monisia0605
Fanka BB :)
Wlasnie wróciliśmy z usg. :-) Wszystko jest dobrze i nasze maleństwo wazy już 1711g.
Jest tez już ustawiona glowka w dol, choc caly czas mi się wydawalo, ze jest odwrotnie, bo tak dziwnie ja czulam, no ale widocznie zle mi sie wydawalo.;-)
Jutro wizyta, to się dowiem czy moja szyjka jeszcze jako tako wyglada, bo ostatnio przed swietami miala tylko 27mm. :-(
Mrowkaa dobrze, ze wszystko jest dobrze
, a szyjka jaka masz to jeszcze nie jest tragedia, ja mialam 5 tygodni nawet troche krotsza! Ale lez duzo i będzie dobrze!
muniuś trzymam kciuki, żeby to napinanie nie było nic powaznego, ale dla świętego spokoju bym chyba do gina zadzwonila albo na ip pojechalai to sprawdzic.
A tak wogole to musisz już troche przystopowac, bo chyba najbardziej z nas wszystkich latasz!
Już sobie z chomikuj sciaglam hehe Tez sobie poczytam.;-)
Jeśli chodzi o staniki to ja mam z Tchibo, jakos dawno temu kupowalam, ale z tego co wiem teraz chyba w lidlu maja i to nie drogie.
A daje make pol na pol, żeby zdrowiej było i moim zdaniem jest wtedy lepsza. ;-)
mamusia synka i dobrze zrobilas z malym potworem!
Koreczek ja mam wysokie cisnienie i zazywam leki na to od początku prawie i na razie nikt mi nie mowil, ze nie będę mogla rodzic naturalnie. Trzymaj się tam jakos! Będzie dobrze!
katrine odpoczywaj duzo i będzie dobrze!!!
Jolcia dasz rade z ta insulina!!!!
jagna25 ja tez mam zakaz hehe A strasznie mnie nosi….;-)
katrine to pochwal się pozniej tym tortem.
kamaa fajny piesek! Dziwne to troche co piszesz o tej szkole. U nas jakos to bardziej było zorganizowane…
AnetaNorwegia Trzymam kciuki, żeby to się wszystko jak najszybciej skończyło i żebyście mieli wreszcie spokoj!
Nikusia82 Kciuki za badania! Ja robilam tylko raz jakos na poczatku ciazy. A to klucie to moze cisnienie?
Milego wieczorku wam zycze!!! :-)

Jutro wizyta, to się dowiem czy moja szyjka jeszcze jako tako wyglada, bo ostatnio przed swietami miala tylko 27mm. :-(
Mrowkaa dobrze, ze wszystko jest dobrze

muniuś trzymam kciuki, żeby to napinanie nie było nic powaznego, ale dla świętego spokoju bym chyba do gina zadzwonila albo na ip pojechalai to sprawdzic.
A tak wogole to musisz już troche przystopowac, bo chyba najbardziej z nas wszystkich latasz!
Już sobie z chomikuj sciaglam hehe Tez sobie poczytam.;-)
Jeśli chodzi o staniki to ja mam z Tchibo, jakos dawno temu kupowalam, ale z tego co wiem teraz chyba w lidlu maja i to nie drogie.
A daje make pol na pol, żeby zdrowiej było i moim zdaniem jest wtedy lepsza. ;-)
mamusia synka i dobrze zrobilas z malym potworem!
Koreczek ja mam wysokie cisnienie i zazywam leki na to od początku prawie i na razie nikt mi nie mowil, ze nie będę mogla rodzic naturalnie. Trzymaj się tam jakos! Będzie dobrze!
katrine odpoczywaj duzo i będzie dobrze!!!
Jolcia dasz rade z ta insulina!!!!
jagna25 ja tez mam zakaz hehe A strasznie mnie nosi….;-)
katrine to pochwal się pozniej tym tortem.

kamaa fajny piesek! Dziwne to troche co piszesz o tej szkole. U nas jakos to bardziej było zorganizowane…
AnetaNorwegia Trzymam kciuki, żeby to się wszystko jak najszybciej skończyło i żebyście mieli wreszcie spokoj!
Nikusia82 Kciuki za badania! Ja robilam tylko raz jakos na poczatku ciazy. A to klucie to moze cisnienie?
Milego wieczorku wam zycze!!! :-)
Ostatnia edycja: