reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Mamusia synka, Ewa no właśnie ja nie wiem czy na tym etapie tak już powinno być i czy nie i zaraz dostanę skurczy i urodzę :no:

Właśnie dociera do mnie, że jeszcze miesiąc.. może troszkę dłużej.. ale jutro zaczynam 34 tydzień :szok::szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Juz po malowaniu, kolor wyszedl taki jak na zdjeciu, rozbielony brudno -rozowo- wrzosowy troche.

secreto 34 tydz. Ojejku toz to tuz tuz!!!:szok: Ale czas leci...

i dodaje dwa zestawy jakie wybralam do kupienia, wszystko bedzie do ​bialych mebli....ktorych jeszcze brak;-) tylko w zasadzie mam dopiero zaslony haha!

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 42
  • image.jpg
    image.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 41
  • image.jpg
    image.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 42
  • image.jpg
    image.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 37
  • image.jpg
    image.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 39
  • image.jpg
    image.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 38
  • image.jpg
    image.jpg
    52,5 KB · Wyświetleń: 35
  • image.jpg
    image.jpg
    8,7 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
A druga linia, na zmiane taka;-) ach zapalilam sie teraz:-)))

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 28
  • image.jpg
    image.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 28
  • image.jpg
    image.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 28
  • image.jpg
    image.jpg
    47,3 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
czesc

muniuś- tak pamiętam tą dziewczynę:)

ozila- tak to ten grzybek, ja pije co dzien (czytałam w necie ze mozna w ciazy)bo wtedy nie mam problemu z zaparciami. A wole taki zrobić niż kefiry z chemią kupować.
Ja po sniadaniu, Hania jeszcze wcina- dzisiaj kanapka z dzemem. Pogoda beznadziejna, pada od rana.

Secreto- ale Ci fajnie, już 34tydzień....niech ten czas leci..mi wg usg termin wychodzi na 23lutego ale moja ginka uznaje ten z OM czyli 1 marzec. No zobaczymy na kiedy ta cc mi wyznaczy

Ostatnia edycja:
Byliśmy wczoraj w Małdytach w tej knajpce i wróciliśmy wszyscy zadowoleni. Zupa dyniowa faktycznie była pyszna – ostra i słodka zarazem, żurek też w porządku w chlebku był podany a chlebek świeżutki aż chrupiący. Musiałam się z córką zupą wymienić bo dla niej dyniową wzięliśmy a dla mnie żurek no i dyniowej by nie zjadła taka ostra była. Drugie danie też próbowaliśmy z tego co Geslerowa proponowała (pieczeń z dzika, warmińskie fraszynki, lina i pierogi) i na koniec szarlotka na bogato z bitą śmietaną. Śmiałam się, że muszą mnie wytoczyć z knajpki – teściowie zaskoczeni ale bardzo zadowoleni. A córka się ze mnie i z m śmiała bo przed samym wyjazdem oglądaliśmy w necie odcinek , żeby sprawdzić raz jeszcze co Gessler tam robiła i co jadła już po rewolucjach jak przyjeżdża, żeby spr czy wszystko jest w porządku .
Jolcia – jak przegląd wózków i łóżeczek??
Jaspis – kupiliśmy w tym sklepiku lokalnie wyrabianą kiełbasę czosnkową i myśliwską. Mąż już próbował czosnkową i mówi, że dużo czosnku jest o aż mu się odbija. Kupiliśmy też pasztet z dzika i chleb orkiszowy – chleb jest przepyszny – te produkty wyrabiane są przez właścicieli.
Mamusia synka – jak lubisz zielony to sok z zielonej pietruszki jest dobry robiony w Th-xie
Katrine – wycieczkę do tej knajpki raczej mój m wymyślił , dobrze że już lepiej u ciebie ale co z tą gorączką ??
Juszka – ale sny ??!! Na rodziców zawsze można liczyć , co??
Agnis, mamusiasynka – gratki udanych zakupów
Marcia – no to zaszalałaś faktycznie
Munius – a słyszałaś coś o kartach areo2 – kupujesz kartę za 30zł chyba i internet masz za free. Mój m ma w tablecie i śmiga dobrze. Koszt jednorazowy tylko tej karty.
Masiosia – super , że wróciłaś – odpocznij i wracaj na stałe na forum
Mamusia synka – dobre pytanie dot. tej wypłaty – ciekawa jestem opinii, bo tak jak Ewa przeliczałam i wyszło na to samo ale może są kruczki
Ewa – naładuj się ta cisza na zapas
Ozila – śliczne zestawy

witam niedzielnie, ale szaro :eek:

mamusia synka ja caly czas mysle o macierzyńskim...w czw jade do pracy ze zwolneiniem to bede gadać z szefowa..ona jest spoko to mi doradzi..troche sie boje caly rok tym bardziej ze planuje min.jeszcze jedno maleństwo i to tak, zeby nie bylo duzej różnicy wieku (max 3 lata) wiec się obawiam o prace :eek: tym bardziej ze moja praca nie za bardzo pozwala na prace w ciąży... wiec ochodzi zwolnienei na cala ciaze... ech dylemat mam :eek:

Agnis83 te pościele są sliczne! a karuzela urocza:rofl2:

secreto odpoczywaj jak najwiecej :tak: jeszcze troszke Ci zostało... Trzymaj się!

Ozila no pokoik zapowiada się cudnie :happy: a te wzory jakby etniczne czy jakoś tak..no szkoda że u mnie chłopak bedzie bo wszedzie bym dala takie kwatki! :-D

a ja chyba zaraz deske rozloze i pierwsza partię ubranek uprasuje ;-) Ogólnie to znowu dzisiaj zle spalam...tata mi sie snil..ze ktos mi zarzucal ze z nim po lekarzach nie jezdzilam :-(tylko mame i innych obarczalam...masakra jakas...chyba sie juz nie wyspie... cobrze ze chociaz do pouchy można sie wygodnie przytulic i chociaz odpoczac..
Poradzcie mi cos dziewczyny, jak w zalobie dlugo sie na czarno chodzi? ja nie znosze tego koloru i jest to dla mnie problem...:zawstydzona/y: tym bardziej w ciąży jak ciezko z ubraniami i kasy coraz mniej... ech...smutno mi dzisiaj...

Wiecie co....pare razy teraz zabulgotalo mi w brzuchu, tak u gory z prawej strony, tam gdzie ma nogi...takie glosne normalnie bulgotanie:eek:jakby ktos powietrze pod wada wypuszczal....miala albo ma tak ktoras z Was?
normalnie az sie wystraszylam, ale to moze normalne, bo ona kopie i sie dobrze czuje....

reklama
Witajcie

U mnie rano znów kicha:( na czczo wynik ok 78mg/dl, ale po zjedzeniu części I śniadania po spacerze i godzinie od posiłku cukier 147:-:)-( wyć mi się chce... na uszach staję a ten zafajdany cukier taki wysoki...

Muniuś dziękuję za chęć pomocy z wózkiem jeśli nadal aktualne to: po porodzie idę na kilka miesięcy mieszkać do teściów mieszkają w bloku na 4 piętrze bez windy:| ale później (około września) przeprowadzamy się do domu, co do auta to teraz mamy starego punciaka i mamy kupować nowe auto, ale na poczatek będziemy mieć od teścia auto a on ma bardzo duży bagażnik, podróżować zamierzam autem, no i na poczatku jak pisałam to będzie sporo tych schodów.
Jak pięknie wyglądasz w tym kojcu:):)

Moniqa i Muniuś ale wy nocne marki jesteście :-) ale tu więcej takich nocnych marków... podziwiam Was, mi trudno do 23 wytrzymać...

secreto uważaj na siebie, na Was, wypoczywaj!

Mamusia no dziewczyny produkowały nocą ;-) a co do urlopu macierzyńskiego to wychodzi to samo czy 80% czy 100% + 60%

Agnis śliczna ta pościel:)

Ja teraz już się muszę zbierać do kościółka bo to jedyny czas kiedy mogę... po mierzeniu cukru jestem i znów za wysoki 141 :-(

Później Was doczytam.
Milej niedzieli, zjedzcie za mnie jakieś pyszne ciacho!

Do góry