reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
agnis mam 75g to widzę że ciężko będzie wprawdzie lubię słodkie ale jak mam wypić coś mega słodkiego to gorzej, wezmę w takim razie książkę a czy ja muszę tą glukozę wcześniej wykupić w aptece bo mi się coś takiego o uszy obiło

agnis mam 75g to widzę że ciężko będzie wprawdzie lubię słodkie ale jak mam wypić coś mega słodkiego to gorzej, wezmę w takim razie książkę a czy ja muszę tą glukozę wcześniej wykupić w aptece bo mi się coś takiego o uszy obiło

To zależy od laboratorium... W moim musiałam kupić sobie:wściekła/y: ale to niewielki koszt. Ok 4 -5 zł:tak:

Nikusia to u mnie chyba winna szpitala bo opieka do kitu była to się nic nie ruszyło ale mały miał 4130 g i 37 główkę więc może dlatego tak ciężko.
Gingerka kciuki trzymam żeby maleństwo posiedzialo do lutego w brzuszku.
Agnis nie widać przykro ki a co sie stało że włoski już tak nie rosną ja mam też mało włosów ale jeszcze są. teraz takie cuda robią ze za parę lat podjedziesz sie tego problemu i nie będziesz musiała martwić. A zresztą powodzenia w leczeniu musi się udać.
Aneta przeraźliwie mnie tym co napisałaś dzieci nie są nasze tylko państwa chore.
Dziewczyny trzymać się i nie rozsypywac za szybko

albo cytrynę wcisnąć do roztworu :tak:

A dziewczyny , pytanie z innej beczki jak tam wasze kg się rozłożyły ? Ja dziś po raz pierwszy od świąt odważyłam się wejść na wagę i jakieś 1,5 kg + .Czyli ogólnie jakieś +8 kg . Chyba jestem ostatnia według terminów...

Ostatnia edycja:
reklama
motherhead ja mam plus 20 ale sama się dziwie gdzie to mam :p bo jakoś tak mega tego nie widać kiedyś ważyłam 48 teraz prawie 70 i jakoś tego nie czuje :) ręce mam chude jak miałam .. mi urósł biust bo z 75 B teraz mam 80 C, brzuch mam duży i wodę zatrzymaną w nogach i wydaje mi się, że przez to taka waga ale mam nadzieję, że jak urodzę to szybko się tego pozbędę

Ostatnia edycja:
Do góry