reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Witam popoludniowo!

ja hbs robilam pod koniec sierpnia a proby watrobowe tez mi kazala na poczatku zrobic:sorry:

Zaraz musze jechac po bratanka do przedszkola...znowu juz mam dosyc, ciekawe co oni zrobia jak ja urodze i nie bede mogla po niego pojechac....

a tak poza tym mam dzisiaj lenia :-)

nie bedziesz mogla? e tam wydaje ci sie hihihihi

reklama
No i już w szpitalu jestem, czekam na ciuchy bo nawet nie wzięłam sobie nic i tak jakoś... glowa mnie boli, zawroty mam i wymiotowac mi się chce, ale jak zawsze ciśnienie w szpitalu jest super bo 120/80 a 5 minut wcześniej miałam 140/95 więc wtf... masakracja jakaś, dobrze że mój lekarz jest, chyba.

Edit. Mój lekarz poszedł 5 minut temu...

Ostatnia edycja:
Koreczek - ale tak jest zawsze... coś się dzieje człowiek w panice jedzie a na miejscu :eek:...No ale dobrze, że zostajesz, szpital nic przyjemnego ale Ty i maluch pod dobrą opieką będziecie :tak: Trzymam kciuki, żeby było dobrze!

Agnis odnośnie kolędy u was tofaktycznie ksiądz się ładnie zachował to miłe że pomyślał owas a nie o swoim dochodzie :)

Anetka to nieźle ci mała dałapopalic :) ja też niestety cieżka miałam nocke i chyba zaraz sięna chwile położe :)

Muniuś ale trafiłas na faceta niemoge hihih uśmiałam się z tego teksu o bawełnie :)ale powiedzciejakie to bywają typy …. brrr... kopnąc w tyłek takiego to mało,zero empatii. A twój m faktycznie zachowal się jak anioł bo mójto by zaraz zadyme zrobił :)

Ewa ano odnośnie kawalerki księdza towiem bo od mojej kumpeli ja wynajmuje :( on się specjalnie z tym niekryje... a sprawa była już zgłaszana do kurii i co? I nic... takto zostało zamiecione pod dywan. Ja nie wnikam bo tak jak pisałammam swojego ulubionego księdza w innej parafii i tam chodze dokosciola...
ja absolutnie nigdy nie twierdziłam żewszyscy ksieza są zli i obludni itp... bo wielokrotnie trafialam nanaprawdę fajnych księży i to takich wiadomo z powołania,chodziłam na oazy, często organizowałam jasełka i rekolekcje wliceum... i naprawdę miałam bardzo dobre zdanie o nich. I w sumienadal mam ale niestety akurat w mojej parafii dali proboszcza jakiegodali … nic na to nie poradzimy...

Koreczek ja byłam dziś na wizycie iokazalo się ze w gabinecie mialam 150/90 i mam dwa razy dzienniekontrolowac i za dwa tyg znow wizyta. Powiedziala mi tez ze jakbycisnienie dolne wzroslo do 100 to mam jechac do szpitala :( martwiesię tym no ale cóż musimy jakoś dac rade. Jeszcze troszke :)
Własnie doczytałam ze jestes wszpitalu.... wspołczuje dawaj znać co i jak i trzymaj się:)

Katrine gratulacje ciociu :)

Agnis usmiałam się z tychkrasnoludków :) ale ważne że się martwi Kacperek o wasze finanse:)

Ja byłam na wizycie i niestety tez jak u Koreczka nie jest ono zadawalające bo w gabinecie mialam wysokie zobaczymy jak znów zaczne mierzyc regularnie... za dwa tyg znow wizyta i 17 usg to trzeciotrymestrowe :) Na następna wizyte wypisała mi tyle badań że w szoku jestem... bo znów HIV i znów toxo a wymaz na paciorkowca mam miec po 35 tyg ciązy. Ufff... oby tylko to cisnienie sie unormowało :(

reklama
Do góry