reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Agnis, przede wszystkim cisza :)
Jeszcze z nimi dziś choinkę ubierałam. Myślałam, że osiwieję - jakby się ich nagle trzy razy więcej zrobiło i każdy miał po 10 łap, które chcą wszystkiego dotknąć :p

Stwierdziłam, że przed pracą jeszcze sobie pomelo zjem. A co - należy mi się ;)
Póki Męża nie ma, bo by mi połowę zeżarł :p

reklama
hej

ja niby ok, po wizycie ale byla bez usg i schudłam przez 2 tyg pol kg...i sie martwie teraz ze mały nie rosnie albo coś...ehhh. a usg za 2 tyg dopiero...Hania na jasełkach cudnie tanczyła-mąż nagrała le niestety bez głosu:wściekła/y: no trudnąo

doczytałam Was dzisiaj po kawałku, ale padam..jutro wpadnę

zdrówka wszystkim i oszczedzajcie sie (mnie ginka pytała czy przypadkiem swiat nie przygotowuje:))

miłego wieczoru i spokiojnej przespanej nocki

Tehawanka - szalejesz z tymi potrawami! matko...dobrze,że u mnie nie będzie aż tylu pyszności bo zjadłabym wszystko co wymieniłaś!
susi- francuskie_z_jablkami__2.jpgdla Ciebie....tylko wirtualne niestety...

Agnis- w końcu dałam 30 zł do koperty księdzu i 20 zł dla ministrantów-uznałam,że tak jest ok. Przed przyjęciem ksay nikt ani przez sekundę się nie opierał - ale to nawet ok,bo nie lubię tych teatrzyków i wpychania księdzu kasy "niby na siłę". Brzuch oczywiście zauważył,nawet pomodlił się za dziecko, pytał nas oczywiście czy żyjemy w sakramentalnym związku itp. Spisał nas do swoich akt i poszedł dalej :blink:

Załączniki

• francuskie_z_jablkami__2.jpg
    francuskie_z_jablkami__2.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 35
kainkas no i ginki trzeba słuchać i ze świętami nie szalec
Ewa tyle rak i 100 razy więcej radości z ubierania tej choinki zapewne
agnis tak będę rodzic w tym szpitalu to jest wojewódzki szpital specjalistyczny w moim mieście z konfliktem by mnie nie przyjęli , a co tam na FB, ze mam zagladac?

Dobrej nocki i do jutra. Hurra ostatni dzien szkoły mlodego w tym roku :-)
Kainkas na pewno dzidzia rosnie,nie martw sie na zapas bo bardziej schudniesz ;-)

kainkas ja zanim trafiła do szpitala to SPR wagę i w przeciągu tygodnia schudlam 1,3 ciekawe jaski wynik zapisze jak stąd wyjde bo jedzenie to wiecie takie jałowe a zakazalam żeby mi dowodzili tylko wodę soki i owoce

reklama
Do góry