reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Muniuś nie wiedzialam ze jest ksiażka na podstawie ktorej jest nakrecona zielona mila :szok: zaraz szukać bede, chociaz szkoda ze nie przeczytalam przed obejrzeniem filmu... A PS kocham Cie przeczytalam...zryczalam sie na calego..filmu postanowilam nie ogladac...

reklama
Katrine - no niestety, jak mieszkałam z przyszłym szwagrem to on miał sokowirówkę i z moim usiedliśmy z kilogramem pomarańczy to soku było z teg co kot napłakał, też się zdziwiliśmy :-D Ale za to jaki soczuś z tego pyszny wychodzi i jaki zdrowy...mmm :tak:
Nastka - wynajmowałam mieszkanie z zakupoholiczką w drugim pokoju, z którą notabene dalej mam kontakt i zdążyłam się nasłuchać jej opowieści, o zakupach z nią nie wspominając...raz zrobiła numer, w Reserved była taka śliczna kurtka skórzana za 300 złotych, nagle patrzy, a tam na jednej zamiast 300,00 to 30,00 i po kłótni z ekspedientką (która oczywiście broniła, że błąd, że nieważne...) dostała kurtkę za 3 dyszki. Śmiałam się, ze głupi to ma szczęście, bo akurat na swój rozmiar trafiła, a tylko jedna była trefna (przewertowałyśmy wszystkie i z zaplecza jeszcze prosiłyśmy, by przyniosły) :-D

Muniuś nie wiedzialam ze jest ksiażka na podstawie ktorej jest nakrecona zielona mila :szok: zaraz szukać bede, chociaz szkoda ze nie przeczytalam przed obejrzeniem filmu... A PS kocham Cie przeczytalam...zryczalam sie na calego..filmu postanowilam nie ogladac...

Coooo Ty, obejrzyj jest super! Aktorzy idealnie dobrani, ja też ryczałam i nad książką i na kanapie oglądając film. Zawsze jak oglądam to się wczuwam i oczywiście było "jakby to było jakbyśmy ze Zbyszkiem byli na miejscu tych aktorów" :-D:-D:-D

Munius to miałaś niezła ta koleżankę :)) ale fakt niektórzy to maja farta :) mój m natomiast miał jakiś czas temu akcje z krótkofalówkami które normalnie kosztują ok 200 zl i były w Kauflandzie przecenione na 129.99 a mój nie zauważył naklejki na pudelku i podszedl do czytnika i okazalo się ze ktoś się chyba pomylił i wprowadzil do systemu cene 29.99 i tym sposobem kupił drogą rzecz za bezcen w sumie tak jak twoja koleżanka :))

O rany, bidulka z tej naszej kochanej Agnis :-(
Jagna dziękuję za informację, a do tych co mają fb prośba - jak Agnis coś będzie pisała tam to proszę o info tu :-( Najważniejsze jest to, że jest pod stałą obserwacją lekarzy i na pewno nic złego się jej nie stanie...

Małpawzoo - ciekawe co u nas tu będzie się działo, póki co to dalej nie wiadomo co z Igem :dry: Z tymi ciuszkami to tak jest, ja to mam parę nówek, a tak to używki mega paki na allegro kupuję :tak:Nieraz jak trafiłam to wychodziło np. 3zł. za sztukę. Co do prezentu może jakaś gra planszowa? Nie wiem czy lubi, ale np. Monopoly?

reklama
Hej moje kochane. Napisalam tak na szybkiego na fb bo mi forum sie nie chcialo otworzyc.

A wiec tak. Mąz i Wy namowiliscie mnie na szpital :-)
Ale dobrze. Wszyscy bedziemy spokojniejsi.
Dostalam kroplowke z nospa,teraz leci z magnezem i z minuty na minute coraz lepiej.
Maly wierzga jak szalony. :-)
Dostalam tez zastrzyk w tylek ale nie pamietam z czym.. :-)
Na rano juz mam uszykowany kubeczek na siuski hehe :-)
Na rano bedzie wymaz i moze to od tego.

Na sali leze z marcowka:-) ma termin na 7 marca. Slyszalysmy jak jedna rodzila. Teraz druga wrzeszczy.. Jaka noc..

Dzieki za kciuki:-*:-*:-*

Wstepnie wychodze w poniedzialek.

Ale jestem glodna. Ciasta bym zjadla. A tu nic ...

Macie pozdrowienia od kolezanki z sali:-)

Ostatnia edycja:
Do góry