reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Bakaalia - ale bardzo dobrze, kto pyta nie błądzi!!!! W końcu alfą i omegą nie jesteś... medycyny nie skończyłaś i masz prawo nie wiedziec. A pielęgniarki cóż no na nie jeszcze sposobu nie mam :baffled: bo z moimi to się dogaduję superancko...dobra laski miłego wieczoru idę spac... DOBRANOC

reklama
Tak sobie myślę...
Co powiecie na dwa nowe działy?
* relacje z wizyt u gin. - bo tu giną, a im później, tym więcej będzie pytań, wątpliwości i radości do podzielenia się :)
* rodzeństwo - bo sporo nas tu ze starszaki i nawiązują się kilkustronicowe dyskusje, w których pierworódki giną ;) a w takim dziale zawsze można sobie jakoś pomóc z buntami przeróżnych lat ;)

gingerka współczuje-duze zmartwienie. Moj syn jak mial 3-4 latka ciagle chorowal od polowy pazdziernika do marca i tak co roku. fakt byly to lekkie przeziebienia,albo zapalenie gardla. wkoncu wyjechalismy do norwegii i tak juz dwoch lat spokoj,raz mial zapalenie krtani,bo za goraco w domu mialam.
Czasem zmarznie,albo mokre stopy ma jak czasem jesienia gdzies w kaluzy siedzi. I nic mu nie jest. Super powietrze...

Violet85 my ze wzgledu na syna mieszkalismy kilka ladnych lat w kraju mojego meza (Grecja)
Na szczescie teraz sie uspokoilo mam nadzieje ze tak juz zostanie i chlopak bedzie mogl normalnie zyc.

Violet85 to drugie ....za kazdym razem jak jechalismy do rodziny Dominik czul sie swietnie,plywal,biegal,gral w pilke na plazy ....za to po powrocie do PL apiac od nowa.Dlatego zdecydowalismy sie na wyjazd na Crete.

reklama
Do góry