reklama
mamusia synka - trzymaj się u teściowej - weź nożyczki może uda Ci się tę niewidzialna pępowinę między matką a synem troszkę naderwać
Właśnie w c&a zrobiłam małe zakupy dla maluszka Są duże wyprzedaże !!!
Teraz wchodzę na stronę smyka
Właśnie w c&a zrobiłam małe zakupy dla maluszka Są duże wyprzedaże !!!
Teraz wchodzę na stronę smyka
ja już 2 miesiące temu zamawiałam ze strony C&A i chyba nie do końca byłam zadowolona.. przesyłka szła dosyć długo bo z Niemiec.. i jak się okazało to nie wszystko mieli na stanie.. i nie wszystko co zamówiłam to doszło.. i nikt o tym mnie nie powiadomił .. poza tym tydzień potem z ciekawości weszłam do stacjonarnego sklepu C&A i były te same rzeczy co na stronie i jeszcze taniej interesu nie zrobiłam
secreto zainspirowana tym co napisalas to chyba kupimy
Baby Shop | Babies Products | Online Baby Store - Baby Kingdom - Oricom Babysense2 Infant Respiratory Monintor ;-)
Baby Shop | Babies Products | Online Baby Store - Baby Kingdom - Oricom Babysense2 Infant Respiratory Monintor ;-)
Ozila myślę, że warto potem zawsze można sprzedać no albo kupić używany.. przypadki śmierci łóżeczkowej zdarzają się rzadko ale jednak są:-(ja bym sobie potem nie mogłam darować, że nie zrobiłam wszystkiego żeby temu zapobiec ;(
secreto - ja wiem , że paczka idzie z Niemiec i trochę to trwa ale mam czas więc poczekam. A w C&A będę dopiero 2 stycznia więc dzisiaj jak zobaczyłam , że jest wyprzedaż to się skusiłam. Kupowałam u nich kurtkę ciążową i długo czekałam i jak doszła to okazała się być zbyt cienka i bez problemu robiłam zwrot bezpłatnie po zamówieniu kuriera do domu więc nie mam złych doświadczeń jak na razie
Dziewczyny mam pytanko bo dziś od rana mam jakieś takie dość silne bóle przy samym wlocie do pochwy jakby przy wargach sromowych... jest to taki ból ze aż przez chwilę nie mogę się ruszać.... nie mam pojęcia co to może być a wizyta dopiero 7 stycznia jak myślicie co z tym zrobić? Dodam ze jak leże jest ok tylko jak chodzę to mnie takie bóle łapią...
Nastka ja też mam takie coś ale bardziej takie chwilowe kłucie ;/ trwa to tylko chwilkę ... myślę, że jedynie co ktoś ci może poradzić to zadzwonić do swojego ginekologa albo przejechać się na IP ja właśnie się ostatnio zastanawiałam czy może to jest objaw skracającej się szyjki? bo ja właśnie czuję to kłucie jakby od szyjki..
AnetaNorwegia
Fanka BB :)
Secreto mojego brat zmarl smiercia lozeczkowa gdy mial 5tyg. Wiec u nas jest podwyzszone ryzyko
Ale mamy tylko nianie z aventu a pod materacem zawsze poduszka lub rozek zeby glowla wyzej byla i Michelle spala u siebie w lozeczku tylko w dzien. Pierwsze miesiace w nocy zawsze u mnie w lozku polozna zachwalala ta metode tez i mowila ze mala bardzo ladnie oddycha dzieki mnie i ze ryzyko jest zerowe jak spi przy mnie
Jestem nie wyspana... Zasnelam po 7 a pol h temu obudzila mnie Michelle mokrym buziakiem w polika
Bede caly dzien do tylu chodzic... Poloze sie z nia kolo 1 na drzemke
Ale mamy tylko nianie z aventu a pod materacem zawsze poduszka lub rozek zeby glowla wyzej byla i Michelle spala u siebie w lozeczku tylko w dzien. Pierwsze miesiace w nocy zawsze u mnie w lozku polozna zachwalala ta metode tez i mowila ze mala bardzo ladnie oddycha dzieki mnie i ze ryzyko jest zerowe jak spi przy mnie
Jestem nie wyspana... Zasnelam po 7 a pol h temu obudzila mnie Michelle mokrym buziakiem w polika
Bede caly dzien do tylu chodzic... Poloze sie z nia kolo 1 na drzemke
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: