reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Muniuś ale mnie rozbawiłaś :-D
26 moher :szok::-D:rofl2:
Jaka jazda od rana :-D

No on mnie też rozwalił jak go moherem nazwał, a 2 albo 3x starszy od niego jest hahahaha :-D Zaraz wypróbuję babyboom na komórce, ;pierwszy raz to będę z Wami tu siedziała jeszcze z godzinkę, bo akurat droga do roboty itp :-) Bo mojego komóra jest przystosowana, a moja to stary grat, aż wstyd :laugh2:

reklama
No on mnie też rozwalił jak go moherem nazwał, a 2 albo 3x starszy od niego jest hahahaha :-D Zaraz wypróbuję babyboom na komórce, ;pierwszy raz to będę z Wami tu siedziała jeszcze z godzinkę, bo akurat droga do roboty itp :-) Bo mojego komóra jest przystosowana, a moja to stary grat, aż wstyd :laugh2:

To się nastaw ze ta aplikacja nie zawsze działa. U mnie jak się zacina to wylaczam i wlaczam telefon i już jest ok a potem znowu..ech..ale jestem tak uzalezniona od Was i forum ze takie drobne przeszkody mi nie straszne :-D

Witajcie mamusie:)

ostatnio mało tutaj jestem bo jakos nie mam czasu..
szykujemy, kupujemy rzeczy, i mysle co jeszcze potrzeba zeby miec wszystko dla małego :)
zaniedługo ciuszki bede sortowac, bo mam wszystkie razem, a musze je zrobic od najmniejszych do najwiekszych, zeby potem bylo łatwiej..

Mało co śpię w nocy.. bo jakos nie potrafie.. chyba przez brzuch bo juz taki duzy, ciezko sie obracac i wg..
a w dzien jestem wykonczona :(

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i wyniki:))

Pozdrawiam :))

To się nastaw ze ta aplikacja nie zawsze działa. U mnie jak się zacina to wylaczam i wlaczam telefon i już jest ok a potem znowu..ech..ale jestem tak uzalezniona od Was i forum ze takie drobne przeszkody mi nie straszne :-D

Ja też zauważyłam swój nowy nałóg ale to jeszcze nic mój m jak wraca z pracy to pyta co tam u marcóweczek ?:-D

i jeszcze Flower, małpawzooo i pare innych mogłoby się domeldowac...................

Aneta ile masz wzrostu tak z ciekawości pytam)?????

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny, tylko o mnie...

Strasznie się martwie, bo biorę leki na nadciśnienie a dzisiaj o 11 miałam ciśnienie 140/100 a tabletke rano bralam... w głowie mi się kręci, mało nie padlam dzisiaj.... już nie wiem co robić, brzuch mi się obniżył... ech no nie wiem...

Miłego dnia

Do góry