Muniuś tak o tym Są różne kolory.
My braliśmy na raty bo dwa i stwierdziliśmy, że wolimy płacić miesięcznie po małej sumie niż od razu całość (tym bardziej, że teraz są inne wydatki), a że mieli 0% i szło zrezygnować też z ubezpieczenia to wyszła nam rata dokładnie taka, że ani złotówki nie dopłacimy No, a że mąż koniecznie chciał już tego samsunga dzisiaj to ostatecznie też go wzięłam. Tak więc każdy ma swój i nie będzie problemu jak z lapkiem, kto pierwszy ten lepszy ;-)
Ludzie kupują tableciki za 200-300zł i też nie narzekają, to mam nadzieję, że i my z samsungów będziemy zadowoleni
Ja się troszkę bałam wziąć np mantę za 200zł. Kiedyś się nacięłam i może dlatego... podejrzewam że do chodzenia po necie by starczyły ;-)
Dziewczyny to możliwe, że maluszek leży tylko po jednej stronie brzucha? Zawsze mam górkę z jednej strony... Na poczatku była mała, teraz już jest spora... Wizytę mam za kilka dni to podpytam, ale zaczynam się denerwować.....
Mój tak leży od dwóch miesięcy I nóżka pod pępkiem się odbija
Jak Ty to wzięłaś na raty, że nie dopłacałaś? Ja jak popatrzyłam to wychodzi na raty o sto złotych więcej, a mój dzisiaj sobie kupił Htc windows phone 8x za prawie 7 stów i też już nie mogę nic kupić w tym miesiącu takiego