reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

U mnie tez dezynfekuje polozna po zszyciu a pozniej juz sama sie myje. Nikt mi tam nie zaglada przez caly pobyt :tak: jak boli czy peknie to zglaszam i wtedy polozna sprawdzi. A szwy rozpuszczalne same znikaja po 2tyg :tak:

reklama
Nikusia, termin wizyty na 17 stycznia? Jeśli tak, to też tak mam, ale to raczej tylko będzie patrzył na wyniki badań, bez usg:tak: nie widzę suwaczkow na aplikacji w telefonie, można to ustawić jakoś? Na kiedy masz termin?

hej:-) Mam pytanko, nie wiem czy już takie padło:p
W co ubieracie dzidzie na wyjście ze szpitala? Wiem że ciężko powiedzieć jaka będzie pogoda ale średnio wiem co przygotować:-(
Byłam dziś oddać L4 i mój nawybierał znowu ubranek dla małego, on jest gorszy niż ja!
Przyszły też mi dziś kurierem kosmetyki,podkłady,wkładki laktacyjne,butelka i cała masa innych rzeczy dla mnie i małego na start. Mój oczywiście miał radoche że może sobie to wszystko pomacać :-D
Koreczku gratki dobrych wieści:-*
Jak tak piszecie te wagi i sprawdziłam w tej tabeli to mój niby aż ponad norme... mam tylko nadzieję że nie będę skazana na cc bo się boję. Może tylko tak po świętach sobie przybrał a reszta będzie spokojniejsza:p

Okropnie boli mnie miednica jak wstaje, tzn tak mi się zdaje że to to. Aż chodzić mi ciężko, a o ubieraniu gaci na tylek nawet nie bede spominała...

Ostatnia edycja:
Koreczek ja tez na tel i suwaczkow nie widze :( chyba sie nie da ustawic

Juszka ja ubiore zapewne body+rajtuzki, na to jakis pajac welurowy, czapeczka i kombinezon :tak:
U mnie bedzie zimno i mam w foteliku zamontowany spiworek :tak: a na fotelik zarzuce cienki kocyk zeby nie przewialo

Mamusiasynka tez mam zgage po pizzy :( ale jutro bede robic bo mam smaka, a teraz wlasnie koncze smazyc nalesniki to zjemy na obiado-kolacje z bekonem i dzemem jagodowym :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry