reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Muniuś ale mnie rozbawiłaś :-D
26 moher :szok::-D:rofl2:
Jaka jazda od rana :-D

No on mnie też rozwalił jak go moherem nazwał, a 2 albo 3x starszy od niego jest hahahaha :-D Zaraz wypróbuję babyboom na komórce, ;pierwszy raz to będę z Wami tu siedziała jeszcze z godzinkę, bo akurat droga do roboty itp :-) Bo mojego komóra jest przystosowana, a moja to stary grat, aż wstyd :laugh2:

reklama
No on mnie też rozwalił jak go moherem nazwał, a 2 albo 3x starszy od niego jest hahahaha :-D Zaraz wypróbuję babyboom na komórce, ;pierwszy raz to będę z Wami tu siedziała jeszcze z godzinkę, bo akurat droga do roboty itp :-) Bo mojego komóra jest przystosowana, a moja to stary grat, aż wstyd :laugh2:

To się nastaw ze ta aplikacja nie zawsze działa. U mnie jak się zacina to wylaczam i wlaczam telefon i już jest ok a potem znowu..ech..ale jestem tak uzalezniona od Was i forum ze takie drobne przeszkody mi nie straszne :-D

Witajcie mamusie:)

ostatnio mało tutaj jestem bo jakos nie mam czasu..
szykujemy, kupujemy rzeczy, i mysle co jeszcze potrzeba zeby miec wszystko dla małego :)
zaniedługo ciuszki bede sortowac, bo mam wszystkie razem, a musze je zrobic od najmniejszych do najwiekszych, zeby potem bylo łatwiej..

Mało co śpię w nocy.. bo jakos nie potrafie.. chyba przez brzuch bo juz taki duzy, ciezko sie obracac i wg..
a w dzien jestem wykonczona :(

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i wyniki:))

Pozdrawiam :))

To się nastaw ze ta aplikacja nie zawsze działa. U mnie jak się zacina to wylaczam i wlaczam telefon i już jest ok a potem znowu..ech..ale jestem tak uzalezniona od Was i forum ze takie drobne przeszkody mi nie straszne :-D

Ja też zauważyłam swój nowy nałóg ale to jeszcze nic mój m jak wraca z pracy to pyta co tam u marcóweczek ?:-D

i jeszcze Flower, małpawzooo i pare innych mogłoby się domeldowac...................

Aneta ile masz wzrostu tak z ciekawości pytam)?????

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny, tylko o mnie...

Strasznie się martwie, bo biorę leki na nadciśnienie a dzisiaj o 11 miałam ciśnienie 140/100 a tabletke rano bralam... w głowie mi się kręci, mało nie padlam dzisiaj.... już nie wiem co robić, brzuch mi się obniżył... ech no nie wiem...

Miłego dnia

Do góry