reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Widze prawie kazda z nas spania nie miala... Wyobrazcie sobie ze moje dziecko zasnelo przed 20, przebudzila sie kolo 0:40 i dopiero przed 7! zasnela!!!! :szok: Teraz pije mleko i juz widze ze zasypia... Pol dnia mi bedzie spala po takim wybryku... A ja razem z nia... Takze dobranoc... Ledwo na oczy widze az mi sie w glowie kreci :szok:

reklama
Bo ja mam dzisiaj badanie "krwi żylnej pełnej morfologia z rozm. aut." i grupy krwi co do porodu jest potrzebne, a ssie mnie równo :eek:

Ja tam zawsze na czczo,chociaz nie wiem bo jak bylam w szpitalu to jak wstala po 5 to zjadłam banana a po godzinie przyszla pielegniarka i mowi ze na pobranie krwii a ja na to ze jadlam, a ona na to to nic :tak:

No właśnie ja też zawsze na czczo i ostatnio pielęgniarka coś mówiła, że nie ma takiej potrzeby, że można coś zjeść :szok: a mi się wydaje, że na czczo trzeba być za każdym pobieraniem i nic chu chu nie pamiętam, żeby ich pytać jak je widzę jak od ginki wychodzę - gapcoń ze mne :crazy:
Agnis bardzo ładnie wyglądasz w peruce, ja to myślałam, że to Twoje włoski, nie poznałam się :cool2:Podoba mi się Twoje podejście do sprawy no i to, że napisałaś wprost i wcale się z tym nie kryjesz - taka postawa no no wymaga odwagi :tak:

Witam Was wszytkie Kobietki:)

Nie było mnie trochę hormony szalały nastroju brak a pote wyjechakiśmy do teściów na kilka dni. ALE już wracam do was nie nadrobię tyle wyprodukowałyście.

Aneta no to wyśpij sie teraz po takiej nocce dobrze ze córcia juz zasypia u mnie takie ekscesy nocne kończą sie zawsze miogreną.

Agnis kciuki za wizytę, a ksiądz wam sie fajny jakiś normalny trafił po kolędzie.

Muniuś ja chodzę na czczo na badania bo wolę nie powtażać potem nigdy też nie wiem przed którymi mogę coś zjeść.

Josek głowa do góry te hormony w ciąży sprawiają że tak łatwo się rozczulamy i użalamy nad sobą ja mam tak samo jak ty niewiele mi do płaczu trzeba.

Ja dziś muszę wziąć się za prasowanie bop dużo mi się nazbierało no i przyniosłam do domu worek próżniowy z pieluchami tetrowymi flanelowymi przescieradłami recznikami po Miłoszu i muszę to przeprać wysuszyć.
Mąż stwierdził że wórek zamawiać chce i mam kolor wybrać.

Pozdrawiam was serdecznie i miłego dnia wszytkim życzę.

Agnis – no ja niestety musiałam wstać, żeby córę zaprowadzić. Też zaraz ogarnę chatkę , pranie jakieś wstawię. Dzisiaj mam w ogóle ciężki dzień – jak córa wróci ze szkoły to wiadomo lekcje musi odrobić, poćwiczyć grę na syntezatorze, obiad zjemy, potem lecimy obie do dentysty, reklamować córki buty, potem lekcja gry, szybko w taksówkę i na teakwondo. Jak wyjdziemy z domu około 14 to wrócimy przed 19 – rany siły na dzisiaj dużo potrzebuję.
Ewula – tak bez zgagi ten sok pomarańczowy Ci przechodzi??
Marcia – i znowu wolne i zaraz ferie ale macie tam fajnie na Podlasiu
Aneta – no to dobranoc
Ja wizytę mam w czwartek – usg z rana, krew musze oddać na przeciwciała a potem wizyta.
Obolałym i płaczącym – poprawy samopoczucia kochane!!!

Susi to życze dużo sił.:tak:
Dziś mój mały dodatkowo idzie na urodziny do kolegi na 16. Pewnie będzie tam z 2 - 3 godziny:-D
A jutro ma dopiero trening pilki nożnej. Ale to moja mama go zaprowadzi. Bo po tym spzitalu to nie kaza mi nigdzie chodzic zebym czasem za wcześnie nie urodzila.

reklama
Hej ;)

Dziwnych macie tych księży ;) Nasi chodzą po kolędzie z kartotekami poszczególnych mieszkań i wpisują liczbę mieszańców, dodają nowo narodzone dzieci itp. Nie mają tam tabelek z kwotą, jaką dostają :p

Ale widzicie, jak pokutuje takie myślenie - ktoś z Was pisze, że ksiądz ma kawalerkę na mieście, gdzie sobie orgie niemalże urządza. Ktoś go widział? Ktoś potrafi podać adres? Ktoś tam był? Dlaczego nikt tego nigdzie nie zgłosił? To taka przyjemność mieć zakłamanego księdza za proboszcza? Czemu nikt z tym nie poszedł do biskupa, arcybiskupa? Bo nic z tym nie zrobią? A ktoś próbował? A może po prostu wszyscy o tym mówią, ale nikt nie wie nic konkretnego i tu leży pies pogrzebany.

Nie neguję, że są takie sytuacje. I te trzeba piętnować, pokazywać palcami i likwidować. Ale w takie gadanie ludzi nie wierzę. Gdzie fakty?

Albo ktoś inny pisze, że jak ksiądz się dowiedział, że dziecko już ochrzczone, to szybko się zwinął. Wniosek? Na pewno był wściekły, że mu kasa koło nosa przeszła. Yyy... A czy nie bardziej logiczne by było myślenie, że gdyby tak mu naprawdę na kasie zależało, to by ochrzcił dziecko nawet ateistom, co palą Biblie na każdym rogu ulicy? Byle kasą sypnęli. No ale w świat i tak idzie hasło, że proboszcz się wściekł, bo kasy nie dostał.

Ech, temat rzeka ;)
Spróbujcie czasem nie wierzyć we wszystko, co ludzie mówią i samemu sprawdzić. Okaże się, że "nie taki kościół straszny" ;)

Zgadzam się z Ewulą - jak ludzie wyprawiają mega śluby i wielkie imprezy chrzcielne, a potem idą za róg i obsmarowują kościół i księży od góry do dołu, to coś jest nie tak :/

W domu cisza i spokój. Franek w przedszkolu, Nusia śpi. Miała rano 37 stopni, więc ją obserwuję, bo jakaś niewyraźna :/

Wieczorem mam ginekologa. Mam nadzieję, że mi się szyjka całkiem nie posypała.

Do góry