reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Matko mamusiu synka co za czarownica co to znaczy że nie wiadomo czy te dziecko bedzie ? Ubiłabym babiszona !
Z nia nic nie zrobisz ale nad męzem popracuj bo szkoda Twoich nerwów.

Moja teściowa w sumie niemam co narzekać choć miewa swoje jazdy tez, odpukać ostatnio bardzo rzadko. No ale mój mąż zawsze za mna stoi. kiedyś był taki trudny czas to ja łagodziłam nawet sytuacje i mówiłam aby pójśc do nich bo mąż niechciał.

Ostatnia edycja:
on widzi choć czasami mowi ze wyolbrzymiam......on jest dobry jak siedzi daleko od niej bo jak już się z ta rodzinka zetknie to odbija mu chociaz jego drugi brat jest ok.............
Ona uważa ze wszystko może się stać i co pomyśli to powie, nie owija w bawełnę, z grubej rury wali co myśli.......

le ja się tez z nimi nie szczypię, kiedyś bym siedziała cicho teraz już tez mowie co myślę jak mnie wkurzą.....

Witajcie!

Melduję się po Świętach, już z Krakowa :)
Nawet nie próbuję Was doczytać ;)
Na fb widziałam, że jakieś niefajne akcje szpitalne część przeżyła. Mam nadzieję, że wszystko ok!

U nas w porządku. Wszyscy zdrowi. Mój brzuch wreszcie ruszył do przodu i w związku z tym ja sama ledwo się ruszam, raczej toczę się jak kula ;) Byle do marca ;)

Sorry Mamusiu synka... ale chamstwo w najczystszej postaci u rodziny Twojego męża... ja o różnych rzeczach słyszałam, ale naprawdę nie rozumiem jak można się tak zachowywać, że pytać tylko o coś Twojego męża... Nie wiem czy na Twoim miejscu w ogóle bym tam jeździła ... Dla mnie też nie zrozumiałem jest jak Twój mąż może być tak zaślepiony i nie widzieć, że to taka wiedźma... wspołczuję ogromnie, szczególnie teraz kiedy jesteś w ciąży i potrzebujesz spokoju

Munis.. Tadzik to teraz ponad 13 kg i prawie 90 cm szczęście.. Z ciemnych włosów zrobił się blondyn, ale brązowe oczów mu zostały po tacie...zupełnie nie przypomina tego maluszka z początku... ostatnio rozbiłam albumy i właśnie stwierdziałam, że dopiero jak miał z 8 miesięcy to zaczął być podobny do siebie teraz

Hej dziewczyny.
Ja mam kochana mame, tylko ma wlasnie takie odchylki...wie doskonale ze mi tym przykrosc robi...i jak z nią gadam to mowi ze za bardzo wszystko do siebie biore..no taka jestem... ale chcialabym chociaz raz podczas calej ciazy uslyszec ze sie chociaz cieszy..a nie ciagle narzeka :(

mlodamama21 ale dupek z tego lekarza! ale dobrze, że wszystko sprawdzone i oki jest! to najważniejsze! :tak:

munius
Greya jednym tchem przeczytasz :-D ja sobie na kindle tez zgralam te 11 godzin, bedzie wygodniej mi czytac ;-) i wstawaj z tej podlogi! nie wiem czym myć....tez mam z tym problem :sorry2:
mamusia synka.... ech co tu mówić..masakra jakas no! :wściekła/y:

Josek masz racje, crossa tez wtedy zlapie :-D

marcia30
a nie lepiej po nowym roku do hurtowni? ja wlasnie odlozylam wyjazd, bo na koniec roku to wszezie jakos tak malo towaru..renament itd..tez mnie korcilo zeby wczoraj pojechac, ale wlasnie z tego wzgledu odlozylismy to na nowy rok.

No nic... zmykam czytac ksiazke. Nie proukujcie tyle bo znowu bede miala problem z doczytaniem :-D przespanej nocy życze :tak:

reklama
Munius nie bardzo się odzywali, szwagier obrażony bo już na 1 listopada się z nim ścięłam więc jak cos ode mnie chcieli to mówili do mojego m a w zasadzie to nic nie chcieli, tylko słyszałam Tomek ( mojM) zostaniesz na noc, Tomek zjesz, Tomek chcesz herbate, Tomek pojdziemy zobaczyć szopke, Tomek może przyjkedziesz na Sylwestra......a mnie jakby nie było............a brzucha to już wogole nie ma............tesciowa powiedziała ze jeszcze nie widomo czy będzie to dziecko :baffled:ale kiedyś w ciaży z Julem tez tak powiedziała......a i w moim talerzu z rosołem pływał robak........podobno wylazł z włoszczyzny.............

m mnie tez wkurzyl bo buczał ze jego mamunia przyjedzie do Jula jak pojde rodzic - ale na to mam plana, wezmę wcześniej poproszę siostrę i sąsiadkę i one już tu będą warować żeby czarownica nie przyjezdzała :-)
Jezu ja bym wstała i ostentacyjnie wylała ten rosół do wc, tak co by wszyscy widzieli i jeszcze głośno skomentowała, i kazała się zawieść do domu, bo głodna jestem;-)
A ten tekst o dziecku to dosłownie bym wstała i chyba jej w pysk strzeliła:wściekła/y:.

Młodamama jak bym złożyła skargę na lekarza, nie jesteś workiem treningowym:wściekła/y:

Do góry