reklama
mamusia synka
i córeczki
Aneta tak jak kainkas pisze, urodziłam w 40tygodniu, Mały ważyl 3400g a w 32 1601g :-)
Byliśmy w Kauflandzie, m napił się piwa a jakiś kabel potrzebował kupic a ja kupiłam sobie zsiadłe mleko bo jak je zobaczyłam to nie mogłam odejść od polki :-)
Byliśmy w Kauflandzie, m napił się piwa a jakiś kabel potrzebował kupic a ja kupiłam sobie zsiadłe mleko bo jak je zobaczyłam to nie mogłam odejść od polki :-)
kamaa
Fanka BB :)
lekarz nic nie mówił...ehhh
anetka - mamusią chyba w 40 tc rodziła a mały w 32 ważył 1600g
więc proszę nie martw sie na zapas.
Nikusia82
JESTEM PO USG...
Cóż okazało się, że Domi jest bardzo drobniutki :-( Waga zaledwie 1320 gr, co odp 28 tyg i 6 dniowi. Gdyby to było moje pierwsze dziecię pewnie z rykiem wracałabym do domku...a że Niśka też mała była więc na razie się nie martwię...Kolejne USG mam więc razem w dniu wizyty u doktora...co by się razem naradzić i skonsultować... Przepływy wszystkie w normie, łożysko 1 stopień no dziecię zdrowe tyle, że malusie...
Zdjęcie wrzucam na odp. wątek ...oczywiście młody dziubek zasłaniał
Mrowkaa - główka do góry, nie smutamy się i pięknie urosłaś
Moniqa - Ja miałam spakowaną...ale jak się uciszyło, to co by nie zapeszać ...rozpakowałam ale po wizycie za 2 tyg zapewne będzie stała w pogotowiu, bo nie wiadomo czy wcześniej rodziła nie będę :-(
JA PIERWSZE PRANIE DLA MŁODEGO...ROBIŁAM W SIERPNIU :-)...uwierz mi nie przesadziłaś, jeśli zrobiłaś je dopiero teraz....
Jaspis- ja tych dwóch rzeczy, czyli laktatora i rożka nie zabieram do szpitala... rożek to w ogóle u nas nie był używany...a laktator...rzadko nawet w domu
Carri - super, że przeżyłaś glukozę... mam nadzieję, że wyniki będą OK.
MŁODAMAMA- ZDRÓWKA dla córeczki...a wyniki moczu widział gin??
BABYG- TO WIDZĘ, ŻE nasze maluchy to drobinki...ja też czekam na decyzję ginekologa mam za 2 tyg. Myślę, że termin cesarki to odgórnie ustalony czas.
kainkas -- ALE cudna waga malucha...
tyle u nas... Teraz pewnie przez 2 najbliższe tygodnie będę myślała czy tyje... to moje małe dziecię...
Cóż okazało się, że Domi jest bardzo drobniutki :-( Waga zaledwie 1320 gr, co odp 28 tyg i 6 dniowi. Gdyby to było moje pierwsze dziecię pewnie z rykiem wracałabym do domku...a że Niśka też mała była więc na razie się nie martwię...Kolejne USG mam więc razem w dniu wizyty u doktora...co by się razem naradzić i skonsultować... Przepływy wszystkie w normie, łożysko 1 stopień no dziecię zdrowe tyle, że malusie...
Zdjęcie wrzucam na odp. wątek ...oczywiście młody dziubek zasłaniał
Mrowkaa - główka do góry, nie smutamy się i pięknie urosłaś
Moniqa - Ja miałam spakowaną...ale jak się uciszyło, to co by nie zapeszać ...rozpakowałam ale po wizycie za 2 tyg zapewne będzie stała w pogotowiu, bo nie wiadomo czy wcześniej rodziła nie będę :-(
JA PIERWSZE PRANIE DLA MŁODEGO...ROBIŁAM W SIERPNIU :-)...uwierz mi nie przesadziłaś, jeśli zrobiłaś je dopiero teraz....
Jaspis- ja tych dwóch rzeczy, czyli laktatora i rożka nie zabieram do szpitala... rożek to w ogóle u nas nie był używany...a laktator...rzadko nawet w domu
Carri - super, że przeżyłaś glukozę... mam nadzieję, że wyniki będą OK.
MŁODAMAMA- ZDRÓWKA dla córeczki...a wyniki moczu widział gin??
BABYG- TO WIDZĘ, ŻE nasze maluchy to drobinki...ja też czekam na decyzję ginekologa mam za 2 tyg. Myślę, że termin cesarki to odgórnie ustalony czas.
kainkas -- ALE cudna waga malucha...
tyle u nas... Teraz pewnie przez 2 najbliższe tygodnie będę myślała czy tyje... to moje małe dziecię...
mlodamama21
nikusiu tak widział wyniki i dlatego następną wizytę mam za 2 tyg już..
ale duże już te wasze dzieciaczki;-) ciekawe ile moja waży.. aż nie zdążyłam dopytać z nerwów..
ale duże już te wasze dzieciaczki;-) ciekawe ile moja waży.. aż nie zdążyłam dopytać z nerwów..
mamusia synka
i córeczki
Nikusia ale Twoja córa tez nie była zbyt ciężka jak się urodziła?????a poza tym nie ma co się przejmować wagą z usg, często są pomyłki.....
Nikusia82
mamusiasynka- w sumie bardzo dużo leżę na lewym boku... więc sama nie wiem :-(...DOKŁADNIE Niśka też od prenatalnego życia była malusia...więc jak młody zdrowy to się nie martwię...DZIĘKI!!!
mlodamamusia- moje dziecię wcale nie duże
mlodamamusia- moje dziecię wcale nie duże
ewa, dzięki
kainkas, Ignacy ma zawinięte jedno uszko, wygląda trochę jak elf, a nie ma żadnego problemu. Nie martw się na zapas, w końcu po to zdjęcia do któregoś z dokumentów są z odkrytym uchem, bo każdy z nas ma inne, taka uroda :-)
A do mnie w końcu dzwonili i udało się umówić na usg na 15 stycznia, to będzie 33 tydzień, więc chyba nie tak najgorzej, na pewno lepiej niż 5 luty jak miało być na początku
kainkas, Ignacy ma zawinięte jedno uszko, wygląda trochę jak elf, a nie ma żadnego problemu. Nie martw się na zapas, w końcu po to zdjęcia do któregoś z dokumentów są z odkrytym uchem, bo każdy z nas ma inne, taka uroda :-)
A do mnie w końcu dzwonili i udało się umówić na usg na 15 stycznia, to będzie 33 tydzień, więc chyba nie tak najgorzej, na pewno lepiej niż 5 luty jak miało być na początku
reklama
mamusia synka
i córeczki
Nikusia jak ja miałam usg w 32 tyg. akurat leżałam w szpitalu i jakaś durna lekarka mi robiła usg i mnie nastraszyła ze dziecko małe, dno macicy nisko i mam zrobić wszystko żeby donosić bo będę miała małe dziecko a urodził się 3400g wiec nie jakaś drobinka.......nie ma co się sugerować wagą z usg,....
Podziel się: