reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Rano - owszem, wieczorem by mnie zabił. Jakoś zgaga jak mnie łapie to po południu albo wieczorem dopiero.

Ja też mam zgagę jak coś to wieczorem:wściekła/y:
U nas śniadanie w domu, 8:30 w przedszkolu, o 11 zupa o 13:40 drugie danie, deserek do domu, chyba że dziecko do 18 zostaje to zjada koło 16. Dlatego je obiadek w domu, jak ja odbieram kolo 15, to już głodna jak dojdzie.

reklama
Co do pobierania krwi to na zwykłą morfologię nie trzeba być na czczo, na różne anty też nie. Glukoza wymaga na pewno przyjście na głodnego.

potrzebuję jakiś szary obraz do kuchnio-salono- jadalni i zastanawiam się nad tryptykiem :confused: macie może jeszcze jakieś pomysły co mogę dać na gołą, malinową ścianę?

Ewa, Jagna moj nie je w domu sniadania, wstaje o 8, o 8.15 wychodzimy i jedziemy a o 8.30 jest śniadanko w przedszkolu, moj to ma takie zrywy 2 dni nic a na 3 dzien konia z kopytami by zjadł i ma swoje smaki, niektórych potraw do buzi nie weźmie......

glukoza na czczo, reszta badań nie :-)

secreto
ja mam tryptyk na pisakowej scianie, fioletowe tulipany w otwartym salonie a sciany w przedpokoju mam fioletowe jak te tulipany na obrazie :-)

Ostatnia edycja:
nieznajoma1991 gratulacje rozpoczetego 30 tygodnia :-)

jagna25 fajne te kompleciki :-)

jaspis współczuję Ci z tym spaniem..mi zaczynaja sie problemy z oddechem jak sie klade...a na szkole to z tatusiem :-) i ciekawe kto bardziej przerazony :-) tylko w sumie on zeby nauczyc sie jak dzidzia sie zajmowac...bo przy porodzie oboje nie chcemy swojej obecności ;-) nie mam pojecia co to ten Hbs...zaraz w googlach sobie poszukam :-D

A zjadlam obiad juz :eek: i chyba wyrusze sobie po lumpach pochodzic, szkoa pogody na siedzenie w domu :-D a jak m wroci to sobie podgrzeje kasze

Hej pospałam troche i wracam do żywych.
Katrine gratuluje ciociu. Fajnie tak z siostra miec dzieci w jednym wieku. moje siostrunie tak maja bo róznica miedzy nimi jest rok czasu a między mna a nimi 10 i 9 lat wiec ja niemam z kim do pary.

Dzieczyny ja chodziłam do liceum w Brzegu.

a ja własnie zerknełam na swoje skierowanie na badania na kolejna wizyte i mam do zrobienia AIAT, AspAT :szok: nie przypominam sobie bym przy Olince to robiła z tego co w google znalazłam to cos z wątroba to sie troche zmartwiłam czy któraś z was też była kierowana na takie badanie?

nieznajoma1991 gratulacje rozpoczetego 30 tygodnia :-)

jagna25 fajne te kompleciki :-)

jaspis współczuję Ci z tym spaniem..mi zaczynaja sie problemy z oddechem jak sie klade...a na szkole to z tatusiem :-) i ciekawe kto bardziej przerazony :-) tylko w sumie on zeby nauczyc sie jak dzidzia sie zajmowac...bo przy porodzie oboje nie chcemy swojej obecności ;-) nie mam pojecia co to ten Hbs...zaraz w googlach sobie poszukam :-D

A zjadlam obiad juz :eek: i chyba wyrusze sobie po lumpach pochodzic, szkoa pogody na siedzenie w domu :-D a jak m wroci to sobie podgrzeje kasze

Kama jak masz problemy z oddechem jak się kładziesz to masz tak jak ja. Polozne mi w szpitalu powiedziały ze ciaza nie lubi nisko lezec :tak: wiec zawsze miej pod glową więcej niż jedną poduszkę i staraj się lezec na boku bo lezenie na wznak także może powodować dusznosci:tak:

reklama
No na wznak jak sie poloze to oddycham jakbym na 3 pietro weszla :-D i tak jak piszesz, zauwazylam ze musze miec wyzej glowe, chociaz tak nie lubie..:eek: ale jakos zasnac musze, a moj m mowi ze sapie i chrapie jak spie :-D masakra:cool2:

Moj m pisal zebym poczekala na niego z isciem do miasta :confused2: boi sie mnie sama puszczac, czy co? :confused2: przynajmniej w wielkości zakupow nie bede sie ograniczac, bo tragarza bede miala :-D

Ostatnia edycja:
Do góry