reklama
mamusia synka
i córeczki
Agnis nie licze na sąsiadke, co jakis czas w okolicach Świat zagladam na strone interentowa kosciola i czytam oloszenia zeby wiedziec kiedy koleda :-)
Byłam na cmentarzu u mamci tam w poblizu nowy grobek 15 miesięcznego dziecka :-( byłam w biedronce kupic tabletki do zmywarki- Finish 60tabletek sa po 19,99 zł i w warzywniaku po rzodkiewke bo Kurczak lubi :-)
Megipegi mozna przedawkowac magnez, on bardzo obniza cisnienie......ja mam Filomag 6 tabletek na dobe ale one maja tylko 80mg jonow magnezu.......
Byłam na cmentarzu u mamci tam w poblizu nowy grobek 15 miesięcznego dziecka :-( byłam w biedronce kupic tabletki do zmywarki- Finish 60tabletek sa po 19,99 zł i w warzywniaku po rzodkiewke bo Kurczak lubi :-)
Megipegi mozna przedawkowac magnez, on bardzo obniza cisnienie......ja mam Filomag 6 tabletek na dobe ale one maja tylko 80mg jonow magnezu.......
Witam
Ja dziś znów Miłosza woziłam do przedszkola bo M do wawy musiał jechać i pewnie będe młodego odbierać. Potem pojechałam do ccc i buty kupiiłam bo płaskich nie miałam zimowych tylko kozaki na obcasie. Dzis mam zaganiany dzień wieczorem jeszcze z koleżanka na koncert Dyjaka idziemy nie wiem jak wysiedzę miesiąc temu jak bilety kupowałam to miałam więcej energii.
Susi trzymam kciuki żeby w poniedziąłek cię wypuścili do domku.
Ewa nie martw się na zapas będzie dobrze z uszkami Franka.
Igem pamiętaj że teraz twoje zdrowie najważniejsze i zastosuj się do tego co lekarz mówi pamiętaj że nie ma ludzi niezastąpionych.
Pozdrawiam was wszytkie i życzę miłego dnia.
Ja dziś znów Miłosza woziłam do przedszkola bo M do wawy musiał jechać i pewnie będe młodego odbierać. Potem pojechałam do ccc i buty kupiiłam bo płaskich nie miałam zimowych tylko kozaki na obcasie. Dzis mam zaganiany dzień wieczorem jeszcze z koleżanka na koncert Dyjaka idziemy nie wiem jak wysiedzę miesiąc temu jak bilety kupowałam to miałam więcej energii.
Susi trzymam kciuki żeby w poniedziąłek cię wypuścili do domku.
Ewa nie martw się na zapas będzie dobrze z uszkami Franka.
Igem pamiętaj że teraz twoje zdrowie najważniejsze i zastosuj się do tego co lekarz mówi pamiętaj że nie ma ludzi niezastąpionych.
Pozdrawiam was wszytkie i życzę miłego dnia.
Nikusia82
Fanka BB :)
Josek - sęk w tym, że nie korzystam z Opieki Społecznej...wbrew pozorom dla naszej Gminy to my Bogacze jesteśmy ale to właśnie w Polsce takie fajne przepisy są ...
MegiPegi - ja myślę, że magnez można łykać w takie dawce dziennej. Ja na razie nie biorę, bo żadnych skurczy nie mam nawet u nóg co jest dość dziwne bo bez ciąży miałam
ewa- dobrze piszesz może ja dlatego nie mam bo piję muszyniankę litrami
Joasia - TO miłego wieczoru...
Spadam dalej ogarniać
MegiPegi - ja myślę, że magnez można łykać w takie dawce dziennej. Ja na razie nie biorę, bo żadnych skurczy nie mam nawet u nóg co jest dość dziwne bo bez ciąży miałam
ewa- dobrze piszesz może ja dlatego nie mam bo piję muszyniankę litrami
Joasia - TO miłego wieczoru...
Spadam dalej ogarniać
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
Byłam na cmentarzu u mamci tam w poblizu nowy grobek 15 miesięcznego dziecka :-(
Smutne...:-( Ostatnio moja koleżanka była na pogrzebie u rocznej dziewczynki (córki jej koleżanki). Mała podobno nie przyswajała białka... Na dodatek facet tej dziewczyny zostawił ja jak się okazało ze mala taka chora... Przykre:-(
A jak koleżanka zamówiła wiązanke w kwiaciarni to zrobili biało - różową... Nawet nie wiedziałyśmy ze do dziecka na pogrzeb chodzi się z kolorowymi wiązankami...
No całe życie się człowiek uczy....
nieznajoma1991
Megi Pegi ja biorę magnez 2x1 tabletka a w jednej jest 500 mg ale tak mam zlecone przez lekarza i jest w miarę ok z bolamii brzucha i skurczami
mi tez zawsze smutno jak przechodze na cmentarzu obok tych malutkich grobów i zawsze sie tam zatrzymuje..
mi tez zawsze smutno jak przechodze na cmentarzu obok tych malutkich grobów i zawsze sie tam zatrzymuje..
Juszka1988
Hej!
Trochę was nadrabiam bo piszecie ekspresowo!
U mnie pakowanie na Święta w trakcie, wczoraj jeszcze kilka upominkow pakowaliśmy i dzień zleciał. Dziś obiad, zakupy przed wyjazdem i ogólny ogar zwierzyńca i domu.
Gratki udanych wizyt, dobrych wieści i sporych ślicznych maleństw!
Agnis śliczne paznokcie!:-) Ja praktycznie cały czas mam krwisto czerwone;-)
Susi obyś miała spokojne Święta w domku!&&&
Igem dobrze że się odezwałaś! Wszystko będzie dobrze, musisz dużo odpoczywać. Może sprzedaj jeszcze komuś te bilety na bal,wiem że szkoda ale bezpieczniej będzie w domu:-) To samo z obiazdówką po rodzinie, niech oni ruszą tyłeczki do Ciebie;-) A o pomaganiu w sprzedaży ryb to już nawet nie wspomne... do łóżka kobieto!:-)
Lecę zerknać do obiadu i wracam was dalej czytać!:-)
Trochę was nadrabiam bo piszecie ekspresowo!
U mnie pakowanie na Święta w trakcie, wczoraj jeszcze kilka upominkow pakowaliśmy i dzień zleciał. Dziś obiad, zakupy przed wyjazdem i ogólny ogar zwierzyńca i domu.
Gratki udanych wizyt, dobrych wieści i sporych ślicznych maleństw!
Agnis śliczne paznokcie!:-) Ja praktycznie cały czas mam krwisto czerwone;-)
Susi obyś miała spokojne Święta w domku!&&&
Igem dobrze że się odezwałaś! Wszystko będzie dobrze, musisz dużo odpoczywać. Może sprzedaj jeszcze komuś te bilety na bal,wiem że szkoda ale bezpieczniej będzie w domu:-) To samo z obiazdówką po rodzinie, niech oni ruszą tyłeczki do Ciebie;-) A o pomaganiu w sprzedaży ryb to już nawet nie wspomne... do łóżka kobieto!:-)
Lecę zerknać do obiadu i wracam was dalej czytać!:-)
reklama
nieznajoma1991
Juszka ) no Ty tez sie nie przemeczaj tyle ) a w święta odpoczywaj w gronie rodzinnym
Podziel się: