Agnis odnośnie kolędy u was tofaktycznie ksiądz się ładnie zachował to miłe że pomyślał owas a nie o swoim dochodzie
Anetka to nieźle ci mała dałapopalic
ja też niestety cieżka miałam nocke i chyba zaraz sięna chwile położe
Muniuś ale trafiłas na faceta niemoge hihih uśmiałam się z tego teksu o bawełnie
ale powiedzciejakie to bywają typy …. brrr... kopnąc w tyłek takiego to mało,zero empatii. A twój m faktycznie zachowal się jak anioł bo mójto by zaraz zadyme zrobił
Ewa ano odnośnie kawalerki księdza towiem bo od mojej kumpeli ja wynajmuje
on się specjalnie z tym niekryje... a sprawa była już zgłaszana do kurii i co? I nic... takto zostało zamiecione pod dywan. Ja nie wnikam bo tak jak pisałammam swojego ulubionego księdza w innej parafii i tam chodze dokosciola...
ja absolutnie nigdy nie twierdziłam żewszyscy ksieza są zli i obludni itp... bo wielokrotnie trafialam nanaprawdę fajnych księży i to takich wiadomo z powołania,chodziłam na oazy, często organizowałam jasełka i rekolekcje wliceum... i naprawdę miałam bardzo dobre zdanie o nich. I w sumienadal mam ale niestety akurat w mojej parafii dali proboszcza jakiegodali … nic na to nie poradzimy...
Koreczek ja byłam dziś na wizycie iokazalo się ze w gabinecie mialam 150/90 i mam dwa razy dzienniekontrolowac i za dwa tyg znow wizyta. Powiedziala mi tez ze jakbycisnienie dolne wzroslo do 100 to mam jechac do szpitala
martwiesię tym no ale cóż musimy jakoś dac rade. Jeszcze troszke
Własnie doczytałam ze jestes wszpitalu.... wspołczuje dawaj znać co i jak i trzymaj się
Katrine gratulacje ciociu
Agnis usmiałam się z tychkrasnoludków
ale ważne że się martwi Kacperek o wasze finanse
Ja byłam na wizycie i niestety tez jak u Koreczka nie jest ono zadawalające bo w gabinecie mialam wysokie zobaczymy jak znów zaczne mierzyc regularnie... za dwa tyg znow wizyta i 17 usg to trzeciotrymestrowe
Na następna wizyte wypisała mi tyle badań że w szoku jestem... bo znów HIV i znów toxo a wymaz na paciorkowca mam miec po 35 tyg ciązy. Ufff... oby tylko to cisnienie sie unormowało