reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Mrowka ja daje 50 zł, a moja stukupuk puk sasiadka 200zł ale ona jest nawiedzony mocher, nawet księzy pedefilów broni :-)

a w tamtym roku ksiadz nie chcial wziąc odemnie koperty bo sie "pochwaliłam" ze mamy kredyt hipoteczny ale w sumie wział.....

Ostatnia edycja:
reklama
Susi trzymaj sie na pewno w pn wyjdziesz :tak:

Ja daje 50 zl na kolede i 100 zl na kosciol bo jeszcze ciagle sie buduje i ciagle kasa potrzebna

zbieram sie w sobie zeby cos ogarnac i jeszcze musze jakies ciasteczka upiec na wigilie u Pati na jutro...zawsze mnie czyms uracza:angry:

Czy ja Was doczytam? :-D no nie wiem :-D
Widziałam zdjęcia dzieci, wszystkie super!!! :tak: I że wizyty w końcu z dobrymi wieściami!!! gratuluję :-)

Agnis83 a o dowód Cie jeszcze proszą? :-) bo ja mimo ze 28 skonczone to po alkohol nie mam co się ruszać bez d.o...:-D masz taki kubek jak ja!! :-D pazurki śliczne!!

mlodamama21
wspólczuję z nerkami....wiem jaki to ból... tego nie da sie opisac...

Megi Pegi
to tak jak ja z tym sprzątaniem. Też zawsze na bieżąco się staram, a okien na pewno nie bede myć! zresztą prania wysoko staram się też nei zawieszać.. nawilżacze są super, ale trzeba uważać, żeby nie było tez "za wilgotno". Bo kolezanki plesni nikomu nie polecam...dobrze miecjeszcze higrometr do pomiaru wilgotnosci

masiosia ja caly czas gadam z moim ukochanym fiacikiem :-D mam nadzieję, że ten facet nie bedzie robil jakis przekretów z tym ubezpieczeniem!

ewa86 zdrówka dla Was!!! i mam nadzieję, że te leki dla franka pomogą i nie bedzie miał żadnych dolegliwości z tym 3. migdałkiem.

AnetaNorwegia jak mała dzisiaj po tym szczepieniu? i mówisz pielegniarz! szczesciara! :-) ale historia z tą teściową i porodem... szczerze to się przeraziłam :baffled: kurtka bardzo fajna :-)

susi super, że się odezwałaś!! Obserwacji nigdy za dużo. Trzymam kciuki żeby wszystko było oki i zebyś święta spedzila w domu.

secreto kuruj się!

igem
to musisz teraz duzo odpoczywać!!!

mamusia synka wysokie masz to cisnienie...moze skonsultuj to z jakims lekarzem? labo na ip?

mrowkaa fajnie, że już masz kolede! bedzie z głowy :-) a ile sie daje..nie wiem, moja mama zawsze daje koperte :zawstydzona/y:

No a ja wczoraj caly dzien przeleniuchowalam! mialam taki straszny krysys, ze ciagle mi sie spac chcial..a w sumie moze w ciagu dnia spalam z 15 min...ale ciagle brzuch mi sie napinal..moze taki dzien...wiec nadrobilam ksiazke! i odessalam sie od ksiazki o 23 :zawstydzona/y: a nocy sie ciagle budzilam...i dzis znowu nieprzytomna..ale ja już nie planuje sprzatac ani nic...ciasto na sobote jutro upieke, o posprzatanie poprosze mojego m. i tyle..koniec z przemeczaniem sie. :tak:

Jaspis, jeśli chodzi o soczewki to jest kwestia ciśnienia w gałce ocznej czy tam czegoś. A poza tym też sprawa ewentualnej cesarki - możesz nie mieć jak ich potem zdjąć. Ja zazwyczaj ściągam gdzieś tak w połowie skurczy.

Mrowka, u nas się w ogóle kopert nie daje. Jak ktoś chce złożyć ofiarę na kościół, to daje w niedzielę na mszy.
Ja podobnie robię z chrztami - nie daję nic przy zapisie, tylko właśnie na mszy.
Przy ślubie to w ogóle nic nie "płaciłam", bo proboszcz z mojej parafii w rodzinnym mieście powiedział, żeby się nie wygłupiać, bo nam teraz kasa bardziej potrzebna jak w nowym mieście życie zaczynamy ;)

kama jak pojade na IP to mnie zostawia bo u nas nie odsyłaja tylko zsotawiaja na obserwacje a najgorsze jest ze ten elektroniczny zaniza wynik wiec na takim na słuchawke byłoby jeszcze wiecej..............ja tez mam takie dni ostatnio ledwie co z lozka wyleze juz bym sie kładła, spac nie moge ale polezec mogę :)

Agnis- no dla mnie to też patologia,żeby kolęda była przed świętami (w moim mieście rodzinnym nigdy nie było takich zwyczajów, ale tutaj to podobno norma).
Też myślę,że 50 zł to zdecydowanie dość...ale znam też ludzi co dają po paręset złotych...:szok: zwłaszcza te "biedne"stale bez kasy moherowe panie...wiecznie narzekają jak to na nic nie ma,ale głośno się w windzie chwalą ile to stówek dały księdzu w tym roku....mnie to tam nie obchodzi,niech im nawet całe swoje majątki rodzinne oddadzą jak chcą tylko niech się potem nie licytują między sobą która to biedniejsza...

reklama
Do góry