reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Gratuluję dobrych wieści z wizyt, jakie duże już dzieciaczki.
A dla chorujących zdrówka, susi trzymaj się w szpitalu i obyś na święta była w domu:tak:.
ewa jak smakowało tiramisu? może zrobię mężowi na imieniny bo ma jutro ;)

reklama
witajcie!

po pierwsze strasznie mi miło, że niektóre z Was mnie jeszcze kojarzą :) ( i pamietają o mnie > juszka, kamma, nieznajoma, monisia i agnis)
jestem po wizycie, glukoza wyniki pozostałe wszystkie dobre, jest poprawa :)
gorzej z szyjką skraca się i jest ucisk na kanał czy coś, ah nie wiem dokładnie ale luteina 3 razy dopochwowo i odpoczywać odpoczywać.. i leżeć.. chyba zwariuje, a wizyta 2 stycznia w urodziny>> fajny prezent ..."i zastanowimy się nad krążkiem.". tak powiedział.. a my tu bilety na sylwestra kupione (bal), w święta obiazdówka po rodzinie, urodziny odprawiam 1 stycznia i babcia ma 70 w sobote po świetach.. ahh.. nie wiem jak to pogodze :(
a ten tydzien mam ciężki pomagam rodzinie przy sprzedazy ryb (głównie kasowanie, liczenie przy wadze) ale troche czasu tam jestem koło 8 h dziennie jeszcze 5 dni..
doła mam męczy mnie to a najbardziej dobija to co dzis usłyszałam..
3majcie się oby u Was było dobrze!
jak nie urok to sraczka.. tak to bywa
dobranoc

ps a dzidziek ma już 1,3 kg :)

Ostatnia edycja:
Igem, odpuść sobie może część zajęć. Takie problemy z szyjką to nie żarty. Rodzina się bez Ciebie jeden rok obejdzie. A do marca jeszcze kawał czasu...

Jaspis, tiramisu pyszne! Mężowi też smakowało :) Gdybym jeszcze mogła dodać alkoholu ;)

Usnelam o 19.. Niedawno sie obudzilam ale czuje ze znowu zasne zaraz :-)
Jagna na paznokciach tzn na serdecznym i kciuku mam brokat. Moze zdjecie źle to oddaje.
Anetko tak sprawdzona kosmetyczka. Mi tam pasuje. Ja sie do konca moze nie znam.
Mamusiu synka to tipsy nie moje wiec przebarwien nie bedzie.

A w tipsach pojade na porodowke a niech sobie narzekaja. :-)

Susi jak dobrze ze sie odezwalas. Martwilam sie:-) trzymam kciuki by bylo dobrze:-)

Igem Ty sie tak kochana nie przemeczaj.. A z tym sylwestrem to podziwiam:-)ja tam dupska z pod kołdry nie ruszam hehe. Twoj maluch tez duzy jak moj:-)

Ostatnia edycja:
kąinkas no właśnie moja pierwsza córka tez miała żółtaczkę i leżała w inkub1torze po porodzie ale ja nie dostalam żadnego zastrzyku wtedy i teraz są efekty niestety

Agnis, jak Cię - nie daj Boże - będą musieli na stół położyć i cenne sekundy tracić na ściąganie tipsów, to sobie będziesz w brodę pluć ;P
Czego Ci oczywiście nie życzę, bo szkoda i tipsów, i brody ;)

Ale mam zaległości w robocie przez tych lekarzy... Masakra...:/
No ale dziś już nie mam siły. Coś poczytam i idę spać.

Jutro Mąż wybywa na wieczór z kolegami, więc będę z dzieciakami choinkę ubierać :)

Aneta, szkoda, że bliżej nie mieszkasz. Zrobiłabym sobie u Ciebie paznokcie, a tak to mi się nie chce ruszyć tyłka, żeby gdzieś pójść ;)
Muszę się jeszcze do fryzjera dotoczyć przed Świętami, bo moja grzywka żyje już własnym życiem ;)

Ja rodzilam z paznokciami zelowymi i to dosc dlugimi ale nikt mi uwagi nie zwrocil.
Teraz od dluzszego czasu tylko naturalne swoje zeluje. Dzisiaj skrocilam o polowe bo mi szybko rosna

reklama
No i mówiłam że będę miała po nocy:/ :/:/ na dodatek o 22 złapał mnie dość silny ból podbrzusza nie wiem co to było, czy to skurcze ? Bo ból trwał z 15 minut i brzuch mi nie stwardniał .. W kazdym razie juz myslalam ze musze sie zbierac na ip:( ale wzielam nospe i magnez i usnelam . ..i faktycznie jak Ewa pisze do marca jeszcze troche i nie ma zartow wiec od teraz odpuszczam wszystko i leze jak kloda niech sie dzieje z domem co chce:/
Takze igem tobie tez radze troche odpuscic :(

Do góry