Monika2412 - Ja kupiłam na allegro w takim sklepie jak klinika AGD. Jak szukaliśmy po nazwie to wyskakiwały oryginały za 95 zł...a my daliśmy nie całe 54 z dostawą. I mówię Ci dziś postawiłam obok siebie te szczotki no identyko. Warto szukać
...A DOSTAWA ekspresowa w pt zamówiliśmy dziś mieliśmy
MUNIUŚ - NIESTETY ZZO Na Żelaznej ładnie nazywa się cegiełką :-(...koszt to ok 600 zł jestem na bieżąco bo koleżanka tam pracuje!!!
Sam poród w sali z mężem jest bezpłatny a sale piękne i ładnie się nazywają, dobrze wyposażone.
Kochana chętnie bym się z Wami spotkała ale ja mam trochę do stolicy a co za tym idzie koszty
a my teraz tniemy gdzie się da bo wiadomo... teraz tylko w styczniu musimy 700 zł wybulić na leki, USG bo przecież młody za mały i lekarza...
więc każdą zł oglądam dwa razy. Do tego mąż już nie bardzo zgadza się na moje samotne wojaże ... więc bardzo mi przykro ale fizycznie, finansowo i już sama nie wiem jak ...ale nie dam rady
Koreczek - no takie akcje podnoszą ciśnienie...ciekawe kiedy Ci lekarze tam reagują???Jak już jest mega zagrożenie życia dziecka????
katrine - nie wpuścili WAS???Toż to dziwne u mnie w 1 dobie była już i siostra i mama i mąż i siedzieli do oporu, a nast dnia nawet teściową przywiało...
KAMAA - TO jakaś masakra... Płacicie za tą szkołę???Kurcze w Stolicy to słyszałam, że takie bardziej profesjonalne podejście czyli każda grupa idzie swoim cyklem... My nie chodziliśmy ani przy 1 dziecku ani teraz...ale ja mam 4 pielęgniarki w rodzinie w tym 2 położne... do tego mój mąż mówi, że skoro kobiety od wieków rodziły bez szkoły to i ja urodzę
CÓŻ MIAŁ RACJĘ :-)
Weronika - mnie jutro czeka zestaw badaniowy...mam nadzieję, że wszystkie wyjdą ok!!!
SWOJĄ DROGĄ czy Wy też miałyście po raz kolejny zlecaną tą KIŁĘ I HbsAg ???nIE WIEM PO CO 2 RAZ GIN MI KAZAŁ?
Powiem Wam, że dziś serce mnie pobolewało, do tego strasznie kuło w mostku aż się przestraszyłam :-( położyłam na chwilę i przeszło, ale strasznie mi ciężko oddychać...kurcze tylko tego mi brakuje aby mi się sercowe sprawy odezwały ....