reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Jezu jak mnie wkurpipipiło to babsko, dzwoni do mnie i mi mowi ze julek sie dobrze bawi z wujkiem i nie przyjedzie dzisiaj do domu, ze mam sobie sama posiedziec w domu bo Julek zostaje u niej na noc, po moim qwa trupie!!!!!!!!!!!!!!!co za stara franca :-(

Agnis hahahahaha, to niezłego masz tatuśka, hahaahahahaha :-D:-D:-D:-D
Mamusia synka uuu to teściówka wytoczyła ciężkie działa na złość Tobie, łooo i co teraz? Zostaje tam? :sorry2:

ja go nie wyszykowałam na noc, zadnych ubrań, pizamy, nic :-) ale po co mnie ta baba wkurpipi takimi tekstami, jak wujek chce z Julem pobyć to niech go odwiedzi a oni go nie odwiedzaja NIGDY, tylko jak my tam pojedziemy to super wujek i super babcia....................ahhh mam wqrwa......ubije kiedys to babsko w afekcie

Co Ty, szkoda życia, a pójdziesz siedzieć jak za człowieka :-D:-D:-D
No i męża będziesz miała na sumieniu...on wie jaką "miłością" obdarzasz mamusię? :-) Czy nie jest świadomy?

Wie bo ona tez mnie nie lubi :-) tzn ona jest stara baba, ktora uwaza ze zabrałam jej synka, ona jst od ponad 20 lat wdowa a ja zawsze powtarzam, ze baba bez chłopa dziwaczeje i ona jest zdziwaczała namaxa, czasem cos mi powie, ze mi w piety wlazi i się z tego cieszy...........ona powinna sie leczyc.......

reklama
Hahahaha, ale wiesz coś w tym jest, że baba bez chłopa dziwaczeje, bo moja babcia też nie ma chłopa i też coś ma z głową, jak się chłopa nie ma to się skupia uwagę na swoich dzieciach i to one zawsze są takie kochane, a tu nagle Ty wkroczyłaś do świata jej najukochańszego i najdroższego Synka i jej go zabrałaś! :-D:-D:-D

Do góry