reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

hej

kassiulek- u mnie tętno tez wysokie
josek- a co tam u Was za hipotrofia wyszła? moja hania miala i teraz pewnie bedzie to samo....mam takiego stresa przed usg...
joasiu- u mnie tez hormony szaleja a chłop nie dziala na mnie uspokajajaco ostatnio;-)

na pogrzeb nie pojechałam, malż pojechał.hania ma stan podgoraczowy, na 17.00 do lekarza idziemy.

agnis-obys dzis wyszła

reklama
a mnie wkurza bałagan w domu.. tzn P wczoraj niby sprzątał ... ale tak posprzątał, że na posprzątane nie wygląda :no: i siedząc w domu już kusi mnie żeby wziąć odkurzać i poograniać to wszystko.. a obiecałam sobie, że już nic w domu nie ruszę :( tyle, że dzisiaj wizyta o 18 jutro mąż do pracy i sylwester a mi totalnie przeszkadza siedzenie w czymś takim.. czy to możliwe że mój facet nigdy się sprzątać nie nauczy? ja już nie wiem jak mam do niego trafić :( nie wiem aż tak ślepy jest? czemu ja teraz mam go wszystkiego uczyć ?:wściekła/y:tym bardziej mnie to złości bo przecież niedługo dziecko jeszcze z nami będzie więc roboty będzie jeszcze więcej eh eh a on po 5 minutach już jest zmęczony ;/

Ostatnia edycja:
Secreto, mam tak samo jak ty. U mojego sprzątanie wygląda tak: krzesło do stołu dosunac, ciuchy poskladac i położyć gdzieś, nie w szafce, przejechać parę razy odkurzaczem i voila. A ja pozniej jeszcze kurze wycieram, sortuje ubrania, odkurzam dywan i wycieram podłogę. No ale... liczą się chęci :-D

Mamusiu synka, nie doczytalam... zaparcia?

Megi juz sliwki nie działają....jeszcze kilka tygodni temu działały a teraz juz nic nie działa, siostra mi sie kazała wziac za te zaparcia bo za chwile krzywda mi sie stanie TAM :-(

Koreczek
zaparcia i to jakie...........:baffled:

reklama
Musisz się tego pozbyć, może dużo wody pij, ile wlezie. No ale żeby to pozniej biegunka nie była.... trudna sprawa z zaparciami, bo mogą pozniej się hemoroidy zrobić :no:

Do góry