reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

I mam pytanie czy miałyście zlecone badanie Hbs, bo ja mam zrobić na początku lutego i to jest zwykłe badanie z krwi, tak?

Bo wymaz na paciorkowca (GBS) to zrobi ginekolog?

reklama
Hbs z krwi i to chyba jest żółtaczka, jak się nie mylę.

Celinka zjada obiadek w domu, bo nieraz w przedszkolu jest co nie lubi. Zresztą ona ma takie napady jednego dnia nie je, a drugiego zje wszystko i to w masakrycznych ilościach;-) W piątek np nic nie jadła, a w sobotę zjadła misę płatków o 9, o 11 był obiad to zjadła 1,5 łyżki ziemniaków, a o 14 porcje frytek i 8 nugetsów:szok:

HBS to żółtaczka? To ja już miałam. Podobnie jak wszystkie kiły, HIV-y i inne takie ;)

Joasia, ja robię taką: BaBy w kuchni: Pizza
A właściwie mój Mąż robi ;)

Mamusia, Franek je w domu śniadanie, potem o 8.30 ma śniadanie w przedszkolu, o 12 obiad i o 14.30 podwieczorek. Wraca do domu i o 16 zjada drugi obiad, a o 19 kolację... A żebra mu spod koszulki wystają :/ Też bym tak chciała ;)

reklama
Hbs wirusowe zapalenie wątroby typu B (kto był szczepiony .. robi przeciwciała)
HCV wirusowe zapalenie wątroby typu C wszystko z krwi

Ale mi zrobiłyście ochotę na domową pizze ...:confused2: a tymczasem ogarnia mnie wielka senność.. miałam ogarnąć na księdza ale chyba zrobi to mój p jak przyjdzie....... coś znowu z tym ciśnieniem nie tak.. nie lubię zmian pogody :(

Ostatnia edycja:
Do góry