częś dziewczyny
Dzięki za dobre slowa!!!!!!!!! ja wiem, ze to prostaki sa,( moja siostra tez ciagle to powtarza) czasem az wstyd powtarzac co ona i ten jej synek gadają
:-( juz przywykłam.............
Ja dzis w nocy cienko, spac nie mogłam i od 4 wedrówki a to piciu a to siku a na jedno lozko a to na drugie, zasnełam jak m pojechał do pracy a czuje sie jak po jakiejs balandze.............
ALe dzis duzo z Was ma badania- powodzenia!!
Mlodamamo musisz przeczekac za chwiłe przestanie wolac smoczka, a bez smoczka jak juz sie przezwyczai bedzie duzo lepiej spała, to jest dobry wiek na odsmoczkowanie, zanim dzidzius sie pojawi to juz zapomni, potem byloby cieżko..............
Nastka jaki sen :-) czaderski :-)
koreczek ja tez sie boje porodu ale raczej dlatego ze wiem co mnie czeka
Aneta ty dopiero masz bezsenność..............
Munius jak kolor Ci wyszedł, ja znów widze odrosty ale chyba jeszcze nic z nimi nie robie, zrobie w polowie stycznia zeby do konca lutego wystarczylo......
Megipegi to wysoki jest Tadzik, moj na bilansie 2-latka mial 93 cm (17kg) a teraz jest jednym z najwyzszych w przedszkolu :-)
jaspis dobrego masz plana z tym Sylwkiem, jak bedziesz miała dosc to wrocisz do domu a tak by siedzieli u was nawet jak miałabys dosc :-) my sami w domku :-) moja siostra ma za małe dziecko zeby z nimi cos organizowac...........
opowiem wam jeszcze historie z wczoraj : tesciowa wyjeła z szafki cukierki i macha nimi przed Julkiem i kaze mu powiedziec ze kocha babcie, Julek nie chce powiedzieć ze ja kocha a ta macha tymi cukierkami i go szczuje.....Julek poszedl w kat i płacze bo moiw ze nie powie i jej nie przytuli i wyje a ona łazi za nim z tymi cukierkami i biadoli"o Julek niee kocha babc"i i udaje ze płacze, jak wstałam, wziełam te cukierki, otworzyłam szafke i bec te cukierki do szafki i mowie jej ze ma go nie szczuc i z nim POROZMAWIAC nie chce cukierków to nie chce i koniec tematu, m sie nic nie odezwał a ja nie pozwole zeby sie nad nim pastwiła jakimis cukierkami............