reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Agnis83 widziałam, że Ciebie waga przeraża... Szczerze to mnie też :szok:
Na chwile obecną mam 15kg na plusie od początku ciąży (dokładnie 60kg mi wybiło), ale nadal sobie nie wyobrażam, że urodzę dziecko 4kg :szok: Chociaż na razie i tak miednicowo ułożone jest, więc nie wiadomo jak to będzie.
Super, że u Ciebie Maluszek leży już główką do dołu :-)
No i rzeczywiście nasze duże małe Maluchy na razie pobijają inne wagowo :-D a ja mam tyle ubranek 56 :sorry::zawstydzona/y:Musze chyba dla odmiany zamówić coś większego ;-)

PS. Ja dzisiaj miałam pierwsze KTG. Położna stwierdziła, że mały wybitnie tego nie lubi... O ile nigdy nie kopie tak po podłączeniu i uruchomieniu wiercił się jak najęty.... aż ja miałam dość ;)

reklama
Tak mój tez się wierci na ktg :-D ale polozna powiedzila ze za 2 tyg będzie miał mniej miejsca i tak nie będzie się ruszal bo tak to często nie widać jak serducho bije bo się wierci :-D
Ja licze na to ze drugie dziecko szybciej ze mnie wyskoczy :tak: mimo większej wagi. Kacper urodzony w 37 tyg miał rowne 3 kg:tak:

A na 56 mam może ze 3 komplety wiec luz, ale szkoda by było bo jeden to taki słodki ze az strach nie ubrać :-D

Zobaczcie - coś dla fanek sów :D 943418_624129180949284_1264684057_n.jpg

Też jestem ciekawa ile waży moja mała, we wtorek wizyta :D

Załączniki

• 943418_624129180949284_1264684057_n.jpg
    943418_624129180949284_1264684057_n.jpg
    63,6 KB · Wyświetleń: 44
Dziewczyny, zmienię na chwile temat. Co myślicie o takim materacyku: Lux KOMFORT Line
Są też inne modyfikacje, ale na chwilę obecną chyba ten do mnie jakoś przemawia najbardziej....

Ewa jak chcesz to ja chętnie oddam z tej wagi.
Wczoraj pisałyście o witaminach wadze... Mi się po dzisiejszym badaniu odechciało witamin... :-D Tym bardziej, że ten gin uwielbia je przepisywać witaminki + 2 razy kwas foliowy :szok:

Ewula... słodkie te sówki. Strasznie mi się podobają, chociaż nadal nic z nimi nie mam (twarda jestem)...

Dziewczyny, zmienię na chwile temat. Co myślicie o takim materacyku: Lux KOMFORT Line
Są też inne modyfikacje, ale na chwilę obecną chyba ten do mnie jakoś przemawia najbardziej....

Ewa jak chcesz to ja chętnie oddam z tej wagi.
Wczoraj pisałyście o witaminach wadze... Mi się po dzisiejszym badaniu odechciało witamin... :-D Tym bardziej, że ten gin uwielbia je przepisywać witaminki + 2 razy kwas foliowy :szok:

Ewula... słodkie te sówki. Strasznie mi się podobają, chociaż nadal nic z nimi nie mam (twarda jestem)...

Ja też zamówiłam z tych samych materiałów ale ten:

MATERAC Vitmat Eco CoCo Baby 120/60 Pianka-Kokos (3779265348) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

reklama
Do góry