reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

cześć laseczki!!!
U nas znów gorąco :-( juz ledwie zipie :-(
Jestem ciekawa co u ADy i Kruszki....dawno sie nie odzywały i Smerfetka.........

U mnie dziś na suwaczku poważna dwucyfrowa :-)

reklama
Witam i ja :)

Mamusia synka, toż to już poważny wiek :) Teraz już do końca dwucyfrówka ;)
Ja dołączę w niedzielę ;)

Odnośnie nowych wątków, jestem za. Nie wiem tylko, czy ten po wizytowy tak naprawdę nie będzie dublem już istniejącego.

U mnie mdłości się uspokajają :) Wymiotowałam na szczęście tylko trzy razy (przy córce - raz, przy synu wcale). Od samego początku chodzi za mną piwo! Takie zmrożone, szczególnie przy upałach. Wczoraj dostałam Bawarię - jedyne jak dotąd, które udało się namierzyć i faktycznie ma 0%. Lech bezalkoholowy, czy Karmi mają do 0,5%. Dziwne jest to, że przed ciążą piwo piłam sporadycznie, tylko przy wyjściach do pubu, które częstotliwością nie powalały ;)

Mamusia, no no no - imponujący wynik na suwaczku :)

Ech, a ja dziś muszę iść z Nuśką do lekarza... Jakaś paskudna wysypka jej wyskoczyła wczoraj na brzuchu. Dziś jest już na plecach :/
W niedzielę miała temp. 39 stopni, ale tylko jeden dzień. Myślałam, że to na zęby.
Teraz sobie myślę, że to trzydniówka, ale ona już trzydniówkę miała, a poza tym, to gorączka była tylko jeden dzień.
W każdym razie - lepiej, żeby ją lekarz obejrzał.

Babygg, raczej się wątki nie zdublują, bo teraz mamy tylko zdjęciowy i z terminami. Chyba żeby ten z terminami rozszerzyć też na relacje z wizyt :)

ja myślę, ze fajnie by było gdyby na głownym były opisywane odczucia, strachy, i co nam lekarze mówią.. a na pobocznym o starszakach- jak reagują na brzuch, jak przekonać do spania itp.. bo jak bedzie za duzo to tez w sumie sie bedziemy gubić i na głównym nie bedzie o czym pisac

babygg ja mam odrzut nawet na sama myśl o piwie ale pamiętam w ciąży z synkiem już na sam koniec tak mi się piwa chciało :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:mąż mi nalał z szyjki butelki i ja rozcieńczyłam to woda i wypiłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

1/4 ciąży za mną :-) jutro mam lekarza ciekawe co u dzidzka, mam nadzieję, że żyje, dziś znow nie bede spała ze stresu :-(

Dzień dobry :)
Dzisiaj mam na 10:00 do pracy. Wstałam później i nie mogę z tego co widzę. Czy mój facet naprawdę nie widzi, że podłoga jest brudna? Miał wczoraj cały wolny dzień, a w domu jak było tak jest. Jak ja nie posprzątam to on nie widzi takiej potrzeby. Ja już nie wiem jak mam z nim rozmawiać.

Dzień dobry :)
Dzisiaj mam na 10:00 do pracy. Wstałam później i nie mogę z tego co widzę. Czy mój facet naprawdę nie widzi, że podłoga jest brudna? Miał wczoraj cały wolny dzień, a w domu jak było tak jest. Jak ja nie posprzątam to on nie widzi takiej potrzeby. Ja już nie wiem jak mam z nim rozmawiać.

faceci tak mają! wgl czasem nie myślą.. ja jak swojemu nie powiem, że sprzątamy to się nie domyśli że trzeba..

reklama
Mlodamama21 bo z facetami tak już jest...
Mojemu powtarzałam wczoraj cały dzień o podłodze w łazience.. i co.... no i przyjeżdżam wieczorem wchodzę do łazienki, a tam wygląda tak jak wyglądało...
Umyłam, wracam do męża i mówię mu, że miał to zrobić, a on na to, że mogłam go zawołać to by to zrobił :crazy:
Załamka...

Do góry