reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Ja tez jakiegos muła zalapalam. Leze i czekam az lazienka bedzie wolna bo poki co mlody tam siedzi i ide spac. .
Jutro mam wizyte u poloznej z ktg na 8.45 potem od 12u ginki. Ciekawe ile wazy moje chlopisko :-)
Potem zwolnienie do pracy zaniesc..
Ale mnie maly teraz boksuje :-)

Monisia super ze usg ok :-)

muniuś i jak skurcze? podawalas kiedys linka do apteki, ktora miala bio-oil za 20,99? dasz jeszcze raz? bo jak zobaczylam cene w rossmanie (36,99....) to masakra jakas :-D

katrine
no ma wielki niedosyt z tej szkoly...czulam ze tak bedzie... no to szalejesz z zakupami :-) co to za masaż? :zawstydzona/y:

Weronika*
ja tez sie zastanawiam czy ma sens zeby mój ze mną chodzil (tez chce rodzic sama)... ale w pierwszej czesci tych zajec u mnie sa wlasnie o kapielach itd... moze po tej czesci osylac go do omu bede? (pieszo 10 min tylko ;-)) jeszcze sie zastanowie..zobacze jak na nastepnych zajeciach bedzie..

jagna25 tez sie wlasnie tak zastanwiam, nasze mamy daly rade to moze i ja dam? :-D ale robicie psikusa córce! no a co jak zmienicie na zieloną kostke? powiedzcie jej wczesniej no! :-D

Nikusia82 szkola jest cale szczescie nieodplatna!! no ale jedyna w moim miescie...w szpitalu w ktorym bede raczej rodzic..:-( dlatego taka zawiedziona jestem...ale nie mam innego wyboru. A to pobolewanie to moze jakos maly gdzies cos przesóa i uciska?

monisa0605 to super ze wszystko w porządku! :tak: i jaki duzy bobas juz :-) a piesek jaki psotnik! a podobno buldogi sa spokojne..my chyba mamy z felerem :-D

mamatek to sie wkurzylas pewnie na siebie :confused2: szkoda ze Ci wizyta przepadla..nie alo sie nic a nic przesunac? mam nadzieje ze uda Ci sie szybko umówić.

ale mi zajlo czasu doprowadzenie sie do porządku :zawstydzona/y: masakra!

Mała jest dziwna, woda w wc brudna ;-) I by cały czas stała i spuszczała.
Moja mama dala rade mnie urodzić, to ja tez dam radę. A ja kloc byłam 4200g i 58 cm, obwód głowy 38cm i poród naturalny w 42 tygodniu. Tydzień się męczyła, prawie obie skończyłyśmy u św. Piotra, a cesarki nie zrobili i ja miałam 10 punktów. a matka miesiąc dochodziła do siebie, tata i prababcia wszystko robiła przy mnie.
Wzięłam swoja książeczkę zdrowia dziecka, a tam cuda. Jakiś antybiogram z 89 roku wyniki krwi i moczu od 87 do 91 roku. Badanie grupy krwi z 86 roku jak szlam na migdałki, ciekawe czy ważne. Bo bym do porodu zabrała ;-)Nawet wypis ze szpitala po migdałkach, jaki śmieszny.

Ostatnia edycja:
Monisia - Ale piękna waga malucha...całe pół kg więcej niż mój Domi ...super. Kciuki za jutrzejszą wizytę!!
No ja nie wiem po kiego licha mam te badania powtarzać :cool:... a o ciśnieniu też dziś pomyślałam, jutro będę u rodziców to poproszę siostrę może mi zmierzy!

mamatek - to żeś się wybrała... ale w naszym stanie wybaczone jest wszystko...Ja w sumie po świętach nie przytyłam... ale też zamierzam jakoś ogarnąć się bo za tydz wizyta i ważenie na wadze gina :crazy:...a tam wychodzą moim zdaniem cuda wianki...

Monika2412 - nie ma za co...polecam tego sprzedawcę bo my mega zadowoleni...i co najważniejsze tanio i szybko :tak:

Jagna ale mnie rozśmieszyłaś córą może następnym razem uprzedźcie że woda zmieni kolor
Strasznie mnie na słodkie naszło, a myślałam że po tej glukozie będę miała dość na jakiś czas....

reklama
Do góry