reklama
mamusia synka
i córeczki
rozebraliśmy choinkę bo ksiądz na razie u nas nie zawita a jutro będzie odkurzanie i mycie podłóg wiec już będzie posprzątane :-)
Warto bo czasem hurtowo to jak piszesz 200-300 zł a to np. dla mnie mega dużo
No, mega dużo... Szczególnie jak za majtki Zresztą nie wiem za jaki ciuch bym tyle dała
Ja będę powoli wymieniać chyba całą szafę po porodzie! Bo od 4 lat jestem non stop w ciąży albo dochodzę do siebie po ciąży i takich normalnych ciuchów to już prawie nie mam! A jak mam to z liceum
Tylko najpierw muszę do wagi dojść
AnetaNorwegia
Fanka BB :)
U nas jest jakos inaczej wszystko bo nie ma obchodow itd. Caly pobyt sami w pokoju z mezem i maluszkiem, pielegniarka lub polozna wpada kilka razy dziennie zapytac czy wszystko ok zobaczyc jak sobie radze z karmieniem, przewijaniem itd. Przychodzi porozmawiac o opiece w domu co i jak robic, nawet kilka razu dziennie masowala mi piersi z oliwka jak mialam nawal, daje duzo materialow do poczytania, uczy jak sciagac mleko recznie itd lub ja po nia dzwonie jak cos potrzebuje W dzien przed wyjsciem przyszla i robilismy kapiel malej, pozniej szlam z mala do lekarza zeby zbadac ja itd czy jest gotowa do wyjscia a wypis przyniosla mi do pokoju polozna
Ewa86, tak naprawdę to wybieram między 3 szpitalami i nie mogę się zdecydować Ujastek Żeromski czy Kopernika ten ostatni bo mam od nich lekarza do którego chodzę prywatnie , Żeromski ma ostatnio dobrą opinię i szkołę rodzenia za free
ewa- dobre warunki macie...ja hanie rodzilam to sale byly 8 osobowe, wc na korytarzu ...blee..no ale przezylam
strasznie mnie głowa boli dzis
a co myslicie o tych wiaderkach do kąpania...tak sie zastanawiam..bo mam mało miejsca i taka wanienka to dużo miejsca mi zajmie...
strasznie mnie głowa boli dzis
a co myslicie o tych wiaderkach do kąpania...tak sie zastanawiam..bo mam mało miejsca i taka wanienka to dużo miejsca mi zajmie...
Ostatnia edycja:
reklama
Kainkas, mam jedną koleżankę, która tego używa i sobie chwali. Ja jednak nie jestem przekonana
Weronika, też mam lekarkę z Kopernika Ale na Ujastek mam 5 minut drogi i to za pierwszym razem przeważyło.
No i do tego te warunki - nikt się nie pluje, że chcę z Mężem rodzić, wręcz są zadowoleni, że ktoś jest ze mną. Znieczulenie w razie czego za darmo (choć ja nie brałam).
Ale prawda taka, że wszędzie urodzisz, to w końcu tylko kilka godzin, a potem kilka dni
Weronika, też mam lekarkę z Kopernika Ale na Ujastek mam 5 minut drogi i to za pierwszym razem przeważyło.
No i do tego te warunki - nikt się nie pluje, że chcę z Mężem rodzić, wręcz są zadowoleni, że ktoś jest ze mną. Znieczulenie w razie czego za darmo (choć ja nie brałam).
Ale prawda taka, że wszędzie urodzisz, to w końcu tylko kilka godzin, a potem kilka dni
Podziel się: