reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Tak tak dziewczyny B oznacza ciąże, mi też się pomyliło wybaczcie:tak:
A ja trochę pospałam i mi lepiej.
A mój Kacper z 20 stycznia :tak:to będziemy miały dużo urodzinek dzieciaczków w Nowym Roku:tak:

reklama
Jagna moj Julek tez z 9 stycznia ;)

O jak fajnie.
Ja raz miałam kontrole z pracy, jak na 2 zmianie coś mi w plecach strzeliło, bolało, zgłosiłam kierowniczce, łykałam leki przeciwbólowe i dotrwałam do końca zmiany. Jak bym zeszła wcześniej to by nie miał kto sklepu zamknąć. O 1 w nocy dotarłam do domu obolała, rano poleciałam do lekarza dał L4 a na 2 dzień kontrola. Ja wylazłam z sypialni rozczochrana, zaspana i w piżamie. Popatrzyły kazały mi coś podpisać i się zmyły;-) W sumie skończyło się u neurologa dostałam jakieś blokady. Diagnoza naderwany mięsień i uszkodzony nerw kulszowy:wściekła/y:

Dziewczyny padam wczoraj jezdzenie sprzątanie prasowanie i lekarz dziś lepienie pierogow stania mam już doscy :baffled: Mialam wczoraj się odezwac ale moja cos przewziebiona i strasznie marudna była a do tego jeszcze mielismy kolede a mój taka ma zmiane ze dopiero kolo 20 wraca do domu także wybaczcie

U lekarza ok nie miałam usg ,ale tętno dziecka mi wysluchal , zbadal mnie na fotelu , wszystko ok, badanie krwi i moczu w normie . Dostalam skierowanie na kolejne badanie moczu i krwi i krzywa cukrowa ale to mam zrobić już po nowym roku, Jedynie to zwrocil na niskie ciśnienie bo miałam 90/60 , a waga w normie 71 kg , czyli niecale 6 kg na plusie

Widze ze dużo urodzinek wypada w styczniu :-):-):-) :-) To i ja dodam od siebie ze mam 10 stycznia a moja Madzia 20stycznia :-):-):-):-):-)

No to rzeczywiacie w styczniu bedzie duzo solenizantow....

Ja jak mieszkalam w pl I bylam na l4 to nigdy nie mialan kontroli...... ale musialam miec szczescie...

Mamusia synka super ze wycieczka sie udala.....

A my mamy jakies niesamowite zakonxzenie roku... w nocy tel od barmanki, ze ktos rozwalil caly slubz lampami...tzn ze ktos wjechal.... I zwial.... slup jest z kamienia tak ladnie zrobiony I jakis ..... wjechal w niego I myslaa, ze zwieje... na kamaerach wszystko sie znalazlo.... ale jakos dziwnym trafem nikt nie ma do kolesia kontaktu, nawet chlopak, z ktorym wczoraj pil.... wyslalam mu wiadomosc ma fb, zeby sie skontaktowal.... nie skontaktuje sie to za h dzwonimy na policje I bedzie mial pozamiatane.... 3000$ jeden taki slup.... super.... :/ pocieszam sie, ze moze byc jeszcze gorzej

malpawzoo spoko jutro będzie ;-)

Dziś mam dzień sprzątania... Jak wczoraj spać nie mogłam to dziś spałam 11 godzin :-)więc jest i energia. Nawet 2 okna przetarłam- przetarłam zaznaczam ręcznikami tylko, bo za takie porządne mycie to się nie biorę :no: firanki poprane, zaraz się biorę za prasowanie. A dziś jeszcze w planie pieczenie pierniczków- uwielbiam!! Podwójna porcję zaplanowałam na ten rok, bo pewnie połowę wyjem sama :-D

WOW jak wysłałam to zajarzyłam na suwaku, że 29 skończone, jej 30 już idzie :szok:

reklama
U nas urodzinowy jest październik:-D:-D
Moja wyłączyła tacie kablówkę, i krzyczy " tata nie zdążysz mi dać klapsa" i lata koło niego śmiejąc się do łez:-D Teraz tat dorwał i łaskotał.

Carri super wieści:-D
Katrine ja olewam okna;-)

Do góry