reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Ale w sumie to mam ok 7-8 na plusie tylko.

Serceto ale tak jest ze osoby szczuple tyją więcej niż te przy kości :-D A ja z tych przy kości :-D bo nosze 44-46 :confused2::oo2::-D:hmm:

A kto chce trochę mojego biustu no kto? Z checia się podzielę :laugh2: Obecnie mam 90E-F..Jezu....

Ostatnia edycja:
secreto Jeszcze wszystko przede mną :laugh2: , mi właśnie prawie nic w cyce nie poszło... brzuch , trochę w uda i twarz pyzowata się zrobiła .

Agnis83 Kurcze no to naprawdę... imponujące okazy musisz mieć :szok: ja mam obecnie 80B...

Ostatnia edycja:
Agnis ja teraz jak chodzę do sklepu to mam jakąś głupią nadzieję, że zmieszczę się w dużą S hehe biorę do przymierzalni po czym się dziwię bo mi w ogóle przez cycki to nie chce przejść :cool2:potem biorę M i stwierdzam w myśli, że pewnie będzie za duża :p i jakie jest moje zdziwienie, że w to też się absolutnie nie zmieszczę...dochodzę do L to samo tylko już wtedy rozpacz mnie ogarnia :p i obecnie wciskam się w XL ale tak na styk :szok::szok:ale generalnie 3/4 ubrań w galerii nie jest dla mnie... a kiedyś duża S na mnie wisiała więc już w żadne ubranie z kiedyś się nie mieszczę

motorhead to tylko się cieszyć :-)
agnis rzeczywiście imponujące :tak: mnie tak dużo nie poszło w biust przynajmniej na razie i cały czas mieszczę się w swoje stare biustonosze ale coś mi się wydaję że już nie długo bo się ciasne robią

Ostatnia edycja:
Agnis ja teraz jak chodzę do sklepu to mam jakąś głupią nadzieję, że zmieszczę się w dużą S hehe biorę do przymierzalni po czym się dziwię bo mi w ogóle przez cycki to nie chce przejść :cool2:potem biorę M i stwierdzam w myśli, że pewnie będzie za duża :p i jakie jest moje zdziwienie, że w to też się absolutnie nie zmieszczę...dochodzę do L to samo tylko już wtedy rozpacz mnie ogarnia :p i obecnie wciskam się w XL ale tak na styk :szok::szok:ale generalnie 3/4 ubrań w galerii nie jest dla mnie... a kiedyś duża S na mnie wisiała więc już w żadne ubranie z kiedyś się nie mieszczę

Dlatego ja za często po galeriach nie chodzę bo po co mam się denerwować:-D
Ubieram się w zwykłych sklepach, na rynku i w lumpie...:tak: Bo w końcu coś na tej dupie musze mieć :-D

Kurde skąd ja mam tyle dystansu do siebie :-D i z wagą i z włosami :-D Ale trzeba jakąs filozofie w zyciu mieć żeby nie zwariować :tak:

reklama
motorhead u mnie +10 :cool:

agnis to u nas podobnie... ja mam 85 E... chociaz zapewne jak bym poszla do dobrej brafitterki to by mi dobrala F-G :eek:
na innym forum marcowym jakas dziewczyna ma miseczke J lub K :szok::szok:

Do góry