reklama
Juszka1988
Fanka BB :)
Ja musiałam ściągnąć wszystkie pierścionki bo co jakiś czas mi tak puchły palce że aż rany się robiły:-(
A no i u mnie przez 3 tyg przybrało się 2kg więc od początku mam jakeś +8\9kg
A no i u mnie przez 3 tyg przybrało się 2kg więc od początku mam jakeś +8\9kg
Załączniki
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
Ja posciagalam i obraczke i pierscionki bo paluszki troche grubsze.
A do cesarki w razie czego nie wolno miec.
A do cesarki w razie czego nie wolno miec.
katrine
Ja obrączkę i pierścionek zdjęłam z miesiąc temu- jak z mydłem musiałam działać. Teraz już się boję zakładać!
jaspis, secreto ja podobnie z wagą- startowałam z 50kg, teraz już 15 do przodu i też nie wiem skąd, bo się nie obżeram wcale widocznie tak musi być. Ja na początku tyłam w 2 miesiące po 5kilo teraz jest lepiej- po półtora, dwa.
muniuś no patrz o tym telefonie w magicznym kontekście nie myślałam ale może i faktycznie tak jest!! Muszę zwizualizować, że już się więcej nie popsuje! Czyli jednak Sylwek z tymi znajomymi, co mówiłaś, że nie chce im się przyjechać?
jaspis, secreto ja podobnie z wagą- startowałam z 50kg, teraz już 15 do przodu i też nie wiem skąd, bo się nie obżeram wcale widocznie tak musi być. Ja na początku tyłam w 2 miesiące po 5kilo teraz jest lepiej- po półtora, dwa.
muniuś no patrz o tym telefonie w magicznym kontekście nie myślałam ale może i faktycznie tak jest!! Muszę zwizualizować, że już się więcej nie popsuje! Czyli jednak Sylwek z tymi znajomymi, co mówiłaś, że nie chce im się przyjechać?
Dzisiaj kupiłam żelki na wagę w Biedronce i powiem Wam, że takie sobie są...smakują jak te tanie napoje gazowane, albo już jakąś schizę mam Ej nie no jestem żelkomaniakiem i wiem jak smakują żelki, a te jakieś takie nijakie, inne takie...Haribo rządzi
Agnis – nie wiedziałam, że do cc nie można mieć, ale widać takie przepisy
Katrine – widzę pamiętasz, hehe miło - jednak z tymi znajomymi Dzisiaj się z nimi spotkaliśmy, jej ledwo co brzuszek widać, fakt, że wymiotuje i naciskali żebyśmy to my przyjechali, ale mój Zbyszek ułatwił mi sprawę, pokazał na mój brzuch i powiedział, żeby dali spokój, bo on zakupów ze mną nie może zrobić, a co dopiero wracać z Marek autobusem nocnym na Bielany (wolę nie wiedzieć ile taksówka w sylwestra kosztuje i nie mam zamiaru na takie głupoty wydawać jak tu łazienka do remontu, a autem jak prawka jeszcze nie mam na pewno taki kawał i w nocy nie będę jechała), a jak ona ma prawko, no to on się może napić i sobie wrócą…postękali chwilę i cóż, wyszło na nasze, bo nie chce im się samym siedzieć w domu, a my już ustaliliśmy wcześniej, że nigdzie się nie ruszamy, jak nie będą chcieli to pies ich ganiał sami spędzimy wieczór. Z nimi nie do końca jest pewne, w każdej chwili mogą się wymigać, ale będę przygotowana i tak, choć wątpię, bo mąż tej koleżanki dawno nie pił z żadnym kolegą i sam to powiedział, że bardzo chce się z nami spotkać Wyszło na nasze, jak zawsze w sumie z nimi, a u Was też się wyjaśniło czy jednak dalej tak jak pisałaś? Spędzimy wspaniałego sylwka, bo z Polsatem i Tvn-em – a takie hiciory będą leciały, ulala!
Agnis – nie wiedziałam, że do cc nie można mieć, ale widać takie przepisy
Katrine – widzę pamiętasz, hehe miło - jednak z tymi znajomymi Dzisiaj się z nimi spotkaliśmy, jej ledwo co brzuszek widać, fakt, że wymiotuje i naciskali żebyśmy to my przyjechali, ale mój Zbyszek ułatwił mi sprawę, pokazał na mój brzuch i powiedział, żeby dali spokój, bo on zakupów ze mną nie może zrobić, a co dopiero wracać z Marek autobusem nocnym na Bielany (wolę nie wiedzieć ile taksówka w sylwestra kosztuje i nie mam zamiaru na takie głupoty wydawać jak tu łazienka do remontu, a autem jak prawka jeszcze nie mam na pewno taki kawał i w nocy nie będę jechała), a jak ona ma prawko, no to on się może napić i sobie wrócą…postękali chwilę i cóż, wyszło na nasze, bo nie chce im się samym siedzieć w domu, a my już ustaliliśmy wcześniej, że nigdzie się nie ruszamy, jak nie będą chcieli to pies ich ganiał sami spędzimy wieczór. Z nimi nie do końca jest pewne, w każdej chwili mogą się wymigać, ale będę przygotowana i tak, choć wątpię, bo mąż tej koleżanki dawno nie pił z żadnym kolegą i sam to powiedział, że bardzo chce się z nami spotkać Wyszło na nasze, jak zawsze w sumie z nimi, a u Was też się wyjaśniło czy jednak dalej tak jak pisałaś? Spędzimy wspaniałego sylwka, bo z Polsatem i Tvn-em – a takie hiciory będą leciały, ulala!
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
Munius z tego co kojarze do kazdej operacji trzeba sciagac bizuterie ;-)
katrine
A widzisz muniuś to u mnie bez zmian. Dziś się widzieliśmy i na sam koniec, jak wysiadaliśmy z samochodu to ta koleżanka się pyta w którym mieście spędzamy Sylwestra w sensie jak u Ciebie- Polsat, TVN, czy co tam jeszcze, bo to wszędzie gdzie indziej przecie. Ja przemilczałam a mój mówi, że całą Polskę planujemy objechać i tyle. Ale ja tam się nie smucę i tak wolę u siebie w domku Też zrobię coś pysznego do żarełka :-) może do siostry i mamci mojej wpadniemy bo to 10 minut spacerkiem od nas ale i tak mi się nie chce znowu przy stole siedzieć... Wolę swoją kanapę no i widzisz Marki to koło mnie przecież! Jak będziesz kiedyś jednak odwiedzać koleżankę to zapraszam ;-)
Katrine - ale dziwny tekst rzuciła Kraków - TVN, Gdańsk - POLSAT, Wrocław - TVP1 jakby co, a Warszawa...pod stadionem. Jak dziś przejeżdżałam to scena już stoi, kolorowo z daleka Dobrze jej Twój odpowiedział Dziękuję za zaproszenie, nie raz do niej jeżdżę to może kiedyś się zgadamy na prawdę i zawitam
reklama
katrine
Też dziś koło stadionu przejeżdżałam! No scena rozstawiona fakt, ale się nie wybieramy jednak ;-)
To zapraszam jeszcze raz, daj znać jak będziesz u koleżanki :-)
To zapraszam jeszcze raz, daj znać jak będziesz u koleżanki :-)
Podziel się: