reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Co do Piccolo to uważajcie jak otwieracie, bo my mamy pól mieszkania do malowania, a mnie ze śmiechu brzuch rozbolał:-D:-D. Tak huknął i wystrzelił, że pół na ściany i podłogę poleciało. Tak zaczęłam się śmiać, że aż do tej pory mnie trzyma. Mała marudziła, że chce imprezkę już teraz więc zaczęliśmy;-)

reklama
Dziewczynki wysyłam Wam najlepsze życzenia Sylwestrowe! Już kilka godzin i nastanie rocznik urodzenia naszych Skarbów! Dlatego będzie on szczęśliwy dla każdej z nas- czego wam gorąco życzę!

Ja już się wystroiłam w złotą tunikę (a co Sylwester przecież), pyszności porobione: zapiekanka makaronowa, jajeczka z pieczarką, sałatka i koreczki, a szampan czeka w lodówce. I już zległam na kanapie :cool2: Wy też odpoczywajcie i nie szalejcie dziś w nocy za bardzo!

Stary Rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc wszystkie złe chwile
zostaną za Nami...:tak:
Nowy niech Nam przyniesie dużo zdrowia, wiele radości a
przede wszystkim zdrowe wyczekane, donoszone i kochane maleństwa :tak:

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!:-D:-D:-D

imagesCAHK6UFX.jpg

Załączniki

• imagesCAHK6UFX.jpg
    imagesCAHK6UFX.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 28
Zapomnialam wstawic fotki mojego opadnietego brzusia...
Tak bylo 2tyg temu
ImageUploadedByForum BabyBoom1388516473.305412.jpg
A teraz jest tak (na gorze kompletna pustka)
ImageUploadedByForum BabyBoom1388516496.172024.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1388516512.556820.jpg

Dzisiaj juz skurcze jak by slabsze. Ale za to maly strasznie bolesnie mnie kopie :( nie daje chwili spokoju nawet..
Pospi pare min i zaczyna na nowo.

Szczesliwego Nowego Roku :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1388516473.305412.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1388516473.305412.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 52
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1388516496.172024.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1388516496.172024.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 54
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1388516512.556820.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1388516512.556820.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 53
hehe Koreczek dobre- mam całą masę KORECZKÓW mniam mniam mniam!!!

Anetko a ja mam taki brzuszek od początku... Aż sprawdzałam i też cała ręka się mieści. No ale tak miałam od początku, a u Ciebie rzeczywiście widać różnicę. Najważniejsze, że skurcze już cichną. Mam nadzieję, że odpoczywasz!

Anetko-terz leż i leż tak żeby ze 4 tygodnie wytrzymać w dwupaku ..każdy dzień się liczy...ja to wogóle mam mały brzuch, od miesiąca cm pokazuje 101-103 cm ale kształt sie zmienił -kiedys najszerszy był pod pepkiem a teraz jest taki okrągły...ale dosc mały...

nic uciekam do moich

Anetko udało mi się do czytac co tam u Ciebie, trzymaj się kochana i może to głupio zabrzmi zaciskaj nogi przez te 4 tygodnie chociaż .....Trzymam za Ciebie kciuki :-)
Brzuszek faktycznie Ci się obnizyl także lez odpoczywaj i spokojnie czekaj
Ja zmykam dziewczyny jeszcze raz dosiego roku :-) I nie opijcie się Piccoloo!!!

reklama
Do góry