reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Agnis no tak słyszałam, ze tak se daje moze moja sasiadka z takiego załozenia wychodzi bo jak jest kolęda to do nich wszyscy zieciowie, synowe zjezdzaja i czekaja na księdza a ona ze szmata przed domem lata tak sprzata :-)ja od razu wiem, ze jest koleda bo u nich przed chata sprzatanie i aut nastawiane :-)

reklama
Agnis no tak słyszałam, ze tak se daje moze moja sasiadka z takiego załozenia wychodzi bo jak jest kolęda to do nich wszyscy zieciowie, synowe zjezdzaja i czekaja na księdza a ona ze szmata przed domem lata tak sprzata :-)ja od razu wiem, ze jest koleda bo u nich przed chata sprzatanie i aut nastawiane :-)

Mamusiu to mnie rozbawiłaś normalnie :-D Widzisz plus tego taki że nie musisz chodzić do kościoła żeby wiedzieć ze jest kolęda. A i pamiętaj ze jak w Trzech króli zapomnisz iść po kredę i wodę to sąsiadka ma pewnie zapas dla całej ulicy buehehehehehe:-D

He he to jam mam przekichane bo nas troje i syneczek w brzuszku to juz 40 zł no i trzy psy i kot to drugie 40 zł czyli 80 zł:-D
No to ja sie na to nie piszę.

no mój malttanczyk wkońcu wygląda ja owca bo bialutki choc juz nie taki kudłaty bo go obciełam.

a zaraz szykuje sie na wigilie do pracy miala nie isc bo mam dośc daleko a męza autko cos nie odpalilo dzis i wziął moje ale przyjada pomnie :)

dzień Dobry :-)
Wpadam rano bo jak wezmę się za robotę to potem cały dzień muszę Was nadrabiać :tak:

Agnis83-
a Ty już te czerwone pazurki to masz tak na Święta???Ja jak chodziłam do kosmetyczki to zawsze albo 23 wieczorem albo 24 rano...po największej robocie...Bo z Manicure :no: nic by nie zostało :baffled:

Moja córeczka urodziła się malusia bo 2700 i 49 cm...ALE ZA TO TERAZ :nerd:...tak nadrabia, że generalnie spodnie kupujemy już na 146 serio...a ona rozm powinna nosić 134

SUSI - dobrze, że się odezwałaś, mam nadzieję, że Twoje wyniki będą super i że święta spędzisz razem z rodzinką :tak:
CO do mandatu jutro jadę i błagała będę o obniżenie :sorry2:

SECRETO - zdrówka dla Ciebie!!!!

IGEM - WAGA PIĘKNA maluszka...TRZYMAJ się i nie daj dołkom!!!

spadam bo salon mnie woła...syf taki, że szok!!!
MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNY!!!!

Susi szybkiego powortu do domu! Trzynaj sie

Ewa86 dla ciebie i dzieciaczkow duzo zdrowia tez zycze! Oby wszystki sie unormowalo.

Ja jakos nie lubie nic nie robic, ale sytuacja jest taks, ze jak sie nie moze to sie nie robi. Robie triche wiecej, no ale nie jest zle. Odkrylam ze te moje bole plecoe to tylko przez lozko niewygodne, teraz mam inne i vhociax obudzilam sie o 2 i nie spalam do prawiw 4, to jestem bardziej wypoczeta niz na startm lozku. Jesli chodzi o porzadki to ja bzika dostaje jak nie posprxatam i nie ugotuje niczego, bo majc juz 7 lat mams mnie gonila do mycia naczyn i innych takich rzeczy. Lekarz kazal mi odpoczywac, ale nie lezec ciagle, wiec mohe robic spokojnie, na swieta sobie odpoczne :)

No i choinka jest juz ubrana, ale bombji i lancuch musze dokupic jutro, oczywiscie biale :)

Lena troche niemrawa jest, ale w nocy daje czadu, nie ma co hehe jrst dobrze wiec.

A i SECRETO, sposob na zabicie meza, jesli chcesz zeby to byly meczarnie to okladaj go ciagle lyzka stolowa hehe widzialam trailer filnu najdluzsze morderstwo lyzka stolowa, masakra hehe

Marcia, zdrowia dla Pati, zeby ta szyne jej sciagneli i zeby bylo juz dobrzd. Powiem ci, ze tez kiedys mialam zwichnieta kostke i naderwane sciegna, palcow razem ze stopa nie moglam podciagnac do gory i mi ta stopa tak wisials, do szpitala na piechote szlam i na prostym chidniku w dodatku ssie potknelam i upadlam, to jakas baba wziela mnie za pijana ale jak zobaczyla ze placze i wstsc nie moge to do samego szpitala mnie odprowadzila, pozniej tylko mudialam kolano wyzej podciagac zebt sie nie przewracac. Szyny nie mialam, nic nie mialam.... wiec bsrdzo sie cisze ze twojej corce dali ta szyne, bedzie przynajmniej pozniej normalnie chodzic a noga bolec nie bedzie.

No juz ie pamietam reszty...

Milego dnia dziewczyny

Nikusia weż sobie zaświadczenia Opieki społecznej ,że korzystasz z pomocy bo jestes w trudnej sytuacji tez powinno pomóc.

Susi aby wszystko było dobrze i na świeta do domciu !!!

Chorowitka zdrówka życzę.

Witajcie mamusie ;))
ja znow mam za soba nie przespana noc.. niewiem czemu ale nie umiem spac..wierce sie w lozku i wierce..

Susi dobrze, ze sie odezwalas :)) trzymam kciuki zeby wyniki wyszły dobre i zebys swieta spedzila w domu
ewa86 mam nadzieje,ze z FRankiem będzie wszystko ok i szybko wyzdrowieje i wszystko wroci do normy. nie martw sie tyle!
igem.. nie ma za co ;)) no to jak lekarz każe odpoczywac to odpoczywaj! bo wiesz ze to nie zarty. i oby z szyjka w koncy bylo ok. super ze
wyniki sa dobre:) duzy juz maluszek ;)) ja tez mam wizyte 2.01 ciekawe ile moj juz wazy ;))
Agnis super paznokcie ;)) uwielbiam czerwony kolorek! no i wlasnie tez czytałam o tym ze nie mozna miec zrobionych paznokci i przestałam w ciazy robic sobie zelowe.
secreto.. no to nie ciekawie, tez mi sie czasem tak dzieje, dlatego juz odpuscilam z obowiazkami, co udalo sie zrobic to zrobilam w swoim domu. a i tak świeta spedzamy poza domem :) wiec odpoczywaj!! kochana :*
AnetaNorwegia sliczne pazurki ;)) zaszalałas. no i misiek tez cudny ;)
mamusia dobrze ze maluszek sie rusza ;)) mnie czasem tez tak straszył ale teraz to sie rusza a rusza.
Mrówkaa u nas tez sie daje 50 zł ;))

hmm niewiem czy o czyms zapomnialam jeszcze napisac..?

zdrowka dla wszystkich :) i miłego dnia zycze!

nie przemeczajcie sie za duzo :) bo do marca duzo czasu zostało.

Pozdrawiam ;)) i trzymam kciuki za wizyty i wyniki badan ;))

a zaraz szykuje sie na wigilie do pracy miala nie isc bo mam dośc daleko a męza autko cos nie odpalilo dzis i wziął moje ale przyjada pomnie :)

U mnie też dziś Wigilia w pracy a mnie nawet nikt nie zaprosił...może w ciąży nie ma przydziału na krokieta i pieroga?:-D

Nikusia tak już zrobiłam, spoko nie odpadną mi do świąt nawet jak coś będę robić:tak:
A pomyślałam o czerwonych żeby tak świątecznie było hehe :-D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny... ile bieżecie magnezu o ile bierzecie? Mnie wczoraj taki skurcz w nocy w nogę złapał, że myślałam, że zejdę.. Aż męża obudziałam krzykiem, żeby mi pomógł i rozmasował. Noga mnie do dzisiaj boli.
Na opakowaniu, biorę Maglek B6 jest napisane, że jedna tabletka ma 500 g i tyle powinnam brać profilaktycznie, no ale wydaje mi się, ze mam jakieś ubytki, bo często mi się takie mniejsze skurcze zdarzają, wiec wolę brać więcej, ale nie wiem ile...a wizytę mam dopiero 8 stycznia.

reklama
Megi, ja mam Asmag forte i na same skurcze nóg brała 3 x 1 tabletkę. Ale jak się brzuch zaczął spinać, to 3 x 2 tabletki. Ale nawet 2 x 2 tabl. już pomaga.
Pij też dużo muszynianki - tam też jest sporo magnezu.

Do góry