dziewczyny 50 stron do nad robienia miałam wybaczcie,ze nie odpisze każdej z osobna ale nie jestem w stanie
oszczedzajcie się kochane nie szalejcie z tymi oknami i z wypiekami za mocno żebyście nie musiały latać po lekarzach w czasie świat albo IP!!!!
masiosia jak dobrze ze nic ci sie nie stało!!!!
agnis jaki ten twój maz kochany i wyrozumiały jeśli chodzi o wigilię u rodziców
ignem uważają na siebie może tak mocno się nie obciazaj
Ewa zdrowia dzieciaczkom życzę
nikusia &&&& zaciśnięte super zalatw ten mandat tak żeby trafił do kosza
mamusia synka super ze synek wytrwał na wycieczce
Aneta piękny mis i pazurki
mrówka podrzucie mi ciastek do szpitala!!!!
Życie tu płynie zupełnie innym rytmem . w domu nie miałam czasu na drzemki w ciągu dnia a wczoraj i dzisiaj drzemalam kolo 2 godzin!!! ciśnienie mi spadło , wyniki dobre ale dostała dzisiaj żelazo bo hemoglobina na granicy. opieka super - położne bardzo sympatyczne a lekarz który od 2 dni ma obchód to świetny fachowiec juz mi zapowiedział ze jak mnie wypuści na święta to potem mam się u nich stawiać na kontrolę co tydzień na USG a do tej pory jezdzilam co 2 tygodnie przy tym wszystkim ze jest fachowy i kompetentny to bardzo miły i przyjazny dla pacjentek. dzisiaj zauważył ze koleżanką z pokoju płakała na korytarzu to poszedł do położnych i położne zaraz się nią za opiekowały przeprowadziły rozmowę opowiedziały ze jak trzeba wezwa psychologa - w publicznym szpitalu bylysmy obie w szoku potem jak rozmawialiśmy.
jestem juz teraz na bieżąco wiec będę się udzielać bardziej jeśli komuś nie odpisalam osobiście - wybaczcie ale przeczytałam wszystkie posty jakie nna produkowały się i o każdej z was myslalam jak o 2 dni próbowałam nadrobić strony waszej produkcji
trzymajcie się ciepło w tej świątecznej krzataninie
ja w tym roku pauzuje - moja mamunia juz działa i powiedziała ze mam się o nic nie martwić ,teściową pewnie tez do lodówki cos podrzucie wiec moim zadaniem będzie mieć dobry wynik w poniedziałek i z mężem i córka ubrać choinkę jak wyjde bo powiedzieli ze ubierały razem!!!!
jutro mam studniowke mężowi powiedziałam żeby przywiózł mi strój i buty