Jaspis to fakt z tymi imieninami
Hehe nawet nie myślałam o tym ale biorąc pod uwagę to że Kacpra jest tylko raz w roku to niestety będzie mały miał imieniny przed urodzinami
trudno i tak pewnie będziemy tak jak do tej pory w rodzinie obchodzić tylko urodziny
)
Mrowaa cholerka jak pojawiła się krew to może jednak powinnaś jechać do lekarza...
Susi ja właśnie po pizzy hihi naszło mnie teraz... a ze i m był głodny to go naciągnęłam
teraz czuje się w pełni usatysfakcjonowana
)
Jolcia ja też dopiero teraz będę się wybierać do szkoły rodzenia ale zupełnie nie wiem kiedy będzie. Jutro mam wizytę u mojej gin wiec może coś się dowiem
już bym chciała zacząć chodzić
)
Nikusia z opinii dziewczyn wynika że co lekarz to inna opinia z witaminami
ja tak jak pisałam miałam kłopoty z wpadającymi włosami to chyba też dlatego kazała mi brać
co do komody to w jysk'u są teraz takie 5 szufladowe za 160 zl
tanio a ładna i mi w zupełności wystarczy dla małego
Agnis no właśnie mnie zaskoczylas z tą perulka bo nie widać
ja też mam duże kłopoty z włosami niestety i nie wiem jak to się skończy...
a Ty jak sobie z tym radzisz? Swoje włosy pod perulka tniesz mocno na krótko?
Aneta zatkalo mnie ze w Norwegii jest aż takie ostre prawo odnośnie dzieci. Z jednej strony to dobrze ale chyba do tego stopnia to już przesada i przegiecie w druga stronę nie?
Co do ksiedza to u nas więcej nic 50 zł sie nie daje taka mamy zasadę... ale nasza parafia to też długa i przykra historia ... bo proboszcz jest gejem i wszyscy o tym wiedzą... i jak tu dawać im więcej skoro wiem że kasa prędzej pójdzie na wynajem kawalerki w której spotyka się z facetami niż na kościół
( to okropne ale prawdziwe...
Secreto ale akcje z tymi twoimi tesciami
) hihi udani są nie ma co, ale u mnie w parafii też są takie rodziny co to każda złotówkę by oddaly na kościoł a kurcze wszyscy znają prawdę o tym księdzu... ja to nawet tam ślubu nie brałam bo nie chciałam żeby udzielał mi go ktoś tak obludny... brrr...
motorhead ja na wizycie miesiąc temu miałam 7 kg na plusie z całej ciąży... a teraz jutro mam wizytę i aż się boje bo pewnie 10 przekroczylam
Weronika ja też jeszcze używam starych biustonoszy a to dziwne bo na początku ciąży były za małe... teraz biust mi zmalal
Ewa oczywiście że masz rację
ja uwielbiam księdza który dawał nam ślub bo to człowiek prawdziwej wiary nie taki obludnik jak nasz proboszcz. Wszędzie są dobrzy i źli w każdej grupie społecznej, tylko uważam że w przypadku księży powinno się z takimi sytuacjami jak jest u nas walczyć... tak czy inaczej jak czuje duchowa potrzebne pójścia do kościoła to idę do mojego ulubionego księdza do innej parafii a tego no cóż chodzi po kolędzie to się go przyjmuje...
Spadam spać dziewczyny bo jutro wizyta
) trzymajcie kciuki