reklama
kasiak-l
MAJOWA MAMA 2006
potrzebuję jakiś szary obraz do kuchnio-salono- jadalni i zastanawiam się nad tryptykiem macie może jeszcze jakieś pomysły co mogę dać na gołą, malinową ścianę?
ta strona mi się podoba nowoczesne obrazy, tryptyki, fototapety 3d, design, okleiny - sprzedaż sklep - art-newmedia.com
ze spaniem nie mam problemów ale ułożeniu się do snu to koszmar, najgorzej z nogami chyba sobie je do lampy przywieszę
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
Nikusia82
Fanka BB :)
CUDEM udało mi się wejść na kompa w takiej godz....wieczorem chyba bym się pochlastała...
Ja poproszę was do mnie, trzeba dom ogarnąć, uprać, uprasować, odkurzyć, dziecko do szkoły zawieźć, zjeść i zacząć torbę pakować...Bo ja nie wiem kiedy Wy macie czas na bycie na bieżąco na FORUM...A I PISANIE....
Temat kolędy i księży wczoraj na tapecie był...
U nas będzie ks. w piątek dajemy 50 zł, jasno i wyraźnie ks opisał na co będzie kolęda przeznaczona.Nasz proboszcz robi mega inwestycje w parafii w Kościele, z każdej złotówki niemalże rozlicza się publicznie z ambony... Do tego co miesiąc jedna taca na remont i potrzeby...uwierzcie mi to jest cicha taca, nawet moneta nie brzęknie...ZDARZAŁY się sytuacje, że ksiądz wchodząc do domu i widząc np. warunki pytał jak się żyje itd...to mało tego że nie wziął to wyjmował swój portfel i ludziom zostawiał....
TAKICH PROBOSZCZÓW NIESTETY JEST NIE WIELU...Nasz taki jest!!!
Ale jak poprzedni proboszcz 2 lata temu wrzeszczał o kasę a nic nie robił to ludzie nie dawali.
Moim zdaniem każdy robi wedle swojego sumienia, i zasobności portfela... jak jest licho dajemy 20 zł, jak nas stać 50 zł w życiu nie daliśmy więcej. Znam wielu księży osobiście, kilku często nas odwiedza żyjemy w przyjaźni i ja im szczerze współczuję...bo taka nagonka jak jest obecnie to jakaś masakra :-(
AGNIS - W życiu bym nie powiedziała, ze masz perukę...zresztą taka ładna z Ciebie kobietka, że nie ma co się mężowi dziwić
MOTORHEAD - JA mam niestety 12 na plusie...nie pytaj skąd bo nie wiem ...olewam to...każda tyje inaczej.
KATRINE - JA cię rozumiem, mam mega problemy ze snem, jak jednej nocy w miarę tak w kolejnej za cholerę I GRATULUJĘ ZOSTANIA CIOCIĄ!!!
Ewa- &&&& Za wizytę...oby Twoja szyjka jeszcze trochę wytrzymała
Secreto - ubić koguta, będzie pożytek---rosół
niuksiaa85 - WITAJ...ALE MASZ PODOBNY DO MNIE NICK :-)
MONISIA - &&&&&&& ZA WIZYTĘ I PODGLĄDANIE MALUCHA!!!
KAMAA - Gratulacje 32 tydz.
JASPIS - Ja jutro jadę zrobić ponownie Hbs (nie wiem czemu drugi raz?) i drugi raz VDRL, czyli doczyn Wassermana ALE PO CO DRUGI RAZ???
a GBS a to pewnie zleci na teraźniejszej wizycie bo mam 16 stycznia!
Udało mi się coś odpisać...
Ja robiłam pizze w sobotę miodzio wyszła a wczoraj indyka z warzywami... przepisy mega proste a dania mmmmmm mniam
Ja poproszę was do mnie, trzeba dom ogarnąć, uprać, uprasować, odkurzyć, dziecko do szkoły zawieźć, zjeść i zacząć torbę pakować...Bo ja nie wiem kiedy Wy macie czas na bycie na bieżąco na FORUM...A I PISANIE....
Temat kolędy i księży wczoraj na tapecie był...
U nas będzie ks. w piątek dajemy 50 zł, jasno i wyraźnie ks opisał na co będzie kolęda przeznaczona.Nasz proboszcz robi mega inwestycje w parafii w Kościele, z każdej złotówki niemalże rozlicza się publicznie z ambony... Do tego co miesiąc jedna taca na remont i potrzeby...uwierzcie mi to jest cicha taca, nawet moneta nie brzęknie...ZDARZAŁY się sytuacje, że ksiądz wchodząc do domu i widząc np. warunki pytał jak się żyje itd...to mało tego że nie wziął to wyjmował swój portfel i ludziom zostawiał....
TAKICH PROBOSZCZÓW NIESTETY JEST NIE WIELU...Nasz taki jest!!!
Ale jak poprzedni proboszcz 2 lata temu wrzeszczał o kasę a nic nie robił to ludzie nie dawali.
Moim zdaniem każdy robi wedle swojego sumienia, i zasobności portfela... jak jest licho dajemy 20 zł, jak nas stać 50 zł w życiu nie daliśmy więcej. Znam wielu księży osobiście, kilku często nas odwiedza żyjemy w przyjaźni i ja im szczerze współczuję...bo taka nagonka jak jest obecnie to jakaś masakra :-(
AGNIS - W życiu bym nie powiedziała, ze masz perukę...zresztą taka ładna z Ciebie kobietka, że nie ma co się mężowi dziwić
MOTORHEAD - JA mam niestety 12 na plusie...nie pytaj skąd bo nie wiem ...olewam to...każda tyje inaczej.
KATRINE - JA cię rozumiem, mam mega problemy ze snem, jak jednej nocy w miarę tak w kolejnej za cholerę I GRATULUJĘ ZOSTANIA CIOCIĄ!!!
Ewa- &&&& Za wizytę...oby Twoja szyjka jeszcze trochę wytrzymała
Secreto - ubić koguta, będzie pożytek---rosół
niuksiaa85 - WITAJ...ALE MASZ PODOBNY DO MNIE NICK :-)
MONISIA - &&&&&&& ZA WIZYTĘ I PODGLĄDANIE MALUCHA!!!
KAMAA - Gratulacje 32 tydz.
JASPIS - Ja jutro jadę zrobić ponownie Hbs (nie wiem czemu drugi raz?) i drugi raz VDRL, czyli doczyn Wassermana ALE PO CO DRUGI RAZ???
a GBS a to pewnie zleci na teraźniejszej wizycie bo mam 16 stycznia!
Udało mi się coś odpisać...
Ja robiłam pizze w sobotę miodzio wyszła a wczoraj indyka z warzywami... przepisy mega proste a dania mmmmmm mniam
mamusia synka
i córeczki
A ja poodkurzałam i spływam po Hrabiego :-)
Nikusia, nagonka jest, bo kilku księży robi brzydko mówiąc koło dupy wszystkim. (czy to braniem kasy, czy pedofilią, czy wtrącaniem się do polityki) I tak jest z każdym zawodem, policją, lekarzami, ratownikami medycznymi. Swoją drogą ludzi też irytują przywileje kościoła jak np. nie płacenie tylu podatków co zwykli śmiertelnicy.
Nikusia82
Ewula - No dokładnie...wystarczy, że jeden lekarz coś tam nie dopilnuje albo jakaś afera wokół niego i cały świat służby zdrowia jest mieszany z błotem... wiem bo pracuję
Dziewczyny ale mam mega chcicę na ser biały od tygodnia wpierdzielam nabiał a ser biały jak dzika świnka no ...myślałam, że etap zachcianek mam za sobą
Dziewczyny ale mam mega chcicę na ser biały od tygodnia wpierdzielam nabiał a ser biały jak dzika świnka no ...myślałam, że etap zachcianek mam za sobą
Witam popoludniowo!
ja hbs robilam pod koniec sierpnia a proby watrobowe tez mi kazala na poczatku zrobic
Zaraz musze jechac po bratanka do przedszkola...znowu juz mam dosyc, ciekawe co oni zrobia jak ja urodze i nie bede mogla po niego pojechac....
a tak poza tym mam dzisiaj lenia :-)
ja hbs robilam pod koniec sierpnia a proby watrobowe tez mi kazala na poczatku zrobic
Zaraz musze jechac po bratanka do przedszkola...znowu juz mam dosyc, ciekawe co oni zrobia jak ja urodze i nie bede mogla po niego pojechac....
a tak poza tym mam dzisiaj lenia :-)
reklama
Nikusia82
MARCIA - To może zapytaj???Kurcze toż TY też przecież nie leżysz tylko masz swoje obowiązki :-(
Lenia to ja miałam wczoraj... dziś znowu jakaś naładowana chodzę... idę odkurzać chatę, dziś nowa szczotka do odkurzacza przyszła bo stara została zdewastowana przez porządki świąteczne
Lenia to ja miałam wczoraj... dziś znowu jakaś naładowana chodzę... idę odkurzać chatę, dziś nowa szczotka do odkurzacza przyszła bo stara została zdewastowana przez porządki świąteczne
Podziel się: