ale jest twarda i zamknieta, wiec nadal mam się oszczędzać, ale tragedii nie ma i narazie szpital mnie ominie. Kolejna wizyta 29.01 i wtedy dostane skierowania na badania potrzebne juz do porodu. Gin tez stwierdzila, ze przez moje wszystkie dolegliwości, czyli niedoczynność tarczycy i cisnienie jeśli nie zaczne rodzic wczesniej to ona mnie kladzie w 39 tygodniu do szpitala na wywoływanie porodu i troche mnie to przerazilo :eek:, no ale zobaczymy jak to będzie...

muniuś ja tez coraz czesciej mam takie sny i tez chyba pomału będę się już pakowac…

Josek to trzymam kciuki za kupno autka i żeby budowa jak najszybciej się skończyła!

Agnis83 Gratuluje udanej wizyty!!! :-)

mamatek duzo odpoczywaj i będzie dobrze!!!

mamusia synka cos ostatnio faktycznie często masz wysokie cisnienie. Powiedz o tym lekarzowi!

malpawzoo, 19ania90, Jolcia_, mamusia synka powodzenia na wizytach!

marcia30 super, ze się udalo z ta apteka w Czechach!

Moniqaa Gratuluje dobrych wiesci! :-D I maleństwo jeszcze ma troche czasu żeby się obrocic! Ja tez wlasnie zauwazylam, ze ceny w Internecie sa zazwyczaj nizsze i kupowalam wsyztsko prawie przez Internet!
My materac mamy dostac i nie wiem jaki, wiec nie pomoge…
Ja będę prala wszystko, na szkole rodzenia polozna nawet radzila wyprac koszule te które będę brala do szpitala, ale na razie jeszcze nie zaczelam.

ewa86 Gratuluje skompletowania wyprawki! :-D

kamaa dobrze, ze szyjka jest w porzadku! :tak:

AnetaNorwegia my tez będziemy robic taki drugi drazek w szafie. Mój maz sam będzie je robil, ale z tego co widziałam w Ikei były takie ale na allegro tez znajdziesz. Np.: DRĄŻEK MEBLOWY 120cm BIAŁY do SZAFY SZAF MEBLI (3824298062) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Jo_asia Odpoczywaj wiecej!!!

No to zycze wam wszystkim jeszcze milego wieczorku!!!

Do góry