Małpa ja dziś wyskoczyłam do takiego samoobsługowego, koło nas po mięsko. Zawsze przeceniają, nikt nie kupuje. A że znam laski na mięsie, to mi odłożyły ładny schab za 8,99zl i łopatki po 5,99zł. Na przyszły rok mam z 20 obiadków Tylko zmielić mi nie chciały tej łopatki, bo sprzęt umyty, ale mam swoja maszynkę, więc powycinałam tłuszczyk i sobie zmieliłam razem z kapuchą. Na opakowaniu przyprawy pisało, że kapustę można zmielić w maszynce razem z mięsem i wyszło pyszne
reklama
Mamuski życzę wam dużo zdrowka, cierpliwości, wytrwałości, pogody ducha, wspaniałych porodów i zdrowych dzieci, ogólnie aby nadchodzący rok 2014 był lepszy od poprzedniego. Życzę dużo miłości od osób Wam bliskich. Szczęśliwego Nowego Roku!
monisia0605
Fanka BB :)
malpawzoo ja mam takie foremki do robienia rurek: Foremki do rurek forma na rurki z kremem PROMOCJA (3791011617) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i tym razem poszlam na łatwiznę i wzielam gotowe ciasto francuskie i napelnilam bita smietana. ;-)
Ja juz przygotowalam wszystkie smakolyki, trzeba jeszcze tylko krokiety usmazyc, ale to juz moj zrobi, bo ja nie mam sily stac tak dlugo.
Teraz ide sie zrobic na bostwo! Zobaczymy co z tego wyjdzie ;-)
Ja juz przygotowalam wszystkie smakolyki, trzeba jeszcze tylko krokiety usmazyc, ale to juz moj zrobi, bo ja nie mam sily stac tak dlugo.
Teraz ide sie zrobic na bostwo! Zobaczymy co z tego wyjdzie ;-)
Ostatnia edycja:
Secreto bo to nie taka prosta sprawa zrobic taka beze ja jak bede robic to tak jak pisalam kupie gotowa...
dziewczyny chcialam wam zyczyc wszystkiego co najleprze w nadchodzacym roku, przede wszytkim zdrowych maluszkow urodzonych w terminie :-)
dziewczyny chcialam wam zyczyc wszystkiego co najleprze w nadchodzacym roku, przede wszytkim zdrowych maluszkow urodzonych w terminie :-)
Nikusia82
KOCHANE MOJE...
CÓŻ??? NASZE MARZENIA CHYBA SIĘ SPEŁNIŁY...
Moje na pewno ROK 2013 przyniósł mi NAJWIĘKSZY SKARB POD SERCEM.
WAM ŻYCZĘ SAMYCH RADOSNYCH CHWIL, ZDROWIA, RADOŚCI POCIECHY Z WASZYCH POCIECH...ABY SPEŁNIŁY SIĘ WASZE MARZENIA NA ROK 2014:-)
CÓŻ??? NASZE MARZENIA CHYBA SIĘ SPEŁNIŁY...
Moje na pewno ROK 2013 przyniósł mi NAJWIĘKSZY SKARB POD SERCEM.
WAM ŻYCZĘ SAMYCH RADOSNYCH CHWIL, ZDROWIA, RADOŚCI POCIECHY Z WASZYCH POCIECH...ABY SPEŁNIŁY SIĘ WASZE MARZENIA NA ROK 2014:-)
jaspis
Hejka.
Ja już przygotowałam ruloniki z szyneczki z chrzanem, wrappy i sałatkę. Piccolo się chłodzi. Mężulek mieszkanko ogarnął i mi trochę w kuchni pomógł.
Idę pazurki pomalować, bo o 19.00 idziemy do znajomych, ale ja jakoś się dziwnie dzisiaj czuje, chyba nie zabawie długo....
Składam życzenia oby ten nowy rok był lepszy od tego który się kończy, bez kłótni i smutków. Życzę wsparcia ze strony najbliższych i oczywiście bezproblemowych porodów, pięknych i zdrowych dzieci i spełniania się w roli (dla nie których nowej) MAMY.
Ja już przygotowałam ruloniki z szyneczki z chrzanem, wrappy i sałatkę. Piccolo się chłodzi. Mężulek mieszkanko ogarnął i mi trochę w kuchni pomógł.
Idę pazurki pomalować, bo o 19.00 idziemy do znajomych, ale ja jakoś się dziwnie dzisiaj czuje, chyba nie zabawie długo....
Składam życzenia oby ten nowy rok był lepszy od tego który się kończy, bez kłótni i smutków. Życzę wsparcia ze strony najbliższych i oczywiście bezproblemowych porodów, pięknych i zdrowych dzieci i spełniania się w roli (dla nie których nowej) MAMY.
Dziewczyny KONCZY SIE stary rok, zaczyna nowy .... W tym dniu zycze wam aby wszelkie smutki, kłopoty, kłotnie z tego roku zniknęły w przyszłym roku .... Aby ten zblizajacy rok był okazja do radości .... Aby w 2014 roku towarzyszylo nam szczęście, dużo milosci, i przede wszystkim zdrowie ! I co najważniejsze zebysmy wszyscy doczekali się narodzin w marcu naszych pociech , aby porody były łatwe a nasze dzieciatka zdrowe
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU !!!
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU !!!
Załączniki
mamusia synka
i córeczki
W Nowym Roku kochane życzę Wam, by 2014 przyniósł to co 2013 już nie udźwignął
a w nim mnóstwo szczęśliwych i wzruszających chwil, które będziecie wspominać przez resztę życia
reklama
Pierwszy raz mam hybrydę na pazurkach - taki wściekły neonowy róż co podobno jak jest ciepło zmienia się na fiolet (pokazywała na palecie i rzeczywiście, ale nie mam czasu sprawdzać)
Goście przybędą za godzinę i idziemy od razu do parku postrzelać fajerwerki, potem będziemy je tylko oglądać z balkonu, mieszkamy na 12 piętrze to widoki są Żurek, sałatka, babeczki makowe i babeczki czekoladowe z budyniem zrobione! Pozostało mi kurczaki wsadzić do piekarnika, bo już zamarynowane czekają, roladki z szynki zwykłej i szwarcwaldzkiej, chrzanem, serkiem, ogórkiem i papryką zrobić i przygotować fondue...kto to wszystko zje? Ja już znam pewniaka, że na pewno ja :-) A i jeszcze jajka z majonezem i szczypiorkiem wyjadą na stół, a co klasyk musi być
Lecę, bo kibel wyszorowany, jeszcze mi poprawki pokoju zostały, poodkurzać, umyć podłogę i stół udekorować!
Moje kochane marcóweczki, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, zaciskajcie nóżki, żeby nic tam nie wylazło, choć wiem, każda z nas chciałaby mieć to za sobą... Oby:
* porody były łagodne, szybkie i bezproblemowe;
* dzieciątka były zdrowiusieńkie, najgrzeczniejsze, najpiękniejsze i nie za dużo płakały;
* mężowie byli kochani, czuli, wspierali!
Szczęśliwego Nowego Roku!
P.S -> ja dziś z Picollo i biedronkowym
Hehehe wy pewnie teeeeż!
Goście przybędą za godzinę i idziemy od razu do parku postrzelać fajerwerki, potem będziemy je tylko oglądać z balkonu, mieszkamy na 12 piętrze to widoki są Żurek, sałatka, babeczki makowe i babeczki czekoladowe z budyniem zrobione! Pozostało mi kurczaki wsadzić do piekarnika, bo już zamarynowane czekają, roladki z szynki zwykłej i szwarcwaldzkiej, chrzanem, serkiem, ogórkiem i papryką zrobić i przygotować fondue...kto to wszystko zje? Ja już znam pewniaka, że na pewno ja :-) A i jeszcze jajka z majonezem i szczypiorkiem wyjadą na stół, a co klasyk musi być
Lecę, bo kibel wyszorowany, jeszcze mi poprawki pokoju zostały, poodkurzać, umyć podłogę i stół udekorować!
Moje kochane marcóweczki, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, zaciskajcie nóżki, żeby nic tam nie wylazło, choć wiem, każda z nas chciałaby mieć to za sobą... Oby:
* porody były łagodne, szybkie i bezproblemowe;
* dzieciątka były zdrowiusieńkie, najgrzeczniejsze, najpiękniejsze i nie za dużo płakały;
* mężowie byli kochani, czuli, wspierali!
Szczęśliwego Nowego Roku!
P.S -> ja dziś z Picollo i biedronkowym
Hehehe wy pewnie teeeeż!
Załączniki
Podziel się: