reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Agnis83 widziałam, że Ciebie waga przeraża... Szczerze to mnie też :szok:
Na chwile obecną mam 15kg na plusie od początku ciąży (dokładnie 60kg mi wybiło), ale nadal sobie nie wyobrażam, że urodzę dziecko 4kg :szok: Chociaż na razie i tak miednicowo ułożone jest, więc nie wiadomo jak to będzie.
Super, że u Ciebie Maluszek leży już główką do dołu :-)
No i rzeczywiście nasze duże małe Maluchy na razie pobijają inne wagowo :-D a ja mam tyle ubranek 56 :sorry::zawstydzona/y:Musze chyba dla odmiany zamówić coś większego ;-)

PS. Ja dzisiaj miałam pierwsze KTG. Położna stwierdziła, że mały wybitnie tego nie lubi... O ile nigdy nie kopie tak po podłączeniu i uruchomieniu wiercił się jak najęty.... aż ja miałam dość ;)

reklama
Tak mój tez się wierci na ktg :-D ale polozna powiedzila ze za 2 tyg będzie miał mniej miejsca i tak nie będzie się ruszal bo tak to często nie widać jak serducho bije bo się wierci :-D
Ja licze na to ze drugie dziecko szybciej ze mnie wyskoczy :tak: mimo większej wagi. Kacper urodzony w 37 tyg miał rowne 3 kg:tak:

A na 56 mam może ze 3 komplety wiec luz, ale szkoda by było bo jeden to taki słodki ze az strach nie ubrać :-D

Zobaczcie - coś dla fanek sów :D 943418_624129180949284_1264684057_n.jpg

Też jestem ciekawa ile waży moja mała, we wtorek wizyta :D

Załączniki

• 943418_624129180949284_1264684057_n.jpg
    943418_624129180949284_1264684057_n.jpg
    63,6 KB · Wyświetleń: 39
Dziewczyny, zmienię na chwile temat. Co myślicie o takim materacyku: Lux KOMFORT Line
Są też inne modyfikacje, ale na chwilę obecną chyba ten do mnie jakoś przemawia najbardziej....

Ewa jak chcesz to ja chętnie oddam z tej wagi.
Wczoraj pisałyście o witaminach wadze... Mi się po dzisiejszym badaniu odechciało witamin... :-D Tym bardziej, że ten gin uwielbia je przepisywać witaminki + 2 razy kwas foliowy :szok:

Ewula... słodkie te sówki. Strasznie mi się podobają, chociaż nadal nic z nimi nie mam (twarda jestem)...

Dziewczyny, zmienię na chwile temat. Co myślicie o takim materacyku: Lux KOMFORT Line
Są też inne modyfikacje, ale na chwilę obecną chyba ten do mnie jakoś przemawia najbardziej....

Ewa jak chcesz to ja chętnie oddam z tej wagi.
Wczoraj pisałyście o witaminach wadze... Mi się po dzisiejszym badaniu odechciało witamin... :-D Tym bardziej, że ten gin uwielbia je przepisywać witaminki + 2 razy kwas foliowy :szok:

Ewula... słodkie te sówki. Strasznie mi się podobają, chociaż nadal nic z nimi nie mam (twarda jestem)...

Ja też zamówiłam z tych samych materiałów ale ten:

MATERAC Vitmat Eco CoCo Baby 120/60 Pianka-Kokos (3779265348) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

reklama
Do góry