reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Małpa ja dziś wyskoczyłam do takiego samoobsługowego, koło nas po mięsko. Zawsze przeceniają, nikt nie kupuje. A że znam laski na mięsie, to mi odłożyły ładny schab za 8,99zl i łopatki po 5,99zł. Na przyszły rok mam z 20 obiadków:-D Tylko zmielić mi nie chciały tej łopatki, bo sprzęt umyty, ale mam swoja maszynkę, więc powycinałam tłuszczyk i sobie zmieliłam razem z kapuchą. Na opakowaniu przyprawy pisało, że kapustę można zmielić w maszynce razem z mięsem i wyszło pyszne:-D

reklama
Ostatnia edycja:
KOCHANE MOJE...
CÓŻ??? NASZE MARZENIA CHYBA SIĘ SPEŁNIŁY...

Moje na pewno ROK 2013 przyniósł mi NAJWIĘKSZY SKARB POD SERCEM.

WAM ŻYCZĘ SAMYCH RADOSNYCH CHWIL, ZDROWIA, RADOŚCI POCIECHY Z WASZYCH POCIECH...ABY SPEŁNIŁY SIĘ WASZE MARZENIA NA ROK 2014:-)

Hejka.
Ja już przygotowałam ruloniki z szyneczki z chrzanem, wrappy i sałatkę. Piccolo się chłodzi:tak:. Mężulek mieszkanko ogarnął i mi trochę w kuchni pomógł.
Idę pazurki pomalować, bo o 19.00 idziemy do znajomych, ale ja jakoś się dziwnie dzisiaj czuje, chyba nie zabawie długo....

Składam życzenia oby ten nowy rok był lepszy od tego który się kończy, bez kłótni i smutków. Życzę wsparcia ze strony najbliższych i oczywiście bezproblemowych porodów, pięknych i zdrowych dzieci i spełniania się w roli (dla nie których nowej) MAMY.

Dziewczyny KONCZY SIE stary rok, zaczyna nowy .... W tym dniu zycze wam aby wszelkie smutki, kłopoty, kłotnie z tego roku zniknęły w przyszłym roku .... Aby ten zblizajacy rok był okazja do radości .... Aby w 2014 roku towarzyszylo nam szczęście, dużo milosci, i przede wszystkim zdrowie ! I co najważniejsze zebysmy wszyscy doczekali się narodzin w marcu naszych pociech , aby porody były łatwe a nasze dzieciatka zdrowe
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU !!! e-kartki-nowy-rok-1258.jpg

Załączniki

• e-kartki-nowy-rok-1258.jpg
    e-kartki-nowy-rok-1258.jpg
    52,9 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Pierwszy raz mam hybrydę na pazurkach - taki wściekły neonowy róż co podobno jak jest ciepło zmienia się na fiolet (pokazywała na palecie i rzeczywiście, ale nie mam czasu sprawdzać) :-D
Goście przybędą za godzinę i idziemy od razu do parku postrzelać fajerwerki, potem będziemy je tylko oglądać z balkonu, mieszkamy na 12 piętrze to widoki są :cool2:Żurek, sałatka, babeczki makowe i babeczki czekoladowe z budyniem zrobione! :tak: Pozostało mi kurczaki wsadzić do piekarnika, bo już zamarynowane czekają, roladki z szynki zwykłej i szwarcwaldzkiej, chrzanem, serkiem, ogórkiem i papryką zrobić i przygotować fondue...kto to wszystko zje? Ja już znam pewniaka, że na pewno ja :-) A i jeszcze jajka z majonezem i szczypiorkiem wyjadą na stół, a co klasyk musi być :tak:
Lecę, bo kibel wyszorowany, jeszcze mi poprawki pokoju zostały, poodkurzać, umyć podłogę i stół udekorować!

Moje kochane marcóweczki, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, zaciskajcie nóżki, żeby nic tam nie wylazło, choć wiem, każda z nas chciałaby mieć to za sobą... :tak: Oby:
* porody były łagodne, szybkie i bezproblemowe;
* dzieciątka były zdrowiusieńkie, najgrzeczniejsze, najpiękniejsze i nie za dużo płakały;
* mężowie byli kochani, czuli, wspierali!
Szczęśliwego Nowego Roku!

P.S -> ja dziś z Picollo i biedronkowym :-D
186912.jpg859_01_5383.jpg
Hehehe wy pewnie teeeeż! :-D:-D:-D:-D:cool2:

Załączniki

• 186912.jpg
    186912.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 34
  • 859_01_5383.jpg
    859_01_5383.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 33
Do góry