Witam i ja !
Muniuś żelki w biedronce sa dobre w takim opokowaniu zielonym z jakim sokiem ogólnie maniaczka nie jestem ale czasem Oliwce podjem to takie ddżownice. super wygladasz i wagi po Tobie nie widać.
Becikowe płaci Opieka Społeczna.
A przepisy na sałatke to takie
Puszka ananasa ser żółty kukurydza zielona pietruszka , dwa ząbki czosku i majonez ja jeszcze daje odrobine ryżu co by pełniejsza była. Fajna kombinacja ananasa z czoskiem
Lub
Gotowany ryż, czerwona papryka, kukurydza ser żółty majonez
lub
pekinka, makaron z zupki chińskiej, papryka , zielony ogórek, pomidorek, kukurydza, troche korniszonka i majonez doprawiasz przyprawą z zupki chińskiej
Ewka zdrówka życzę!
Ja obrączke nosze bo mam ciu wieksza potrzymywałam ja zaręczynowym ale ten sie juz nie mieści
Ja tez czasem czuje małego własnie w dole ale ogólnie to on lubi leżeć w poprzek
No i ja tez z utesknieniem czekam na czwartkowa wizyte.
Co do imienie to my mówimy ,że niewiemy do końca i nie wdajemy sie w dyskusje bo to nasza sprawa.
My dziś w domciu albo u teściów bedziemy bo tesc Mietek a nigdy na sylwka tam nie chodzimy wiec może dziś.
Może sie zdarzyc ,że dostaniemy syna przyjacióli pod opieke ale to fajnie bo oni sie fajnie bawia z Oliwką.
No ale i tak ma dylemat boje sie kłótni z męzem bo wczoraj zadzwoniła moja siostra z pytaniem czy zawioze co jeszce do przejsciajest ale i odbiore ich z imprezy w nocy. No i mój sie tak wkurzył, że oni nie myslą ,że ja wciązy podziebiona i tak dalej. Mam dac dzis odpowiedz i niewiem co zrobić ech jakoś bedzie.
Miłego dnia pewnie zajrze jeszcze potem!