reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

najwyżej będziemy szukać aż znajdziemy :tak:

To się nazywa "churching" :D

Ewa duzo osob wierzacych nie chrzci... Bo przeciez Jezus byl chrzczony jako dorosly. Sama znam wiele osob co sie same ochrzcily w wieku 33 czy tam 34 lat...

A bierzmowania nie miał wcale ;) I - o zgrozo - do komunii nie przystępował! ;)
Podpieranie się w dzisiejszych czasach przykładami sprzed 2 tysięcy lat jest troszkę bez sensu ;)

Jezus miał chrzest z wody, to dopiero On ustanowił ten sakrament (podobnie jak szereg innych) - to niby jak miał być ochrzczony jako niemowlę?;)

Ja w każdym razie jestem zdania, żeby chrzcić jedynie z przekonania. Nie dlatego, że tak wypada, że rodzina każe, że cośtam.

reklama
Muniuś, pewnie skurcze przepowiadające. Jak zaczynasz się ruszać to wygasają? Bolesne są?

Jest coś takiego jak "test wody" - przy takich skurczach trzeba się położyć w wannie z ciepłą wodą albo wziąć ciepły prysznic - ale NIE GORĄCY. Takie umiarkowany.
Jak wygasną, to fałszywe alarmy.
Jak się nasilą - wypadałoby jechać na IP.

No , no niezła stylówka ;-) i widać Pani w ten sposób klientów sobie napędza , niektóre ciuszki na sprzedaż od razu.
Chyba dobry pomysł z takim blogiem jak pociecha wyrośnie z ubranek , można i trochę grosza zarobić :tak:

Jaspis to fakt z tymi imieninami
Hehe nawet nie myślałam o tym ale biorąc pod uwagę to że Kacpra jest tylko raz w roku to niestety będzie mały miał imieniny przed urodzinami :) trudno i tak pewnie będziemy tak jak do tej pory w rodzinie obchodzić tylko urodziny :))
Mrowaa cholerka jak pojawiła się krew to może jednak powinnaś jechać do lekarza...
Susi ja właśnie po pizzy hihi naszło mnie teraz... a ze i m był głodny to go naciągnęłam :) teraz czuje się w pełni usatysfakcjonowana :))
Jolcia ja też dopiero teraz będę się wybierać do szkoły rodzenia ale zupełnie nie wiem kiedy będzie. Jutro mam wizytę u mojej gin wiec może coś się dowiem :) już bym chciała zacząć chodzić :))
Nikusia z opinii dziewczyn wynika że co lekarz to inna opinia z witaminami :) ja tak jak pisałam miałam kłopoty z wpadającymi włosami to chyba też dlatego kazała mi brać :) co do komody to w jysk'u są teraz takie 5 szufladowe za 160 zl :) tanio a ładna i mi w zupełności wystarczy dla małego :)
Agnis no właśnie mnie zaskoczylas z tą perulka bo nie widać :) ja też mam duże kłopoty z włosami niestety i nie wiem jak to się skończy... :( a Ty jak sobie z tym radzisz? Swoje włosy pod perulka tniesz mocno na krótko?
Aneta zatkalo mnie ze w Norwegii jest aż takie ostre prawo odnośnie dzieci. Z jednej strony to dobrze ale chyba do tego stopnia to już przesada i przegiecie w druga stronę nie?
Co do ksiedza to u nas więcej nic 50 zł sie nie daje taka mamy zasadę... ale nasza parafia to też długa i przykra historia ... bo proboszcz jest gejem i wszyscy o tym wiedzą... i jak tu dawać im więcej skoro wiem że kasa prędzej pójdzie na wynajem kawalerki w której spotyka się z facetami niż na kościół :(( to okropne ale prawdziwe...
Secreto ale akcje z tymi twoimi tesciami :)) hihi udani są nie ma co, ale u mnie w parafii też są takie rodziny co to każda złotówkę by oddaly na kościoł a kurcze wszyscy znają prawdę o tym księdzu... ja to nawet tam ślubu nie brałam bo nie chciałam żeby udzielał mi go ktoś tak obludny... brrr...
motorhead ja na wizycie miesiąc temu miałam 7 kg na plusie z całej ciąży... a teraz jutro mam wizytę i aż się boje bo pewnie 10 przekroczylam :(
Weronika ja też jeszcze używam starych biustonoszy a to dziwne bo na początku ciąży były za małe... teraz biust mi zmalal :(
Ewa oczywiście że masz rację :) ja uwielbiam księdza który dawał nam ślub bo to człowiek prawdziwej wiary nie taki obludnik jak nasz proboszcz. Wszędzie są dobrzy i źli w każdej grupie społecznej, tylko uważam że w przypadku księży powinno się z takimi sytuacjami jak jest u nas walczyć... tak czy inaczej jak czuje duchowa potrzebne pójścia do kościoła to idę do mojego ulubionego księdza do innej parafii a tego no cóż chodzi po kolędzie to się go przyjmuje...

Spadam spać dziewczyny bo jutro wizyta :)) trzymajcie kciuki :)

motorhead
Ja dosc dlugo myslalam nad takim blogiem dla Michelle :tak:
i teraz znow sie zaczelam zastanawiac.... super zarobek :cool2: ciuszki za darmo itd
jest taki jeden blog o dwojce dzieciaczkow, chyba nabardziej popularny w pl lifestyle Maluchów | stylizacje dzieci | zabawa i podróże ich mamuska wogole nie musi pracowac zapewne :cool2: ponad 15tys osob na fb ich lubi :szok:

Aneta wydaje mi się , że warto spróbować , kilka osób podłapie temat i już coś fajnego i korzystnego może z tego wyjść . A nawet jeśli nie to , zawsze zostanie mnóstwo zdjęć do "rodzinnego albumu" :-)

Aneta wydaje mi się , że warto spróbować , kilka osób podłapie temat i już coś fajnego i korzystnego może z tego wyjść . A nawet jeśli nie to , zawsze zostanie mnóstwo zdjęć do "rodzinnego albumu" :-)

Ja to wogole jestem maniaczka robienia zdjec.... moja Michelle ma robione conajmniej jedno kazdego dnia :-D wiec sobie wyobraz moje foldery na kompie :eek::-D:szok:
Ale jeszcze pomysle nad tym :tak: tez mi sie to wydaje fajnym pomyslem.... tym, bardziej ze ja z dzieciakami jakies kolejne 2 lata w domu bede siedziec... :sorry: wiec byloby jakies zajecie :tak:

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry