Witam niedzielnie choć styczeń w kalendarzu za oknem mam az 11 stopni ale pogoda deszczowa wiec nie ma co się cieszyc
Moja spi mój gra, obiad się robi wiec miałam znow czas nadrobić zaleglosci zwłaszcza te nocne ale się rozpisalyscie
Juszka ale sie wzielas za szykowanie do porodu
) No i super ze rodzice moga wam pomoc w dokonczeniu mieszkanka
Teraz to chyba na spokojnie sie juz wyrobicie przed przyjsciem na swiat synusia
Kainkas oj w poprzedniej ciazy na okraglo stosowalam clotrimazorum chwilke przerwy i znow od nowa , jakas masakra
Katrin zdrowka zycze
Jolcia to faktycznie musisz uwazac na to jesz, tule cie...
Co do wozka masz jeszcze czas zapewne uda ci sie cos kupic przed porodem
Secreto dobre faby z Magantu i beckersa, a ty lez i odpoczywaj
Ewa86 to ladnie ci pija mleko dzieci ....6 butelek na tydzien - niezle
Moja lubi mleko ale nie na tyle by codziennie moglaby je pic, za to soczki , herbatki owocowe jak najbardziej
Ja tez mieszkam na 3 pietrez i niestety bez windy , trzeba bedzie sobie jakos radzic, wozek bede miala na dole tzn na klatce a mysle ze bede robila tak ze dzidzie zniose razem z gondola przypne do wozka i tyle
Agnis super ze wczorajsze zakupy sie udaly i pomimo tego ze troszke sie nachodzilas czulas sie dobrze No i sliczna posciel kupilas
Ja to na czasie karmienia pozwalalam sobie na inke
Monius narobilas smaka mi na kebaby w przyszlym tygodniu chyba sobie zrobie na urodzinki
) Tez chcialam kupic sobie ta poduszke tylko zastanawiam sie czy faktycznie ona taka wygodna jest ??
A tak swoja droga widze ze jest Kolejna fanka Nic smiesznego
)
Mamusia synka sasiad poradzil mi ze na zgage najlepszy jest zolty ser
Aneta te sumy jakie panstwo daje z tytulu narodzin dzieci sa rewelacyjne .... Ales sobie kraj wybrala
)
Alesia tez widze ze i ty nalatalas sie wczoraj
Marcia ale mialas zagoniony dzien, dzis chyba to tylko wypoczywasz
Ozila sliczne komplety kupilas
Susi fajnie ze udal sie wczorajszy wypad do tej restauracji , teraz juz wiesz co Glesslerowa potrafi uczynic, ja tez chcialam kiedys sie przejsc do knajpki w ktorej byla rewolucja Gesslerowej ale jak co roku jestesmy w Ustce jakos niegdy nie mozemy do tej knajpki dotrzec
Monisia0605 ekstra ze uda sie wam kuchnie zamontowac do konca miesiaca
)
Powiem wam cos o porodzie ja miałam sn i powiem ze czułam się gorzej niż moja znajoma po ceserce... Kolezanka po cesarce chodzila normalnie, siadala brala małego na rece i to już jak wyszla ze szpitala ja robiłam to samo ale nie umiałam siedzieć , chodzenie sprawialo mi bol , jednak mimo wszystko jak nie będzie przeciwskazan wole rodzic naturalnie , kazda ciaza jest inna wierze ze teraz będę miała lzej
Acha poradzcie mi cos na Ta moja coreczke , mało mowi wiec jak cos chce to zabiera zabawke , jak chce przejść a dzieci jej zagradzają to je popycha - nie wiem co robic
W rodzinie mam 3 trojke dzieciaczkow no i Madzia jest 4 , gdy tylko się spotykamy to Madzia jest poszkodowana... bawi się jakas zabawke ale jeden czy drugi chłopak podejdą do niej i to jej zabiorą wtedy Madzia stara się wziasc inna zabawke i do tego samego dochodzi i czasem jest tak ze zamiast dac te zabawke to ja wyrzuci (czasem zdarzy się ze uderzy zabawka jakoegos kuzyna) I jak chce przejść kuzyna popchnie i ten placze i tylko słyszymy bo Madzia to Madzia tamto....Madzia chce ucalowac kuzyna czy przytulic to zas placz i znow Madzia to Madzia tamto - nie wiem jak wybrnąć z takich sytuacji ....doradzcie