reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Agnis nooo fakt super że mały się ogarnął bo inaczej bym chyba z nerwów to wczoraj urodziła hihi :) a mowie dziś jest jakieś szaleństwo od rana :))
A szczoteczek dostała Braun Oral B trizone 1000. Trochę się mezus wykosztowal ale wiedział że właśnie coś takiego chciałam. A widzisz szkoda że ja nie trafilam nigdy w rossmanie na taka szczoteczek bo tez na pewno bym ja wzięła :) teraz od dwóch dni jak jej używam to aż nie wierze ze zeby mogą być tak wypolerowane :) po prostu rewelacja :))
Podobało mi się jak sobie poradzillas z wczorajszymi gośćmi :)) i ważne że zrozumieli. Niestety my babki w ciąży nie jesteśmy w stanie długo balowac :) ja o 22 już padam :))
Super że uczucie tamponu ci minęło ale mimo wszystko nadal uważaj na siebie i duuuzzzooo odpoczywaj :))
Ja tez za chwile będę grac na xboxie z mężem hihi my to w Diablo 3 ciągle naparzamy :)))

Mamusiu Synka fakt jeden dzień można przeżyć hihi ale jak coś to też się bardzo nie zmuszaj w końcu jesteś w ciąży i teraz ty rzadzisz :)

Monika dokładnie tak to z tymi informatykami bywa. Mój jeszcze do tego zapalony fotograf i ciągle nowe gadżety do lustrzanki kupuje :) moja koleżanka się ostatnio usmiala jak przyszła do nas do pokoju bo stwierdziła ze więcej w nim sprzętu niż mebli heh :)

reklama
Odprawiłam chłopaków do teściowej bo po 3 razy dziennie wydzwania i kiedy przyjedzieSZ, kiedy przyjedzieSZ :baffled: a sama sobie w domku siedzę bo by mnie przeciagała bo wszystkich cmentarzach w miescie bo ja przeciez sama w jej mieszkaniu nie mogę zostać bo ona sie nie zgadza,,,,,,,,, a posiedzę sobie w domku, spokoj, cisza a wieczorem wrócą :-)

Nastka
ja na urodziny dostałam ta szczoteczkę od meża ;-)

Agnis ja myslę ze to mogło byc od kupy, mnie wczoraj mega brzuch bolał a jak zrobiłam qpe to przeszło, wogole to jutro chyba skoczę do apteki kupić Lactulosum bo ostatnio strasznie u mnie z ta qpą :-(

Monisia
3 wigilie? wow, podziwiam, ze dałas rade!!!!

Munius my wczoraj z m kogel mogel obejrzelismy, 2ga częśc mi nagrał to sobie obejrze popołudniu :-)

a ja dzis na wadze zobaczyłam +10kg aaaaaaaaaaaaaa, a tu dziecko jeszcze z 1500-2000g przytyje to ciekawe ile ja...........

Dzień dobry Misiaczki! :* :-)
Poprosiłabym na e-mail’a jak można tego Grey’a (ha i zaoszczędziłam na kupowaniu) monika.vectra@o2.pl. Właśnie jem parówki w cieście francuskim z serem i musztardą…mmm drugi raz w życiu je zrobiłam i chyba nie da się tego popsuć, a tak mi smakuje...! :tak:Mój mały przekopał mnie po macicy od rana do teraz, jak wstałam to się uspokoił, więc można by drużynę piłkarską założyć i jaka kaska by nam wpadała, hehe, biznes opłacalny - chłopaki by mamuśki utrzymywali :-D Właśnie oglądam na BBC „Szef jak szpieg”, polecam, świetny program o tym jak szef danej korporacji podszywa się za pracownika i potem nagradza tych co są oddani tej pracy itp. itd., a dobre teksty tu lecą do kamery, np. „chodzenie po hali jest bardziej męczące niż siedzenie za biurkiem” :laugh2:

Aneta – ojj nie wiedziałam, że nie można jej jeść, a parę razy jadłam od początku ciąży, dobrze wiedzieć :dry:

Marcia – ja też lubię spać z kołdrą między nogami, a nieraz i kołdra nie wystarcza to pluszaka wkładam, hehe :-D Co do włosów to jak tak to trzymaj je w takim razie, nie ma co ich farbować :tak:Mi też czasem powtarzali o rudym, że ładnie, ale to farba nie natural, a mi się już znudził ten kolor, naturalny mam ciemny blond taki myszowato brązowy :no:

Nastka – uuu to tak to seksualnie działa? Hmm, to dobrze, bo ostatnio już nie mam takiej ochoty przez brzuszek :-(Co do szczoteczki to muszę im się przyjrzeć, bo nigdy nie używałam elektrycznej :szok:

Agnis – a dziękuję dziękuję, tak to ja, bardzo mi miło :zawstydzona/y:Ciekawe co goście o Tobie pomyśleli jak ich tak ładnie i grzecznie wyprosiłaś, hehe :-D Ja to nigdy nie powiedziałam wprost, że mają wyjść, bo zawsze chciałam jak najdłużej wytrzymać i usiedzieć, a ostatnio sami to zauważyli jak przysnęłam przy stole, więc nic nie musiałam mówić, obudził mnie mój i już chciałam do łóżka, a znajomi ubrani żegnali już się, bo zanim mnie obudził to zdążyli wstać i się ogarnąć do wyjścia :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Młoda mama – a właśnie przypomniało mi się, że też miałam takie swędzenie w poprzedniej ciąży i właśnie jakoś w takim okresie to na IP pojechałam, bo nie mogłam wytrzymać i tam podłączyli mnie pod kroplówkę i podali dożylnie wapno, ale musiałam tam leżeć 3 dni, bo nie przechodziło :no: Jeśli jeszcze Cię swędzi to jedź może do apteki albo zadzwoń do gin lub na pogotowie i zapytaj co masz robić, ja tak nieraz dzwoniłam na pogotowie i podpowiadali co robić...

Mamusia synka – no musisz w końcu tą swoją teściówkę zobaczyć, bo co to za święta bez teściowej?! Święta stracone! :-D:-D:-D U nas w Wawie też 9 stopni :eek: Ty przytyłaś 10 kg. dopiero teraz, a ja 2 tygodnie temu i aż boję się wejść na wagę u gin, bo w domu na szczęście jej nie mam.

Monika – eee no mój nie robi mi tak wypasionych prezentów na urodzinki; ale jakby zrobił to nie wiem czy by mi trochę szkoda nie było, bo jakby nie było 2 tysie za telefon to sporo…no, a budżet wspólny to inaczej się na to patrzy :-D

*-*-*
Oho, mały znowu zaczyna urządzać sobie mecz piłki nożnej w macicy :rofl2:
A no i przegrałam wczoraj sama ze sobą, jak jakaś narkomanka - znowu zalicytowałam ubranka! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: To silniejsze ode mnie!

Ostatnia edycja:
Munius Grey wysłany :) sprawdź czy dotarł :) książka pobudza wyobraźnię to fakt :) ale nie wiem jak sprawdzi się w ciąży bo i ja teraz mniej chętna na ekscesy w sypialni przez brzuszek :)) spoko nadrobimy później :))

Anetka odpoczywaj a skurcze na pewno miną:)

Załączniki

• 1388063209063.jpg
    1388063209063.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 46
Wrocilam od kolezanki najdalam sie ciasta ze az mi niedobrze ale ten torcik bezowy super i jak sie kupi gotowe placki bezowe to robi sie go blyskawicznie. Wkleilam wam linka w odpowiedni watek . Cos czuje że zaraz pojde spac :-)

reklama
Do góry