reklama
mamusia synka
i córeczki
Jaspis mi zleci pewnie w czwartek na wizycie, w ciazy z Julem robiłam.........
Witaj nikusia mieszkalam w Brzegu jakies 2 lata z moim pierwszym m
Spora część mojej rodziny w Brzegu mieszka, mój tata się tam wychował
mamusia synka
i córeczki
Aneta a ty byłaś/jesteś mężatką?
Hbs z krwi i to chyba jest żółtaczka, jak się nie mylę.
Celinka zjada obiadek w domu, bo nieraz w przedszkolu jest co nie lubi. Zresztą ona ma takie napady jednego dnia nie je, a drugiego zje wszystko i to w masakrycznych ilościach;-) W piątek np nic nie jadła, a w sobotę zjadła misę płatków o 9, o 11 był obiad to zjadła 1,5 łyżki ziemniaków, a o 14 porcje frytek i 8 nugetsów
Celinka zjada obiadek w domu, bo nieraz w przedszkolu jest co nie lubi. Zresztą ona ma takie napady jednego dnia nie je, a drugiego zje wszystko i to w masakrycznych ilościach;-) W piątek np nic nie jadła, a w sobotę zjadła misę płatków o 9, o 11 był obiad to zjadła 1,5 łyżki ziemniaków, a o 14 porcje frytek i 8 nugetsów
Ewula – tak bez zgagi ten sok pomarańczowy Ci przechodzi??
Rano - owszem, wieczorem by mnie zabił. Jakoś zgaga jak mnie łapie to po południu albo wieczorem dopiero.
HBS to żółtaczka? To ja już miałam. Podobnie jak wszystkie kiły, HIV-y i inne takie
Joasia, ja robię taką: BaBy w kuchni: Pizza
A właściwie mój Mąż robi
Mamusia, Franek je w domu śniadanie, potem o 8.30 ma śniadanie w przedszkolu, o 12 obiad i o 14.30 podwieczorek. Wraca do domu i o 16 zjada drugi obiad, a o 19 kolację... A żebra mu spod koszulki wystają :/ Też bym tak chciała
Joasia, ja robię taką: BaBy w kuchni: Pizza
A właściwie mój Mąż robi
Mamusia, Franek je w domu śniadanie, potem o 8.30 ma śniadanie w przedszkolu, o 12 obiad i o 14.30 podwieczorek. Wraca do domu i o 16 zjada drugi obiad, a o 19 kolację... A żebra mu spod koszulki wystają :/ Też bym tak chciała
reklama
Hbs wirusowe zapalenie wątroby typu B (kto był szczepiony .. robi przeciwciała)
HCV wirusowe zapalenie wątroby typu C wszystko z krwi
Ale mi zrobiłyście ochotę na domową pizze ... a tymczasem ogarnia mnie wielka senność.. miałam ogarnąć na księdza ale chyba zrobi to mój p jak przyjdzie....... coś znowu z tym ciśnieniem nie tak.. nie lubię zmian pogody
HCV wirusowe zapalenie wątroby typu C wszystko z krwi
Ale mi zrobiłyście ochotę na domową pizze ... a tymczasem ogarnia mnie wielka senność.. miałam ogarnąć na księdza ale chyba zrobi to mój p jak przyjdzie....... coś znowu z tym ciśnieniem nie tak.. nie lubię zmian pogody
Ostatnia edycja:
Podziel się: