Witam się wieczorowo...
Ja ciągle mimo stałej obecności na tym wątku :-) jestem pod wrażeniem produkcji postów...Wystarczy, że cały dzień nie daj Bóg nie zajrzę...to potem ok godz czytam a pół godz. odpisuję ...
KIEDY WY DZIEWCZYNY MACIE CZAS NA FORUM???????
Odpisuję co pamiętam...
Mrowkaa - Na miejscu Twoich znajomych zażądałabym zwrotu kosztów dojazdu. Zresztą co to za organizacja co nie jest wstanie powiadomić klientów o zmianie terminu????
Ewa - że wrócę do tematu majtek...ja kupiłam majtki z atlantica... bawełna pierwsza klasa...Tyle, że na lokalnym bazarku. Ale na stronie internetowej często mają bardzo fajnie wyprzedaże. Majciochy bardzo dobrej jakości... Oczywiście mówię o bieliźnie dla nas
a nie dla dzieci
Josek - To wagowo Twój synek blisko z moim. Ja bym się nie sugerowała terminami porodów z pomiarów
WERONIKA- witaj, rozgość się...Napisz coś więcej o sobie, może suwaczek zrób zawsze będzie łatwiej
CARII- NO ja wiem...Podejrzewam, że młody może lekko większy jest i na razie nie zamartwiam się... coś mi się zdaje, że będę musiała mieć chociaż jeden komplet na 50
Muniuś - cudne te rzeczy...ja dziś patrzyłam bo mają wyprzedaż ale te pajace nie mają w kroku rozpięcia
i zrezygnowałam...
Susi - Super, że trafiłaś na fajną babkę. Ja miałabym ochotę coś kupić młodemu ale dostałam taaaaką wielką wyprawkę od siostry, że szkoda mi teraz kasy...
Koreczek- Gratki 31 tygodnia!!!
Twoja Lenka waży prawie identyko jak mój Domi...i u nas wychodzi, że o 2 tyg młodszy :-(
No i jesteśmy do kontroli...za dwa tyg kolejne USG!!!
Agnis - My robimy w tej aptece zakupy od Lipca, w sumie dla młodego wszystko tak kupiliśmy...Na obecną chwilę w porównaniu z poprzednią także internetową opateką oszczędzamy do 80 zł na każdych zakupach a zamawiam coś co miesiąc...co by potem mieć zapas na kilka miesięcy... Dziś nawet odebraliśmy kolejną paczkę
Mamusiasynka- Ja byłam w Ikei wczoraj...na prawdę sporo ludzi ale żeby się zabijać to nie powiem dzień jak co dzień...No i zdecydowałam się, że komoda Hemnes mówi do mojego serca
ale konto w banku bije na alarm więc czeka
m :-(
malpawzoo - U nas mamy w sypialni dwa kinkiety, już kupione zostały do nich najsłabsze ledy, właśnie do karmienia i przewijania, jak dorobię się komody i ładnie wszystko ustawię to wstawię fotę :-)Chciałam jeszcze wypowiedzieć się na temat odbioru ze szpitala...Ja tym razem uprę się aby Dominikowi zrobili przed wyjściem poziom bilirubiny...
Nie wyobrażam sobie jazdy codziennie po 70 km do szpitala w dwie strony po porodzie...Wprawdzie moja córeczka jest duża i nawet jak z Domisiem przyjdzie nam zostać w szpitalu a on pod lampy to wolę TAK...NIŻ DOJAZDY 140 KM codziennie!
U nas dzieci poniżej 7 roku życia na oddział noworodkowy mają zakaz...więc pewna jestem, że mąż przyjedzie po nas do szpitala a Nika spokojnie na brata poczeka...Czekaliśmy wszyscy na niego 3,5 roku I JAKOŚ nikomu do głowy nie przyjdzie aby miało to zmienić kolosalnie nasze życie...TYPU : sceny zazdrości, oddaj go, czy on z nami na zawsze... ?NO ale wiadomo moje dziecko ma już 8 lat, duża mądra dziewczyna i jakoś tak dorośle podchodzi do tematu starszej siostry.