Co do Piccolo to uważajcie jak otwieracie, bo my mamy pól mieszkania do malowania, a mnie ze śmiechu brzuch rozbolał. Tak huknął i wystrzelił, że pół na ściany i podłogę poleciało. Tak zaczęłam się śmiać, że aż do tej pory mnie trzyma. Mała marudziła, że chce imprezkę już teraz więc zaczęliśmy;-)
reklama
katrine
Fanka BB :)
Dziewczynki wysyłam Wam najlepsze życzenia Sylwestrowe! Już kilka godzin i nastanie rocznik urodzenia naszych Skarbów! Dlatego będzie on szczęśliwy dla każdej z nas- czego wam gorąco życzę!
Ja już się wystroiłam w złotą tunikę (a co Sylwester przecież), pyszności porobione: zapiekanka makaronowa, jajeczka z pieczarką, sałatka i koreczki, a szampan czeka w lodówce. I już zległam na kanapie Wy też odpoczywajcie i nie szalejcie dziś w nocy za bardzo!
Ja już się wystroiłam w złotą tunikę (a co Sylwester przecież), pyszności porobione: zapiekanka makaronowa, jajeczka z pieczarką, sałatka i koreczki, a szampan czeka w lodówce. I już zległam na kanapie Wy też odpoczywajcie i nie szalejcie dziś w nocy za bardzo!
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
AnetaNorwegia
Załączniki
katrine
hehe Koreczek dobre- mam całą masę KORECZKÓW mniam mniam mniam!!!
Anetko a ja mam taki brzuszek od początku... Aż sprawdzałam i też cała ręka się mieści. No ale tak miałam od początku, a u Ciebie rzeczywiście widać różnicę. Najważniejsze, że skurcze już cichną. Mam nadzieję, że odpoczywasz!
Anetko a ja mam taki brzuszek od początku... Aż sprawdzałam i też cała ręka się mieści. No ale tak miałam od początku, a u Ciebie rzeczywiście widać różnicę. Najważniejsze, że skurcze już cichną. Mam nadzieję, że odpoczywasz!
Anetko-terz leż i leż tak żeby ze 4 tygodnie wytrzymać w dwupaku ..każdy dzień się liczy...ja to wogóle mam mały brzuch, od miesiąca cm pokazuje 101-103 cm ale kształt sie zmienił -kiedys najszerszy był pod pepkiem a teraz jest taki okrągły...ale dosc mały...
nic uciekam do moich
nic uciekam do moich
Anetko udało mi się do czytac co tam u Ciebie, trzymaj się kochana i może to głupio zabrzmi zaciskaj nogi przez te 4 tygodnie chociaż .....Trzymam za Ciebie kciuki :-)
Brzuszek faktycznie Ci się obnizyl także lez odpoczywaj i spokojnie czekaj
Ja zmykam dziewczyny jeszcze raz dosiego roku :-) I nie opijcie się Piccoloo!!!
Brzuszek faktycznie Ci się obnizyl także lez odpoczywaj i spokojnie czekaj
Ja zmykam dziewczyny jeszcze raz dosiego roku :-) I nie opijcie się Piccoloo!!!
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
reklama
Szczesliwego Nowego Roku!!!!
http://m.youtube.com/watch?v=SCoIRm...top_uri=/watch?v=SCoIRmiih04&feature=youtu.be
http://m.youtube.com/watch?v=SCoIRm...top_uri=/watch?v=SCoIRmiih04&feature=youtu.be
Podziel się: