Czy ja Was doczytam?
no nie wiem
Widziałam zdjęcia dzieci, wszystkie super!!!
I że wizyty w końcu z dobrymi wieściami!!! gratuluję :-)
Agnis83 a o dowód Cie jeszcze proszą? :-) bo ja mimo ze 28 skonczone to po alkohol nie mam co się ruszać bez d.o...
masz taki kubek jak ja!!
pazurki śliczne!!
mlodamama21 wspólczuję z nerkami....wiem jaki to ból... tego nie da sie opisac...
Megi Pegi to tak jak ja z tym sprzątaniem. Też zawsze na bieżąco się staram, a okien na pewno nie bede myć! zresztą prania wysoko staram się też nei zawieszać.. nawilżacze są super, ale trzeba uważać, żeby nie było tez "za wilgotno". Bo kolezanki plesni nikomu nie polecam...dobrze miecjeszcze higrometr do pomiaru wilgotnosci
masiosia ja caly czas gadam z moim ukochanym fiacikiem
mam nadzieję, że ten facet nie bedzie robil jakis przekretów z tym ubezpieczeniem!
ewa86 zdrówka dla Was!!! i mam nadzieję, że te leki dla franka pomogą i nie bedzie miał żadnych dolegliwości z tym 3. migdałkiem.
AnetaNorwegia jak mała dzisiaj po tym szczepieniu? i mówisz pielegniarz! szczesciara! :-) ale historia z tą teściową i porodem... szczerze to się przeraziłam
kurtka bardzo fajna :-)
susi super, że się odezwałaś!! Obserwacji nigdy za dużo. Trzymam kciuki żeby wszystko było oki i zebyś święta spedzila w domu.
secreto kuruj się!
igem to musisz teraz duzo odpoczywać!!!
mamusia synka wysokie masz to cisnienie...moze skonsultuj to z jakims lekarzem? labo na ip?
mrowkaa fajnie, że już masz kolede! bedzie z głowy :-) a ile sie daje..nie wiem, moja mama zawsze daje koperte
No a ja wczoraj caly dzien przeleniuchowalam! mialam taki straszny krysys, ze ciagle mi sie spac chcial..a w sumie moze w ciagu dnia spalam z 15 min...ale ciagle brzuch mi sie napinal..moze taki dzien...wiec nadrobilam ksiazke! i odessalam sie od ksiazki o 23
a nocy sie ciagle budzilam...i dzis znowu nieprzytomna..ale ja już nie planuje sprzatac ani nic...ciasto na sobote jutro upieke, o posprzatanie poprosze mojego m. i tyle..koniec z przemeczaniem sie.