reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Koreczek ja na twoim miejscu bym sobie poszła z domu a twoja mama niech sobie sprząta albo wpuści księdza do bałaganu i się wstydzi :tak::dry:
a z mieszkaniem bez niej to idealny pomysł

reklama
ewciu od 1 dnia świąt.. ona nie chce nic za to.. wgl nie chce powiedziec czego chce, jedynie to pije i pije z niekapka bo chyba próbuje zająć czymś innym buzie..

gratuluję kolejnych tyg ciązy:)

kurcze mała mi mówi że brzuszek boli.. mam nadzieje, że minie.. dałam jej 4 kropelki kitu na cukrze.. i probiotyk do herbatki..leży i ogląda bajeczki.. ahh.. zawsze jak męza nie ma to największe atrakcje są..

Dziewczyny ale sny ??!!! My za to w bezsenność wpadliśmy z rodzinką całą – kolejny dzień do 2 w nocy przed TV oglądając filmy !!
Josek – dobrze, że na męża trafiłaś mądrego i wyrozumiałego
Kainkas – ja też się obawiam jak to będzie z porodem – mój m na południu kraju pracuje zanim dojedzie to z 5h a ja w domu sama z córką a do szpitala 40 km muszę dojechać
Nastka – jak kiedyś jechałam z m i zwracał mi uwagę to po prostu zatrzymaliśmy się i ja wysiadłam i sam prowadził auto – teściowie tylko się zdziwili bo to było pod ich blokiem, że jak podjeżdżaliśmy to ja byłam za kierownicą a jak wchodzili do auta to już m.
Mlodamamo- wytrwałości z walką bezsmoczkową
Ewa – to się kolęd naśpiewałaś skoro Cię gardło boli:tak:
Agnis – gratki 30 tygodnia i wyjścia ze szpitala życzę ( można się wyciszyć co??) Ale obchód masz późno ja miałam zaraz po 8 !!
Koreczek – co z tą Twoją mamą ???!!! – szukaj koniecznie mieszkania bo zwariujesz tam

Mamusiu synka, takie z ryżem i kapusta te golabki? Bo kiedyś robiłam, zrobilas mi smaka i chyba jutro takie zrobię hyhy

Jak mama lubi koty, to niech po nich ten chodnik w kuchni wypierze, bo jak daje im jeść na podwórku to wielką tragedia się dzieje, a ona w kuchni im daje i ciągle ten chodnik zawalony jest. Ciągle mi śmierdzi tymi kotami a to mnie już do szału doprowadza.

Secret, też myślę że to idealny pomysł. Chociaż miałabym ledwo wiązać koniec z końcem, to się wyprowadze, nie ma innego wyjścia.

Ewa, będę matka chrzestna i matka, chrzestna też, ale i matką buahaha i nie spodziewałam się, że w jednym roku zostanę podwójną mama :D

Zastanawiam się co kupić, do maja mam jeszcze czas.

Wyobrazcie sobie, że dwa chrzty będą w jednym dniu, albo dzień po dniu, ale będzie zamieszanie :-D super! W ogóle nie spodziewalam się że mnie będą chcieli:szok: bo ja taka Monika.... ale cieszę się bardzo!

Secreto, na mnie tantum nie działa :(

Młodamamo, to pozostaje Ci uzbroić się w cierpliwość...
Uważaj na kciuka. Żeby się nie stał zastępnikiem. Bo z tym gorzej walczyć - smoka wyrzucisz, a kciuk się czasem w życiu potem przydaje ;)
Dacie radę!

reklama
Hej dziewczyny!
Ja sie nawet wyspałam , ale wczoraj przed zasnięciem zakropiłm lekko nos takimi kroplami mlecznymi, w pierwszej ciązy kiedyś lekarz mi pozwolił doraźnie. No a po trzeciej nocy nieprzespanej bym dziś juz nie dała rady a do tego mąż w pracy a Olinek mądra dziewczynka ale ciagle coś potrzebuje :) wiec nie bardzo bym odpoczeła.

Agnis abyś do domciu dzis wyszła !
Młoda mamo a co dajesz jej do picia na noc. Ja jak Oliwie oduczałam to właśnie dostała niekaapek i wode z odrobina soku i niestety tak nam sie uzależniła od tego kubka ,że potem długo walczylismy a i ząbki na tym ucierpiały.

Na chrzest to ja bym jakis medalik kupiła. Łyżeczki czy grzechotki z grawerem tez fajne ale ja z tych co nie lubi przechowywać a medalik sie bedzie nosić. biblie faktycznie cięzko trafić fajna a i tak z niej dziecko wyrośnie.

Muniuś umnie ja sobie sama nie wymysliłam tej hypotrofi tak mam wpisane po oststnim badaniu ,że trza obserwować w tym kierunku :(

A umnie na obiad dzis nietypowo he he bo w koncu zrobie oponki :) . Wczoraj chciałam ale siły nie miałam i maż wpadł na pomysł bym mu na obiad zrobiła bo na miesa i sałatki patrzeć nie może.

My na sylwestra w domciu albo do teściów zajrzymy tak na luzie szagier jeszcze jest i zaprasza. Tak mu sie wędzenie spodobało ,że jutro chce wędzić na sylwka jakies kurczaki :) a mój męzus poprosiło o serniczek jesli bede na siłach ech miło mi :)

Do góry