Witam ja po krzywej cukrowej..... dalam jakos rade ale czuje się jakas taka przymulona
Jutro wyniki wiec zobaczymy co u mnie ....
Jolcia te pare miesiecy wytrzymasz na diecie , dla dzidzi zrobi sie wszystko a powiedz mi bierzesz insuline?? Czy tylko dieta ??
Ewa86 ale sliczne buleczki zrobilas na sywestra
) A co do porodu to tez mi sie wody saczyly ...
No to gratulacje dla coreczki ze zrobila siusiu do nocnika !!
Marcia30 mam nadzieje ze dojdziecie do porozumienia z corka w sprawie ubrań, a swoja droga zdarzaja sie takie nauczycielki ktore sie doczepia jakiejs blachostki i beda drazyc to caly rok
Megi Pegi dla tych ktorzy zmarli (*)(*) ....Trzymaj sie kochana
Ewula Twoj mąz to zapalony wedkarz??
Anetko no no ale ciuszkow nagromadzilas dla synusia !!
Secreto my tez bedziemy malowac mieszkanko, tzn bardziej odswiezac ale to po 18 stycznia po urodzinkach Madzi
Malpawzoo gratulacje 29 tygodnia
)
Kainkas ja bym zadzwonila do poloznej i bym sie zapytala co robic , czy szukac jakiegos lekarza na wlasna reke czy jak
19Ania19 duzo odpoczywaj, a co do bolu krzyza moze sie dzidzia tak obrocila ze znajduje sie blizej kregoslupa co powoduje ucisk i bol albo to moga byc skurcze przepowiadajace
Josek bidulku trzymaj sie i sie jakos odprez po tym wszystkim
Nieznajoma super ze u Ciebie wszystko ok, powiedz mi czy juz zdecydowalas gdzie bedziesz rodzic??
KasiakI u mnie szkola rodzenia kosztowala 200zl
)
Koreczek tylko spokojnie z tym stresem za nim sie obrocisz bedzie juz po wszystkim, wspolczuje tak dlugiej rozlaki ...
K
asiulekK TRZYMAM KCIUKI ZA jutrzejsza wizyte
Alesia to super wiesci od lekarza przynosisz
)
Mroowka przede wszystkim sliczne masz mieszkanko super kolory
) Brzuszek pieknie Ci rosnie moje gratulacje naprawde ekstra wyladasz !!
Jagna wy to macie przeboje z ta spodzielnia
Jaspis u mnie nie zabiera sie do szpitala ani laktatora ani rozka, w szpitalu maja rozki zrobione z kocykow
Powodzenia na wizycie
Mamusia synka pochwal sie nowa fryzurka
Dziewczyny jeszcze pare tygodni i ja zaczne prac prasowac i szykować kacik dla małego, wtedy postaram się tez wrzucić fotki
Poki co musze skupic się na tym co zrobić na urodzinki dla Madzi i dla mnie tzn sałatki przekąski , może jakies propozycje ??
Nic na razie zmykam odezwe się później trzymajcie się cieplutko :-)