reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Hehe Koreczek nie martw się, ostatnio miałam podobnie :-D Albo podchodziłam 5 razy do lodówki i jak juź ją otwierałam okazało się że zapomniałam po co :-D I te 5 podejść było po zupkę którą zrobiłam dla mojego chrześniaka :-D
Spałam dziś do 9! To chyba przez tą wczorajszą wizyte, jakaś taka spkojniejsza jestem:-)

Dziewczyny Szczęśliwego Nowego Roku życzę! A marca w szczególności;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja !
Muniuś żelki w biedronce sa dobre w takim opokowaniu zielonym z jakim sokiem ogólnie maniaczka nie jestem ale czasem Oliwce podjem to takie ddżownice. super wygladasz i wagi po Tobie nie widać.
Becikowe płaci Opieka Społeczna.
A przepisy na sałatke to takie
Puszka ananasa ser żółty kukurydza zielona pietruszka , dwa ząbki czosku i majonez ja jeszcze daje odrobine ryżu co by pełniejsza była. Fajna kombinacja ananasa z czoskiem :)
Lub
Gotowany ryż, czerwona papryka, kukurydza ser żółty majonez
lub
pekinka, makaron z zupki chińskiej, papryka , zielony ogórek, pomidorek, kukurydza, troche korniszonka i majonez doprawiasz przyprawą z zupki chińskiej

Ewka zdrówka życzę!

Ja obrączke nosze bo mam ciu wieksza potrzymywałam ja zaręczynowym ale ten sie juz nie mieści

Ja tez czasem czuje małego własnie w dole ale ogólnie to on lubi leżeć w poprzek

No i ja tez z utesknieniem czekam na czwartkowa wizyte.

Co do imienie to my mówimy ,że niewiemy do końca i nie wdajemy sie w dyskusje bo to nasza sprawa.

My dziś w domciu albo u teściów bedziemy bo tesc Mietek a nigdy na sylwka tam nie chodzimy wiec może dziś.
Może sie zdarzyc ,że dostaniemy syna przyjacióli pod opieke ale to fajnie bo oni sie fajnie bawia z Oliwką.

No ale i tak ma dylemat boje sie kłótni z męzem bo wczoraj zadzwoniła moja siostra z pytaniem czy zawioze co jeszce do przejsciajest ale i odbiore ich z imprezy w nocy. No i mój sie tak wkurzył, że oni nie myslą ,że ja wciązy podziebiona i tak dalej. Mam dac dzis odpowiedz i niewiem co zrobić ech jakoś bedzie.

Miłego dnia pewnie zajrze jeszcze potem!

A dziś u nas... :-D

Załączniki

• 1388485546261.jpg
    1388485546261.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 32
Dziś chyba dzień gotowania maluchów ;) Właśnie postawiliśmy zupę. Dzieci pomagały na swój sposób - Aniela podżerała marchewkę, a Franek obierał obieraczką ;) Na razie kroić bym mu nie dała, za głupi jeszcze ;)

Bawią się puzzlami, to może trochę popracuję, chociaż wszystko mnie boli.

Munius – super wyglądasz !! No i fajnie, że wyszło na Twoje z Sylwkiem !!!Faktycznie becikowe od zarobków zależy.
Aneta – ale nas nastraszyłaś, dobrze, że się lepiej poczułaś !! Śliczne te sowy . My też nocne marki – już wcześniej pisałam wczoraj przed 1 poszliśmy spać a teraz ja już wstałam a moi chrapią jeszcze. Co to będzie z powrotem do szkoły?? Do pracy ja też wybieram się dopiero w 2015 tylko jeszcze nie liczyłam w jakim miesiącu bo trzeba będzie wykorzystać zaległe urlopy
Secreto – trzymaj się swojego imienia – starsze pokolenie tak ma , że niby musi być świętą patronkę – czasy się zmieniają. I nie stresuj się wczorajsza sytuacją – wybór imienia nie dla każdego w rodzinie będzie pasować – my jak powiedzieliśmy, że będzie Łucja – jak będzie dziewczynka to też żadnego odzewu nie było albo takie ciche milczenie i o , że nietypowe i jakie tu zdrobnienia dać a jedna ciotka to powiedziała od razu z mostu , że brzydkie
Ewa – zdrówka, czyli masz powtórkę z rozrywki z zeszłego Sylwestra czy to dzieci chore wtedy były ??
Nikusia – powodzenia 2 stycznia, oby maluszek się ładnie obrócił na usg
Mamusia synka – my mamy Zuzię 7-letnią a teraz raczej chłopak będzie i chcemy Julka i to imię wszystkim do gustu przypadło

Dziewczyny życzę Wam wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku , żebyśmy jeszcze troszkę pościskały nóżki we względnym spokoju a w marcu (trochę przed lub trochę po) tuliły nasze słodkie pociechy !!! Wszystkiego naj naj naj Wam wszystkim życzę !!!

Witajcie mamusie ;))
Ja dziś tylko na chwilę bo nie za dobrze się czuję..
dobrze, ze siedzimy dziś w domu - sylwester przed telewizorem :p

Wiec jakbym sie dzis juz tu nie pojawiła to życzę Wam:

Stary Rok mija, lecz marzenia zostają...

Niech one się Tobie wszystkie pospełniają.
I z Nowym Rokiem, niech los Ci się odmieni,
a ogród życia się zazieleni. ;))

Szczęśliwego NOWEGO ROKU!! :*

Pozdrawiam :))

Ja juz zmeczona jestem tymi przygotowaniami, naszykowałam obiad, ogarnęłam kuchnie i lazienke, meble przetarłam z kurzu, zamarynowałam miecho, zrobiłam sałatke i juz mi mocy brak a tu trzeba Kurczaka wykapac bo wieczorem juz pewnie nie bedzie mial siły......siebie ogarnac......pranie zrobic......

a nie opowiadałam Wam, wczoraj m caly wieczor walczyl z zapchanym kiblem :-D a wkurrzony byl na maxa, ale zaczal wywalac resztki jakies do toalety i dupa :-) a smiac mi sie chciało bo 2 minuty wczesniej mowiłam, zeby wywalil do kosza to nie do kosza sie nie wywala i narobil sobie roboty.....dobrze ze odepchał bo lactulosum działa i dzis nie byloby mi do śmiechu hihihihih

Nieznajoma
cos jest nie tak z tym Twoim suwaczkiem.........

reklama
Mamusiu synka, a to peszek miał twój małżonek:-D ale na własne życzenie :-D dobrze że jutro takie coś się nie przydarzyło, bo by walczył z zapchanyn klozetem przez cały rok według przesądów):-D buahaha

Do góry