reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Nastka – no to ja wątróbkę z kolei uwielbiam…MNIAMI! Z cebulką i papryką…mmmm :tak: Co ciekawego czytasz? Ja przez to forum nie mam czasu na czytanie książek i chyba będę musiała odstawić forum na bok póki jest czas na książki :nerd: Moja ostatnia książka to był "Ojciec chrzestny", sięgnęłam po nią zainspirowana filmem, ale strasznie chciałabym trylogię Grey'a przeczytać, bo nawet tu pisały dziewczyny, że fajna książka, tylko muszę ją zakupić. Właśnie, może ma któraś do sprzedania? :-)

Marcia – no napracowałaś się, ale warto było, bo takie fanty no kochana, mało kto wygrywa ;-) Ja to nic nigdy nie wygrałam i nie wiem jakie to uczucie :zawstydzona/y:Tobie łatwiej zmienić kolor na ciemny, mi z rudego na blond to już raz się nie udało i tragedię mam na głowie, a Ty z blondu na ciemny – idealne farbowanie, a nie chcesz ich niszczyć czy co? Teraz to i u fryzjerów i w hurtowniach mają takie fajne farby co są prawie, że bez chemii i naturalne i nie niszczą tak włosów jak te co były kiedyś i z amoniakiem :happy2: Twój teść to chyba taki zabawny facet z tego co czytam, taki pełny radości życia :tak:

*-*-*

Dzisiaj od rana jest grany w tv albo "Miś" albo "Kogel Mogel"...same stare hity! A no i "Sami Swoi" oczywiście :tak: Mam nadzieję, że nie ma wśród nas żadnej marcóweczki co nazwie swoją córę TRADYCJA :-D:-D:-D

reklama
Dzien dobry!

ja juz sie wyspalam i powiem wam ze moj patent z dwoma kojcami rewelacyjnie sie sprawdzil...super mi sie spalo. Ja swoj kojec kupilam ponad dwa lata temu przy poprzedniej ciazy tej straconej ale przez ten czas spalam w nim caly czas bo ja uwielbiam spac i zwijac koldre miedzy nogi i potem pod glowe a tu mialam kojec a poza tym przy bolach kregoslupa tez mi pomogl.

munius ja nie farbuje bo mi szkoda tych moich kudelkow, zawsze mi wszyscy zazdroscili koloru, u fryzjera zawsze babki pytaly czy farbowane jak mowilam ze nie to ale fajny kolor itd wiec jestem z nich dumna :-) co do greya to mam w wersji elektroniczej jak chcesz

ja nie znosze watrobki i tak jak aneta napisala tez gdzies slyszalam ze dla ciezarnych niebardzo wolno..

ide dalej leniuchowac , milego dnia :-)

Munius ja jestem teraz akurat na etapie czytania Dana Browna Zwodniczy Punkt :)) bardzo lubię jego książki :) polecam :) a co do Greya to ja juz czytalam i fakt fajna książka i tez warto przeczytać tylko uwazaj potem na swoje pomysły w sypialni hihi w sumie to teraz się kapnelam ze Greya czytalam w lipcu.... I właśnie wtedy zaszlam w ciążę .... Hmmm... :))) acha i czytalam cala trylogię na tablecie :) wiec mam w PDF gdybys chciała :)
A stare hity filmowe to super sprawa :) zna się na pamięć a i tak można oglądać milion razy :))
A wątróbka.... No właśnie niektórzy lubią :)) hihi ja nie tknę :))

Tehawanka to ty masz dziś zjazd rodzinny :) a ja znów dzisiaj w końcu odpoczywam :) nadal leże w lozecxku i wcale nie zamierzam wstawać... No chyba ze na jakieś jedzonko bo juz zaczynam być głodna :))

A mój mały juz od 6 dal mi popis piłkarskich zdolności hihi po wczorajszym stresie to było dla mnie jak masaż hihi chociaż czasem bola te kopniaki jak cholera to je kocham i niech kopie ile się da ;)

Miłego dnia dziewczyny :))

Nastka moj tez trenuje od kad sie obudzilam...moze razem w druzynie pilkarskiej kiedys beda:-D
A co do greya to kiedys widzialam chyba na fb takie body niemowlece z napisem z przodu po ang. Ze 9 miesiecy temu moja mama czytala 50 twarzy greya:-)

Witam moje kochane :tak:

Moi chłopcy poszli do kościoła a ja mówię sobie siadam i zobaczę co napisałyście:-D

Marcia - body z Greyem? Niezły pomysł, muszę poszukać hihih:-D A co do chłopaków w brzuszkach to chyba wszyscy będą razem kopać, ale wiem ze mój jako napastnik bo nie odpuszcza ani w dzień ani w nocy:-D

Tehawanka - udanego świętowania z rodzinką:tak:

Monisia0605 - 3 wigilie? Ja ledwo 1 przeżyłam. Odpoczywaj dużo:tak:

Muniuś - fajny avatar - to Ty nie? Taka sexy bejbe :tak: Ja też za śledziami nie przepadam, aczkolwiek nie jest tak ze wogoóle ich nie tknę. Najgorsze jak ktoś nas zmusza do zjedzenia czegoś, czego nie lubimy:wściekła/y: Co do babci szkoda, że nie rozumie istoty Świąt i się z Wami nie pogodziła...:-( Rozśmieszyłaś mnie też tą "Tradycją":-D oryginalne imię trzeba przyznać. A co do opuchniętych nóg to ani w pierwszej ciąży ani teraz tego nie mam. Tylko z palców ścignęłam obrączkę i pierścionek, wolę nie ryzykować.

Nastka - dobrze, że mały Cię uspokoił i daje znać o sobie:tak:Łobuzek jeden:-D A jaką szczoteczkę dostałaś? Ja kiedyś kupiłam taką elektryczną niefirmową w Rossmanie za ok 30 zł i też jestem zadowolona :tak:

Aneta - co do wątróbki ja ją lubię z cebulką :-D i tylko drobiową ale jem rzadko, może raz na 1,5 miesiąca. Chodzi o to że jest w niej dużo witaminy A i trzeba uważać żeby nie przedawkować bo za dużo wit A dla dziecka jest szkodliwe. Ale myślę ze żeby przedawkować trzeba jeść wątróbkę chyba 3-4 razy w tygodniu.:tak:

Koreczku - nie wiem czy w ciąży można leki uspokajające, najwyżej wypij sobie herbatkę z melisy - jest na uspokojenie i to są same zioła wiec nie powinno zaszkodzić ale zapytaj lekarza. A na wszelkie kłopoty zawsze myśl o córce:tak:

Susi - szalejesz z Thermomixem:tak: fajnie ze wszystko samkuje:tak:

Kama -dobrze ze u dentysty bylas:tak: pamiętasz jakie problemy miała Nikusia nie?

Mlodamamo - ja się nie znam na tym swędzeniu w ciąży to nie pomogę,a co do szkoły nie możesz sobie odpuscic trochę?

Przepraszam jeśli którejś nie odpisałam...

Teraz co u mnie...
Wczoraj mieliśmy wieczorem gości... Był mój brat z dziewczyną, kolega z dziewczyną i jeszcze jeden kolega. Nie było tak źle tylko ze glosno... i ok 24 powiedziałam żeby się nie gniewali ale ze chce isc spac i się zmyli:tak:ale ze mnie gospodyni co? :-D
Całe szczęście ze dzień lezenia poprawił moją szyjkę a przynajmniej tak mi się wydaje bo nie czuje już tego "tampona".
Obym tylko nie przechwaliła:szok:
Nawet nie mam takich mocnych skurczy i napięc brzucha. Powiem Wam ze nie wiem tez czy to nie była wina zaparć bo prawie dwa dni nie mogłam się normalnie załatwić a bałam się przeć żeby czasem w kiblu nie urodzić:-D Ale wczoraj tak kolo 19 wreszcie ze mnie wyleciało to i owo..i ulga....
Dzis rano znow...wiec z brzuchem i szyjką lepiej, ale i tak będę odpoczywać:tak:

Dziś też żeby się nie przemeczac idziemy do mamy na obiad i kawke.

A za chwile wracają chłopaki:szok: to już godzina minela??? :-D I będę z młodym grała na konsoli bo dostał gre Władce pierścieni na Xboxa :-)

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny :-)

Wczoraj z chłopakami siedzieliśmy do 23ciej a dziś dopiero wstaliśmy (starszy jeszcze śpi) :-)

wczoraj nam fajnie dzień minął, byliśmy u mojej siostry ale już m sobie wymyślił ze w niedziele jedziemy do jego mamusi na obiad :szok:no nic jeden dzień przeżyje :-)

Miłego dnia dziewczyny!!! u nas dziś 9 stopni :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Lecę zrobić Kurczakowi śniadanko :-)

reklama
Do góry