Jolis - no ja tego nie rozumiem, bo ja tylko gazowane pije teraz, od wody po napoje, choć te ostatnie staram się ograniczać, szczególnie jak widzę w składzie gumę arabską lub inne świństwa Wg. niej, jej rodziców czy teściów gazowane w ciąży może szkodzić dziecku w brzuchu, ale ja nie zwracam uwagi na to co gadają, niech gadają i tak zawsze będą gadać czy tego chcę czy nie
Marcia - to o czym pisałyśmy na priv - znalazłam wątek i na Mamusiach o tych trojaczkach i to usg - ja pierdziele, w głowie mi się nie mieści Kupiłam dziś poduszkę kojec Motherhood, dokładnie taką białą w fioletowe wzorki Używkę w bardzo dobrym stanie i właśnie w niej siedzę z lapkiem i piszę sobie, ale wygoda, nie żałuję Mój Zbychu już też dzisiaj w niej leżał przed tv i też zachwala, powiedział, żebym szukała jeszcze jednej, bo mi ją chyba zabierze
"O Matko" Katarzyny Bosackiej na Tvn style jutro o 14:00 pierwszy odcinek
Marcia - to o czym pisałyśmy na priv - znalazłam wątek i na Mamusiach o tych trojaczkach i to usg - ja pierdziele, w głowie mi się nie mieści Kupiłam dziś poduszkę kojec Motherhood, dokładnie taką białą w fioletowe wzorki Używkę w bardzo dobrym stanie i właśnie w niej siedzę z lapkiem i piszę sobie, ale wygoda, nie żałuję Mój Zbychu już też dzisiaj w niej leżał przed tv i też zachwala, powiedział, żebym szukała jeszcze jednej, bo mi ją chyba zabierze
"O Matko" Katarzyny Bosackiej na Tvn style jutro o 14:00 pierwszy odcinek