reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Agnis zostaw sobie "gołe" albo paznokcie u rąk albo chociaż u nóg (może pulsoksymetr dosięgnie :p) bo na nażelowanej naturalnej płytce ani na pomalowanej lakierem pulskoksymetr nie będzie czytał a saturacja jest ważna w czasie operacji.

Moja noc to jest wielka masakra ... gardło boli, nie mogę prawię oddychać super do męża chyba z tydzień się odzywać nie będę .. tym bardziej, że ostatnio mu mówiłam, że ja chorować nie mogę (jak on był chory i twierdził, że samo mu przejdzie):angry::angry::angry::angry: macie jakiś sposób na zabicie męża :p

Ostatnia edycja:
reklama
Agnis, to już Ci Dziewczyny odpowiedziały :)
Ja się nastawiam na poród naturalny, ale mimo wszystko nie ryzykuję i nie będę paznokci malować :) Szkoda potem czasu i nerwów.
Mnie bardziej przeszkadza to, że do porodu nie powinno się mieć soczewek kontaktowych na oczach...:/

Siadam do roboty, bo Nuśka zasnęła.
Dobrego dnia!

Agnis zostaw sobie "gołe" albo paznokcie u rąk albo chociaż u nóg (może pulsoksymetr dosięgnie :p) bo na nażelowanej naturalnej płytce ani na pomalowanej lakierem pulskoksymetr nie będzie czytał a saturacja jest ważna w czasie operacji.

Moja noc to jest wielka masakra ... gardło boli, nie mogę prawię oddychać super do męża chyba z tydzień się odzywać nie będę .. tym bardziej, że ostatnio mu mówiłam, że ja chorować nie mogę (jak on był chory i twierdził, że samo mu przejdzie):angry::angry::angry::angry: macie jakiś sposób na zabicie męża :p

Tak tak oderwe później, poki co jeszcze jest czas i zostawię, ale mysle ze pod koniec stycznia zdejme. Wole nie ryzykować.:tak:

Wlasnie jem śniadanko. Rano odprowadziłam młodego, zrobiłam zakupi i wyszłam z psem i czuje się swietnie. Mam wrazenie ze miesac temu gorzej ze mna było:szok: ciekawe jakim cudem jak jestem coraz wieksza i powinno być odwrotnie:confused:

Zaraz chyba wlacze żelazko bo pranie od 3 dni czeka.:szok:
Jeszcze jutro z młodym do szkoły i koniec porannego szykowania :-DJupiii :-D Po Nowym Roku tez mu zrobie wolne 2,3 stycznia. Już zglosilam na stołówce:tak:

Spsoób na zabicie męża, hmmm...daj mu kubeł lodów do zjedzenia, potem niech popije kilka razy colą i wyjdzie pobiegac na 30 min bez kurtki i czapki :-D

Mnie bardziej przeszkadza to, że do porodu nie powinno się mieć soczewek kontaktowych na oczach...:/

Jak to nie można? A dlaczego? Jak oczy mi z orbit będą wychodzić podczas parcia to pękną czy co:baffled:.
Nienawidzę okularów i mnie w nich głowa boli, a bez soczewek i okularów też mnie boli....

Agnis ja nie mam tipsow tylko zel na naturalnych :tak:

Ale jestem zmeczona.... 5h snu tylko a za chwile zaczynam maraton. Mala jeszcze spi, ta to ma spanie... Od 19:30 :D

No to milego dnia dziewczyny :)

A to przepraszam :tak: Zatem udanego dnia, oby nie był zbyt męczący:tak:
A tak wogóle żele, akryle itd. nie szkodzą dziecku jak Ty ciagle masz z nimi do czynienia? Bo nawet nie wiem:confused:

witam jestem juz po obchodzie i jeśli przepływy u małego w poniedziałek będą ok to mnie wypuszcza !!
doczytuje was i z tego co zapamiętała a mam jeszcze ponad 20 stron do nad robienia to
ozilla fajnie ze się odezwalas bo dawno cie nie widziałam na forum i się martwilam
koreczek masz wspaniałych sąsiadów
masiosia wyzdrowiej w końcu
munius co to za babcia która na własną wnuczkę donosi trzymaj się

gratuluje wyników dobrych chorujacym zdrowia i opamiętajcie się przed świętami nie szalejcie tak w domu !!!!

AAA nikusia trzymał kciuki za załatwienie obniżenia mandatu bądź uchylenie tak pomyślałem może weź zaświadczenie jakiues ze robilas glukozę w tym dniu i strasznie źle się czulas i stad to wykroczenie ??? może by cos pomogło

wracam do nadrabiania zaległości na forum a jeśli chodzi o dzisiejszy temat paznokci to na etapie przyjmowania mnie do szpitala położna spytała mnie czy nie chce zmyć paznokci a ze mam hybrydę to klops bo tylko u kosmetyczki także zaraz jak wyjde to zmywam anestezjolog musi wvrazie w mieć czysta widoczna płytkę paznokcia

sorki za błędy korzystamy z tabletka męża ;)

Cześć! Bidulki widzę,że coraz więcej chorych (tych małych i tych dużych) wśród nas i u wielu samopoczucie spada w dół.... Główki do góry! Do końca bliżej niż dalej,musimy jakoś dać radę i to przetrwać :tak: Leżcie, odpoczywajcie sobie - bo kiedy jeśli nie teraz? Trzeba wykorzystać to,że bezkarnie możemy się położyć,nic nie robić i nikt nie może się przyczepić ;-)
Ja mam dziś kolędę, ksiądz przychodzi po 15.00,więc z grubsza trzeba ogarnąć dom. I tu mam pytanie...ile u Was daje się księdzu do koperty? Bo to moje pierwsze święta na swoim mieszkaniu i nie wiem jak to załatwić :baffled:

Poza tym przyszła mi wiadomość,ze dziś ma być kurier z przesyłką- zaprojektowałam sama kalendarz na prezent dla rodziców (taki z naszymi zdjęciami rodzinnymi od najmłodszych lat), nie mogę się doczekać,bo jestem ciekawa jak to wyszło.
Wczoraj zrobiłam sobie listę wszystkiego co i kiedy mam jeszcze zrobić przed świętami,żeby zdążyć. SuperExtraMasterPlan i wszystkie listy zakupów ustalone,zaczynam realizować od dzisiaj- bo wszystko na mojej głowie, muszę sama ogarniać i już się gubię co mi jeszcze zostało do zrobienia...

reklama
Susi skarbie zdrówka i jeszcze raz zdrówka:tak:

Wszystkim dziewczynom dziękuję za rady odnośnie paznokci, lepiej za wczasu wiedzieć niż potem cierpieć:tak:

Mrówko kolęda przed świętami???? Wow..u nas zawsze po świętach.
A co do koperty..ile możesz tyle dajesz. Ja myślę ze góra 50 zł a to i tak za dużo...
W tamtym roku nie było nas wiec koleda nas ominela a nie zglaszalam żeby specjalnie przyszedł...ku groźnej minie mojej mamuśki haha :-D
A w pierwszym roku przyszedł młody ksiądz i nie wziął nic bo powiedział ze mamy kredyt i dziecko i nam się ta kasa bardziej przyda:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry