Witam was sylwestrowo! :-)
Agnis83 super, ze już w domku!
A teraz duzo odpoczywac i bez problemu dotrwac do marca!
AnetaNorwegia trzymam kciuki żeby maleństwo jak najdłużej posiedzialo w brzuszku!!! A ty odpoczywaj jak najwięcej! Podziwiam cie za twój spokój!
Ja tez dopiero w 2015 roku się do pracy wybieram.;-)
kamaa u lekarza nie bylam, ale nie kaszlałam prawie wogole, wiec pluca na pewno czyste. U mnie zawsze jest problem z katarem jak się już rozwinie, bo mialam przez cale zycie problemy z zatokami :-(, ale na szczescie już mi mija wiec jest ok. Ale dzieki za troske!
Jeśli chodzi o rodzicow, to moi tez w ten sposób zawsze probowali motywowac i wogole. Nie potrafili nigdy pochwalic ani powiedziec ze kochaja a zawsze krytykowali. Teraz wiem, ze oni po prostu inaczej nie potrafia ale dawniej zawsze mi było smutno z tego powodu i na pewno ja będę inaczej się zachowywac wobec moich dzieci!
Jeśli chodzi o poduszke, to ja mam kojec z motherhood i bez niej już spac nie mogę. Mi naprawde bardzo pomaga!
Koreczek wspolczuje sytuacji! Chyba faktycznie jedynym wyjsciem będzie przeprowadzka!
mlodamama21 Trzymam kciuki aby ze smoczkiem jak najszybciej się udalo bez placzu!
kasiulekk mi lekarz ostatnio powiedział, ze w ciazy możemy mieć tetno do 120, wiec nie ma się czym martwic!
Moniqaa, kamaa moje maleństwo tez do tych malo kopiacych należy! Mojemu m zadko kiedy się zdaza żeby poczul i wogole. Może przynajmniej będziemy mialy spokojne maluchy pozniej. ;-)
Jolcia_ nie ciekawie z ta cukrzyca, ale dasz rade na pewno!
Juszka1988 Gratuluje udanej wizyty i duzego synka!!! :-)
secreto Gratuluje udanej wizyty!!!
I waga się nie przejmuj! Będziemy się po porodach odchudzac wspolnie! ;-)
Tesciami się nie przejmuj. Wasza decyzja jak maleństwo będzie mialo na imie i czy będzie mialo drugie imie czy nie. Ja nigdy drugiego imienia nie mialam i jako zyje hehe ;-) Szkoda twoich nerwow!
katrine Gratuluje udanej wizyty!
Nie martw się na zapas! Na pewno będzie wszystko w jak najlepszym porzadku! Ja będę porodowke 11.01 zwiedzac, bo wtedy będzie dzien otwary i tez już mnie przeraza, ze to tak naprawde już tak blisko….
igem wspolczuje bolow kręgosłupa, ja tez mam ale jeszcze jakos do wytrzymania.
susi u mnie tez już coraz ciezej, wiec nawet na żadne zakupy do galerii się nie wybieram, bo nie daje rady tak dlugo chodzic…
mamusia synka ja w swieta jeszcze obrączkę nosilam, ale wczoraj już nie mogłam założyć, wiec od teraz chyba już zostanie w pudełeczku az do marca.
muniuś jeśli chodzi o sałatkę to ja ogolnie nie przepadam, bo majonezu nie lubie, ale zawsze ostatnio robie sałatkę owocowa!
Podziwiam cie ze jeszcze do pracy chodzisz! Ja nie dala bym już rady…
Slicznie wygladasz!
Megi Pegi Wybaw się za nas wszystkie na balu!
jaspis moim zdaniem nie powinnyśmy się przejmowac waga az tak w ciazy, bo każdy organizm inaczej reaguje i nie można zaplanowac, ze się np. przytyje tylko 7 kg czy cos…
Ja teraz tez już waze 93 kg, chodz ja zaczynalam z duzo wyzsza waga bo z 87 i mój lekarz tez nic na ten temat nie mowil!
Nastka-83 wspolczuje bezsenności! Mnie na szczecie od paru dni jakos tak lepiej się spi. Ciekawe na jak dlugo to zostanie.
ewa86 duzo zdrowka zycze!!!
Nikusia82 ja tez nienawidze robic zakupow z moim, bo to meka jest porostu i konczy się zawsze kłótnia!
kainkas zdrowka dla Hani!
nieznajoma1991,
marcia30 Wam tez zdrowka zycze!!!
Ja teraz ide napełnić rurki kremem, bo wczoraj już je upieklam.
Oprocz tego pomoge troche mojemu m przy przygotowywaniu krokietow i może przygotuje sliwki w boczku na sylwestra. Pozniej będzie trzeba się jakos do porzadku doprowadzic, żeby jak człowiek wyglądać hehe i wieczorkiem tak kolo 8 pojedziemy do mojego kuzyna.
Ciekawe jak dlugo wysiedze….
Trzymam kciuki za wszystkie zbliżające się wizyty i badania!
Odpoczywajcie jak najwięcej!!!
Życze wam wszystkim szczęśliwego Nowego Roku!!! obyśmy wszystkie dotrwały w spokoju do porodu