reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
agnis mam 75g to widzę że ciężko będzie wprawdzie lubię słodkie ale jak mam wypić coś mega słodkiego to gorzej, wezmę w takim razie książkę a czy ja muszę tą glukozę wcześniej wykupić w aptece bo mi się coś takiego o uszy obiło

agnis mam 75g to widzę że ciężko będzie wprawdzie lubię słodkie ale jak mam wypić coś mega słodkiego to gorzej, wezmę w takim razie książkę a czy ja muszę tą glukozę wcześniej wykupić w aptece bo mi się coś takiego o uszy obiło

To zależy od laboratorium... W moim musiałam kupić sobie:wściekła/y: ale to niewielki koszt. Ok 4 -5 zł:tak:

Nikusia to u mnie chyba winna szpitala bo opieka do kitu była to się nic nie ruszyło ale mały miał 4130 g i 37 główkę więc może dlatego tak ciężko.
Gingerka kciuki trzymam żeby maleństwo posiedzialo do lutego w brzuszku.
Agnis nie widać przykro ki a co sie stało że włoski już tak nie rosną ja mam też mało włosów ale jeszcze są. teraz takie cuda robią ze za parę lat podjedziesz sie tego problemu i nie będziesz musiała martwić. A zresztą powodzenia w leczeniu musi się udać.
Aneta przeraźliwie mnie tym co napisałaś dzieci nie są nasze tylko państwa chore.
Dziewczyny trzymać się i nie rozsypywac za szybko

albo cytrynę wcisnąć do roztworu :tak:

A dziewczyny , pytanie z innej beczki jak tam wasze kg się rozłożyły ? Ja dziś po raz pierwszy od świąt odważyłam się wejść na wagę i jakieś 1,5 kg + .Czyli ogólnie jakieś +8 kg . Chyba jestem ostatnia według terminów...

Ostatnia edycja:
reklama
motherhead ja mam plus 20 ale sama się dziwie gdzie to mam :p bo jakoś tak mega tego nie widać kiedyś ważyłam 48 teraz prawie 70 i jakoś tego nie czuje :) ręce mam chude jak miałam .. mi urósł biust bo z 75 B teraz mam 80 C, brzuch mam duży i wodę zatrzymaną w nogach i wydaje mi się, że przez to taka waga ale mam nadzieję, że jak urodzę to szybko się tego pozbędę

Ostatnia edycja:
Do góry